Евтини авионски карти

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.354
Да ми препорачате некоја агенција или некој превозник што лета директно од Скопје до Франкфурт, освен Јат?
Croatia Airways.Turkish Airways,Adria...

T

Tetro

Гостин
Шест нови дестинации најави „Визер“

Нискобуџетната авио компанија „Виз ер“ од 28 октомври треба да почне со летови од Скопје кон Дортмунд и Ајнховен, а цената на билетите кои се веќе во продажба во еден правец со вклучени такси ќе изнесува 12,99, односно 17,99 евра.

Двапати неделно унгарскиот авиопревозник ќе сообраќа кон Малме, Милано и Минхен од 29 октомври, за каде билетите ќе чинат по 17,99 евра и 8,99 евра. Трипати неделно Визер ќе сообраќа до Базел од 30 октомври, а цената на билетот е, исто така, 17,99 евра. Од следното лето „ Визер“ ќе воведе летови и кон Брисел, а се размислува и за Рим и Барселона зависно од потребите на граѓаните.
За субвенционирање на „Виз ер“, македонската Влада согласно потпишаниот тригодишен Договор ќе одвои 306 милиони денари.

http://www.plusinfo.mk/vest/47202/Shest-novi-destinacii-najavi-Vizer

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
Дечки ако знае да ми каже некој, директен лет дали има Скопје-Штутгарт и колку кошта. Однапред благодарам.

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.354
Дечки ако знае да ми каже некој, директен лет дали има Скопје-Штутгарт и колку кошта. Однапред благодарам.
Директен лет нема до Штутгард, ако сакаш да поминеш ефтино земи оди Скопје-Минхен со Wizzair за 40 евра(отприлика толку е моментално повратна) и после од таму лесно можеш да се снајдеш со воз или автобус до Штутгарт сепак не е далеку.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.001
Поени од реакции
5.635
Директен лет нема до Штутгард, ако сакаш да поминеш ефтино земи оди Скопје-Минхен со Wizzair за 40 евра(отприлика толку е моментално повратна) и после од таму лесно можеш да се снајдеш со воз или автобус до Штутгарт сепак не е далеку.
Ама нели летот кон Минхен сеуште не е „активен“... Плус аеродромот е на 100 километри од Минхен.

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.354
Ама нели летот кон Минхен сеуште не е „активен“... Плус аеродромот е на 100 километри од Минхен.
Заборавив да напоменам дека тој лет стартува од Октомври но сепак тие 100км не се нешто проблем бидејќи има ефтина железница по Германија.За Штутгарт имаше една XL Germany што одеше ама неможев да најдам податоци и не постирав.Ако му одговара терминот и ова може да се искористи

Член од
21 јуни 2012
Мислења
18
Поени од реакции
7
Јас сакам ова лето медениот месец да го поминам на Кипар, Дали има директни летови од Скопје и колку чинат ако знае некој. Фала

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.354
Јас сакам ова лето медениот месец да го поминам на Кипар, Дали има директни летови од Скопје и колку чинат ако знае некој. Фала
Имаш единствено со Јат опција Скопје-Белград и од таму за Кипар.

Член од
1 декември 2009
Мислења
22
Поени од реакции
7
Jas stvarno ne znam so Kontiki Sky sto se slucuva.
Bez razlika na dobienata licenca za letanje, na sajtot na SKP od 2 Juli pa nataka nema nisto za Bukurest.

Член од
11 јули 2009
Мислења
210
Поени од реакции
146
Ај наевтина варијанта за Минск. Кажете од кај има најблиско лет од аеродромиве.

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.354
Ај наевтина варијанта за Минск. Кажете од кај има најблиско лет од аеродромиве.
На страницата на Туркиш Ервејз од Скопје до Минск (преку Истанбул) излегува 290 евра повратна.

Tranquilis

Putting Macedonia on the map.
Член од
10 август 2011
Мислења
526
Поени од реакции
657
Член од
15 јули 2007
Мислења
13
Поени од реакции
2
Ме интересира ако знае некој, дали има директен лет Скопје-Бургас и колку кошта? Однапред Ви благодарам.:)

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Ме интересира ако знае некој, дали има директен лет Скопје-Бургас и колку кошта? Однапред Ви благодарам.:)
Нема,наjблизо откаде имаш лет до Бургас ти е Софиja.

Член од
13 мај 2010
Мислења
569
Поени од реакции
437
Ефтин лет за Париз почеток на септември?
И прашав некои луѓе, ми рекоја дека околу 100 евра ќе ме фати ако резервирам еден месец порано. Точно е?

Kajgana Shop

На врв Bottom