Исхрана - првиот клучен фактор за постигнувањето на атлетско тело

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
Што мислите за Ихсранава, целта ми е намалување на килограми?
Ја применувам некое време т.е 7дена па ме интересира ваше мислење и ако грешам некаде да ме искорегирате
прв оброк: 3праски,кајсии,цреши + 1банана
втор оброк: овесни снегулки со млеко
трет оброк: месо +салата+вариво некое ( печено или варено е сето ова нема пржено)
четврти оброк: 1 доза протеин + банана
петти оброк: 5 белки +1жочка +1-2 патлиџани ( ова ми е пред спиење)
Пијам зелен чај насабајле после станување и уште 1-2 преку ден. Конзумирам само протеин.
Каде ти се мастите во ова се гледам јаглехидрати не заборавај да земаш ленено масло или рибино масло омега 3 масти да ти помогнат во слабењето.Кардио 30 мин другото за оброк овошје намали внеси јогурт и овесни снегулки.

Што мислите за Ихсранава, целта ми е намалување на килограми?
Ја применувам некое време т.е 7дена па ме интересира ваше мислење и ако грешам некаде да ме искорегирате
прв оброк: 3праски,кајсии,цреши + 1банана
втор оброк: овесни снегулки со млеко
трет оброк: месо +салата+вариво некое ( печено или варено е сето ова нема пржено)
четврти оброк: 1 доза протеин + банана
петти оброк: 5 белки +1жочка +1-2 патлиџани ( ова ми е пред спиење)
Пијам зелен чај насабајле после станување и уште 1-2 преку ден. Конзумирам само протеин.
абе овошјево само - многу шеќер да не ти се фати
кардио+тежински правиш?
башка ова не е нешо многу протеин, едвај 100 грама протеин имаш у исхранава, сигурно не си 50 кила тежок....

абе овошјево само - многу шеќер да не ти се фати
кардио+тежински правиш?
башка ова не е нешо многу протеин, едвај 100 грама протеин имаш у исхранава, сигурно не си 50 кила тежок....
Pravam 4 pati nedelno tezinski + kardio. Daj ideja ovosjesto sosto dago zamenam posabajlecki , samo da ti kazam deka sum vraboten i zatoa mi e ovaa kombinacija do rucek . Prvite 2 obroka gi mavam na rabota.

некој комбинации со овес само со јогурт или млеко не е добар вкусов..
применувам еден цело време го видов 250мл млеко/јогурт,10 цреши,1 банана,1 лажичка мед.

Pravam 4 pati nedelno tezinski + kardio. Daj ideja ovosjesto sosto dago zamenam posabajlecki , samo da ti kazam deka sum vraboten i zatoa mi e ovaa kombinacija do rucek . Prvite 2 obroka gi mavam na rabota.

Почни го денот со мусли и млеко...јас така правам,и за неполна недела ослабев килце,а за нешто повеќе од недела 2 кила...

и не паднав на мускул,само 1 цм на таа што ми беше поголема за 1 цм,си останаа исти.

Вака сега, имам еден другар има 49 - 50кила 174цм висок и е како прачка, му викам да јаде повеќе он вика дека јадел многу ама џабе никако да се здебели... некоја ваша препорака како може да се поправи?

Вака сега, имам еден другар има 49 - 50кила 174цм висок и е како прачка, му викам да јаде повеќе он вика дека јадел многу ама џабе никако да се здебели... некоја ваша препорака како може да се поправи?
Едноставно е - да јаде уште повеќе.
Нека почни со внес на +500 калории, па ако и така нема ефект нема наголемува се додека не почне да накачува килажа.

нека јаде и пред легнување јајца , тестенини
--- надополнето: 19 јуни 2012 во 12:59 ---

--- надополнето: 19 јуни 2012 во 12:59 ---

Професионално е да советуваш некој да конзумира јаглехидрати непосредно пред спиење?

Професионално е да советуваш некој да конзумира јаглехидрати непосредно пред спиење?
ако сака да се здебели да еве на мене имаше ефект за 5 месеци стаив 6 кила и приота вежбав така да топ си е пичките плачат сега

ако сака да се здебели да еве на мене имаше ефект за 5 месеци стаив 6 кила и приота вежбав така да топ си е пичките плачат сега

Постојат и други начини на покачување на телесната тежина, а еден од најлошите е внес на јаглехидрати непосредно пред спиење.

И внимавај на начинот на кој пишуваш, бидејќи не дискутираш со другарите од маало па да имаш таков сленг.

Сакам Myers да ми одговори ако може, како да ја покачи телесната тежина другаров?

Слагам се , ЈХ пред спиење е лошо .. Протеин е добро.

Нека јада паста , ориз , компири , ама преку ден , ќе има ефект ;)

некој комбинации со овес само со јогурт или млеко не е добар вкусов..
применувам еден цело време го видов 250мл млеко/јогурт,10 цреши,1 банана,1 лажичка мед.

Пробај го ова.. незнам како ќе ти се свиѓа ама мене ми е нешто невероватно кога ќе ми се јаде благо..
Направи го овесот со вода.. Стави жешка вода во него нека прими малку вода почекај 2-3 минути.. одозгора стави му степ.. Само одбери некој благ вкус.. невероватно нешто.. Степот има 1 калорија мислам цело кесиче.. Ете ти добра опција.. : )

Ме интересира што треба да содржи оброкот пред спиење...ако не му е тешко на некој нека напише неколку добри оброка пред спиење :)
--- надополнето: 20 јуни 2012 во 20:19 ---
Ме интересира што треба да содржи оброкот пред спиење...ако не му е тешко на некој нека напише неколку добри оброка пред спиење :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom