Фан Клуб: Арсенал

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Жиру сте го зеле еј,засилување на право место :cuc:

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Па па па, што напад ќе биде РвП десно, Жиру средина и Подолски лево, ваков напад не сме имале од времето кога Бергкамп и Ањелка растураа.​

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.901
Поени од реакции
6.978
Пак француз бе? Аман веќе :cautious:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Шо ќе велев ? Хммм...Заборајв. Како и да е, честито и официјално засилување. Сепак јас сакам уште еден лев/десен пек и еден врвен плеј. Мои желби. А и голман не е на одмет. Сеуште не сме комплетни, ако така си мислиме. После Росицки немаме вистински организатор на игра.

Член од
4 септември 2010
Мислења
439
Поени од реакции
148
Шо ќе велев ? Хммм...Заборајв. Како и да е, честито и официјално засилување. Сепак јас сакам уште еден лев/десен пек и еден врвен плеј. Мои желби. А и голман не е на одмет. Сеуште не сме комплетни, ако така си мислиме. После Росицки немаме вистински организатор на игра.
Вилшер?

Ајде нека ни е честито и второто засилување. Конечно иаме напад лудило, само РВП да остане секако.
Сеа до крај уште едно засилување и супер, цврст играч од средината да знае да застане на топка, да изигра добро во дефанзива, да дае саглам пас или некој солиден бек да може да покрие десно при не дај боже било каква повреда на Сања...

Ми се допаѓа што Венгер ги прави порано трансферите годинава, изгледа му беше поука тоа што се случи минатата.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Вилшер?

Ајде нека ни е честито и второто засилување. Конечно иаме напад лудило, само РВП да остане секако.
Сеа до крај уште едно засилување и супер, цврст играч од средината да знае да застане на топка, да изигра добро во дефанзива, да дае саглам пас или некој солиден бек да може да покрие десно при не дај боже било каква повреда на Сања...

Ми се допаѓа што Венгер ги прави порано трансферите годинава, изгледа му беше поука тоа што се случи минатата.
Трансферите во последен момент лани беа исфорсирани заради Насри и Фабрегас.
Приоритет лани ни беше да ги задржиме двајцата, направија се што можат, не успеа и затоа мораа да го направат тоа што го направија.
Да купувавме рано фудбалери лани ќе значеше дека и сигурно се откажуваме од Самир и Сеск.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Приоритет лани ни беше да ги задржиме двајцата, направија се што можат, не успеа и затоа мораа да го направат тоа што го направија.
Да купувавме рано фудбалери лани ќе значеше дека и сигурно се откажуваме од Самир и Сеск.
То значи дека сега сигурно ќе се откажиме од Тео и Робин ? :)
--- надополнето: 26 јуни 2012 во 16:32 ---
Вилшер?

Како прво, не се знај дали ќе ја почни сезоната. Како второ, не можиш да ја базираш играта на тимот, наводно походот кон титулата, на играч кој нема играно повеќе од 1 година.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
То значи дека сега сигурно ќе се откажиме од Тео и Робин ? :)
Не мора да значи, сосема различна ситуација е.
Насри сакаше пари, и ние никако не можеме да се натпреваруваме со Сити кога станува збор за плати.
Фабрегас си отиде заради меланхолија од детските денови со Пике, плус славата и успехот на репрезентацијата на Шпанија му удри во глава.
Ако Волкот сака пари, слободно нека си оди, доста е веќе од вечни таленти.

Член од
4 септември 2010
Мислења
439
Поени од реакции
148
Освен за вториов што кенкаше 6 месеци предходно дека ќе си иде немораше да значи дека носење на нови фудбалери ќе значело откажување од Самир. Требаше да се донесат порано засилувања само на други позиции, така поверојатно беше дека ќе останеше. Тој и тоа чекаше, Венгер да донесе играчи за освојување титула и он да потпише ама..

