Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
S

Stivie G

Гостин
Секојдневно разгледувам шпекулации и секојдневно не поврзуваат со минимум 2-3 нови играчи. Ако не за друго барем на одредени англиски весници им се зголемува продажбата:icon_mrgr:.
--- надополнето: 30 јуни 2012 во 17:57 ---
сигурдсон потпиша за тотенхем или медиумите само прашина креваат оти тренер немаа , а претходно јадеше сусам демек роџерс му е како татко веќе три сезони сонего како е и што сега изиграва (ако е вистина тоа) и бара 80 000 неделно
Нема потпишано ама се надевам дека ќе потпише со нив. Од него преку к*р ми е веќе.

Член од
22 декември 2011
Мислења
154
Поени од реакции
26
ИМААААА ЖИВОТ и во нашиов ФАН клуб КОНЕЧНО!!! МИ СЕ ДОПАГА!!!!!!!!!!!

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Како може Марк Дејвис да не подобри како тим?? Што може да понуди он??

Аман со овие БОШ имиња и фудбалери..

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.667
Поени од реакции
11.817
Си ги видел резултатите од нивната работа? Па Роџерс дое пред не повеќе од месец дена ако не се лажам. Новите играчи уште не се дојдени, трансфер пазарот уште не е отворен и сезоната уште не е почната. Стварно не знам што си видел баш...
Роџерс допрва ќе го видиме. Проблемот се останатите дебили во клубот. А овие сегашните засега по ништо не се разликуваат од претходните. 20 и кусур години без титула....ништо не сум видел бе. Што се 20 години? Допрва треба да видам
--- надополнето: 30 јуни 2012 во 18:34 ---
And here we go again! :)

Розо..... тука си!:свиркам:
Ова не е вистина.Кога би било вистина тогаш Роџерс сам треба да си поднеси оставка. Да не го бркаат на сред сезона. Сепак не ми делува како толку глупав

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.667
Поени од реакции
11.817
Sigurdsson's father: “Gylfi wants to play at the highest level possible - every player wants to do that but the opportunity has to be right. “He hasn’t made up his mind yet. There are plenty of clubs interested in him. There are some in Germany, but Gylfi wants to play in England.“The main aim for Gylfi is to be in as good a team as he can be and play for the best club possible. He is no different
to anyone else.“Liverpool and Tottenham are both in Europe next season so that is not the question. “I have seen the stories that he is demanding a certain amount of money per week and they are rubbish. He just wants a normal salary and be on the same as other players at the club.The bottom line is he just wants to play and the main thing football-wise is to find the right team which will suit him the most.“It always helps when you know the coach like Brendan Rodgers. He is a very good trainer. But does that mean Liverpool? Maybe, maybe not. “He is thinking what is best to do and will have a decision by Sunday.”
--- надополнето: 30 јуни 2012 во 20:47 ---
И сега? Која е причината што уште не го довеле? Европско и олимпијада претпоставувам. Гулфи е учесник и во едното и во другото така да мора да почекаме да завршат па дури после да преговараме за него. Нормално тука е и можноста татко му да лажи

Former Liverpool player Fabio Aurelio out of the action for the entire next season with an injury!

Да го задржевме и Аурелио ако не

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
“He is thinking what is best to do and will have a decision by Sunday.”
И сега? Која е причината што уште не го довеле? Европско и олимпијада претпоставувам. Гулфи е учесник и во едното и во другото така да мора да почекаме да завршат па дури после да преговараме за него. Нормално тука е и можноста татко му да лажи.
Еве ти, значи не е до нас тој сакал да размисли. Проблем е само колку оваа изјава е точна и доверлива оти не гледам линк од каде ти е земено.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Еве ти, значи не е до нас тој сакал да размисли. Проблем е само колку оваа изјава е точна и доверлива оти не гледам линк од каде ти е земено.
И ја ја најдов од еден Англиски фан-клуб. Обично ваквите информации шо ги пуштаат си се од проверени извори, па сигурен сум дека од точен извор ја нашле изјавата на татко му. Таму админите не се ко некои админи од Mac Reds да даваат статии и да пуштаат лажги од некои утепaни страни ко bleachreport, caughtoffside, или уште полошо од The Sun.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ај за ова да видам коментари....

Didi Hamann on Kenny: "Winning League Cup isn't enough - you need to be in the Champions League these days."" He made too many mistakes on and off the pitch. The way he handled the Suarez affair was a disgrace for Liverpool football club. "I think they lost a lot of credit and cedibility, especially in Asia. I was in Malaysia at that time, where people were very upset when Suarez didn't shake Evra's hand and even put the shirts on in support of Suarez. "I think they (Liverpool) lacked leadership last season and the club made the right decision.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.667
Поени од реакции
11.817
Добро де....ќе почекаме. Ама ако во скоро време нема трансфери многу ќе наебиме. Многу!!!!
--- надополнето: 1 јули 2012 во 01:52 ---
Ај за ова да видам коментари....

Didi Hamann on Kenny: "Winning League Cup isn't enough - you need to be in the Champions League these days."" He made too many mistakes on and off the pitch. The way he handled the Suarez affair was a disgrace for Liverpool football club. "I think they lost a lot of credit and cedibility, especially in Asia. I was in Malaysia at that time, where people were very upset when Suarez didn't shake Evra's hand and even put the shirts on in support of Suarez. "I think they (Liverpool) lacked leadership last season and the club made the right decision.
До негде е во право. Една од причините што Кени беше отпуштен е и скандалот со Суарез и ѓуптинот. Еден тип наводно поврзан со луѓето во Ливерпул (а и прилично сум сигурен дека е) тврдеше дека уште по тој скандал било решено Кени да си оди безразлика дали ќе освои и ФА куп или не пошто со тие глупости клубот претрпел штета

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Мене, Дитмар Хаман ми е еден од поомилените ликови воопшто, ама нека не јаде многу трици on this one.
Шо не се јави на времето со поддршка од типот: „Да ви ебам ѓупците манчестерски, знајме дека го наместивте детето наше, ебави племето Scum-ско“.

А?

Лесно е сега.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ајде се отвори трансфер пазарот. We're gonna have a sick summer bitches :D

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Се отвори денеска трансфер пазарот.....Е таман уште утре полагам и после можиме да му се посветиме комплетно на летото и на трансферите.....И дај малку олабавате се од кога сум член овде никогаш не била ваква напната атмосферата....абе до 5 јули ние ќе имаме двајца играчи купено :D :D

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Денеска Јоветич,Демпси и Лорис на тапет .. утре нови 3ца..

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.667
Поени од реакции
11.817
Мене, Дитмар Хаман ми е еден од поомилените ликови воопшто, ама нека не јаде многу трици on this one.
Шо не се јави на времето со поддршка од типот: „Да ви ебам ѓупците манчестерски, знајме дека го наместивте детето наше, ебави племето Scum-ско“.

А?

Лесно е сега.
Па добро.....до негде е во право дека Карлинг не е доволно и дека аферата со ѓуптинот му наштети на клубот. А секако не е во право со изјавите дека Суарез е крив итн итн. Имаше една изјава дека Суарез треба да биде продаден. Тоа ќе му го земам за зло на Хаман. Требаше тогаш да го поддржи Суарез и клубот
--- надополнето: 1 јули 2012 во 16:44 ---
Се отвори денеска трансфер пазарот.....Е таман уште утре полагам и после можиме да му се посветиме комплетно на летото и на трансферите.....И дај малку олабавате се од кога сум член овде никогаш не била ваква напната атмосферата....абе до 5 јули ние ќе имаме двајца играчи купено :D :D
1. Значи од денес можиме да купуваме? Изгледа само за нас важи ова 1ви Јули. За конкурентите потешко. Тие уште во Мај и Јуни си донесоа играчи ама ние треба да почекаме Јули да дојди. Ова со 1ви Јули е само симболично и нема никаква важност. Ако биле од купување нашите ќе купеле. 1ви Јули не значи ама баш ништо
2. Има нешто лошо во тоа?
3. Нема грешка. Можи и тројца
--- надополнето: 1 јули 2012 во 16:49 ---
Денеска Јоветич,Демпси и Лорис на тапет .. утре нови 3ца..
Со Јоветич и Рамирез би бил пресреќен. Првиот можи да игра како шпиц,полушпиц,крилен напаќач а вториот како крило и АМ. Само скапи ќе да се за нас. Лорис само ако бега Реина ама нема да бега а Демпси :facepalm:
П.С нели копукот требаше денес да одлучи кај ќе игра? Бетер од мочкото Хазард стана. Денес ќе ви кажам, утре ќе ви кажам.
Инаку пошто Уругвај ќе тренирале во Мелвуд ете шанса да го донесат Рамирез. Помислив ќе замини и тој на подготовки некаде по светот па нема никогаш да стапат во контакт со него нашиве токмаци ама ете пред нос ќе им биди цело лето.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
П.С нели копукот требаше денес да одлучи кај ќе игра? Бетер од мочкото Хазард стана. Денес ќе ви кажам, утре ќе ви кажам.
Инаку пошто Уругвај ќе тренирале во Мелвуд ете шанса да го донесат Рамирез. Помислив ќе замини и тој на подготовки некаде по светот па нема никогаш да стапат во контакт со него нашиве токмаци ама ете пред нос ќе им биди цело лето.
За зимање на Рамирез нема проблем само работата е што ќе му тупнеме 16-20м , а што ќе го бројме во таленти..
Талент се купува за 400.000 евра како Кагава или од 1-7м ,за 20м мора да е веќе оформен играч и да дава свои полн придонес во играта а тоа значи голови и асистенции..А ако( недај боже) не биде така ќе биде прогласен за флоп и по весници маста ќе му ја вадат и него и на Ливерпул како клуб..

Kajgana Shop

На врв Bottom