Како прво, не се знај дали ќе ја почни сезоната. Како второ, не можиш да ја базираш играта на тимот, наводно походот кон титулата, на играч кој нема играно повеќе од 1 година.
Не се слагам со тебе, мислам дека Вилшер во секој случај е одличен плејмејкер е сеа за тоа дали ќе ја почне сезоната и со оние "мали операции" што се појавуваат од нигде па продолжувања на повредата ме плашат..
Иначе за засилување за плејмејкер и јас би сакал, ама мн тешко, ако земеш дека Венгер го рачуна и Рамзи за плејмејкер кој го кали за иднина..

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Освен за вториов што кенкаше 6 месеци предходно дека ќе си иде немораше да значи дека носење на нови фудбалери ќе значело откажување од Самир. Требаше да се донесат порано засилувања само на други позиции, така поверојатно беше дека ќе останеше. Тој и тоа чекаше, Венгер да донесе играчи за освојување титула и он да потпише ама..

Не се слагам со тебе, мислам дека Вилшер во секој случај е одличен плејмејкер е сеа за тоа дали ќе ја почне сезоната и со оние "мали операции" што се појавуваат од нигде па продолжувања на повредата ме плашат..
Иначе за засилување за плејмејкер и јас би сакал, ама мн тешко, ако земеш дека Венгер го рачуна и Рамзи за плејмејкер кој го кали за иднина..
Да да, да не ме сватиш погрешно. Јас не мислам дека Џек е лош плеј. Фантастичен е. Ама после ваква повреда и ваква пауза, секогаш идат ситни повреди по 1 до 2 недели, бидејќи телото сеуште не е во натпреварувачки ритам. Сети се на Едуардо. Или на Росицки. Дека е квалитетн Е, и тој ќе ни биди нашето најголеми засиливање за сезонава.
--- надополнето: 26 јуни 2012 во 17:08 ---
Не мора да значи, сосема различна ситуација е.
Насри сакаше пари, и ние никако не можеме да се натпреваруваме со Сити кога станува збор за плати.
Фабрегас си отиде заради меланхолија од детските денови со Пике, плус славата и успехот на репрезентацијата на Шпанија му удри во глава.
Ако Волкот сака пари, слободно нека си оди, доста е веќе од вечни таленти.
И јас сум За, ама пак, дали оваа може конечно да биде сезона на пресврт ? За него и за тимот ?

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.483
Поени од реакции
10.220
Не велејте одличен напад имаме.То ќе го кажаме откако ќе помочат во ПЛ.Сега за сега само просечен ;)

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.074
Поени од реакции
7.161
Сезонава 2011/2012 примивме премногу голови. Сега за сега го појачуваме нападот,мислам дека треба да се појачи и одбраната малце. Уште МВила ни фали па ќе може да се прави чистка од непотребните играчи.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
14 Jul Pre-season Friendly A Southampton 20:00
(This is a 45 minute match)
14 Jul Pre-season Friendly N Rangers 18:45

Лол....

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.483
Поени од реакции
10.220
14 Jul Pre-season Friendly A Southampton 20:00
14 Jul Pre-season Friendly N Rangers 18:45

Лол....
Шо не ти е јасно.То ти е куп исти ко триаголникот во Италија,помеѓи Интер,Милан,Јуве...Секоја екипа со секој по 45 минути. ;)
--- надополнето: 26 јуни 2012 во 20:56 ---
Едит:Со оглед на тоа што Сонг може да игра и како плеј буквално,еден М'Вила и еден денсен бек кој ќе има способност да игра и бек и штопер мислам дека ќе сме реди за наредна сезона.И нормално РВП да го продолжи договорот,ако не,нек си јебе матер,ја жену.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Честито нека е новиот играч, ја научи лекцијата стариот изгледа од лани, два одлични играчи а официјално трансфер периодот не е ни почнат уште.

Но и јас мислам дека уште еден играч од средината е неопходен, особено оти не сакам да зависиме од вечно повредениот Диаби, нерехабилитираниот Вилшер и поостарениот Артета.

Kajgana Shop

На врв Bottom