Најдобрите 11 на Еуро 2012

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.772
Поени од реакции
11.787
Касиљас
Селасие - Пепе - Хумелс - Коентрао
Пирло
Џерард - Швајнштајгер
Иниеста
Гомез - Роналдо​

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
http://www.uefa.com/uefaeuro/season=2012/statistics/castroledge/index.html

Најдобрите 10 според Castrol EDGE Index на Уефа. И срамота никој во составот го немате Маркизио.
ovdeka na staranava najdov statistika za najmnogu udari kon golot vo kvalifikaciite za EP.
Trickovski ima poveke obidi od Gomez,RVP i Ibrahimovic
--- надополнето: 20 јуни 2012 во 19:05 ---
Еве бе јас го имам во фантази тимот :icon_lol: не се лути одма
I jas go imam ama slabo nekako so poeni od nego :P

Член од
4 мај 2012
Мислења
671
Поени од реакции
522
Касиљас

Селасие Пепе Хумелс Коентрао

Пирло
Блашчиковски Конопљанка
Џагоев

Гомез Манџукич

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Насри мора да го земете у прв состав..мора! Бар до сега изигра на ниво.

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
Плетикоса

Гебре Селасие--Бадштубер--Хумелс--Коентрао

Пилар--Модриќ--Пирло--Јармоленко(Пилар и Јармоленко би делувале како крила :D )

Манџукиќ--Гомез

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.781
Поени од реакции
44.019
--------------------------------Нојер---------------------------
---Боатенг----Хумелс-------Бадштубер---Лам----
---------------------Швајни----Кедира--------------------
--Милер------------О(е:pos:)зил-------Подолски---
------------------------Гомез----------------------------------

Се зезам, рано е уште да се каже кои ќе бидат најдобрите 11 на првенството, последниве мечеви се најбитни, тука и ќе се бараат играчите.
Најискрено, мислев дека постот е од Боби додека не погледнав накај аватарот, па го заприметив и ник нејмот.. :D (и тоа на подолниот пост, не на овој :D)

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Касиљас

Киелини - Пепе - Хумелс

Пирло

Нани - Џерард - Пилар - Иниеста

Гомез - Манџукич

--- надополнето: 21 јуни 2012 во 04:45 ---
http://www.uefa.com/uefaeuro/season=2012/statistics/castroledge/index.html

Најдобрите 10 според Castrol EDGE Index на Уефа. И срамота никој во составот го немате Маркизио.
8-ми Арбелоа, добар индекс :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Икер​
Селасие Хумелс Лам​
Пирло Џерард Иниеста Модриќ​
Манџукиќ Гомез Ибрахимовиќ​

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.491
Поени од реакции
10.246
Би се обидол ја да составам мои први 11 најдобри во досегашниот дел од првенството.

Касиљас: Еден гол примано,повеќе не е потребно.

Дебуши: Жал ми е што никој не го примети дечкото и ставаат само имиња во составот,имиња-ѕвезди.Дечкото како се оправи од квалификационите наптревари тоа е лудост.Каква трансформација од одбрана во напад и какви добри центаршутеви...Вистина сум изненаден од дечково.
Рамос: Би било глупо доколку во составот го нема столбот на најдобрата одбана на ова ЕП.Можеби се истреси малку со Италија и украдената топка на Балотели,но видете од таа секунда па натаму што се случува со Рамос.
Хумелс: Дечково со секој изминат ден покажува дека прераснува во топ класа штопер.Можеби има удел и повредата на Мертесакер,но повеќе е ми се чини одличните игри на Хумелс кој го натераа на Лев да се подзамисли кој да го игра на штоперската позиција.Едноставно одличен до досегашниот дел од ЕП.
Клиши: Е сега овде несакам да се смеете.Единствено што ќе ви кажам е слегнете си ги од Замунда Франција-Украина и Франција-Шведска и изгледете ги.Запазете на Клиши(y)

Диара: Повеќе од очигледно е колку од помош е Диара на ова ЕП за Франција.Има исти предиспозиции со Виера.Не му е потребен клизечи старт за да зема топка.Едноставно дечково злато вреди.По европкото би требало да размилат многу од големите дали не би било паметно да го земат овој играч.
Стиви Џи: Коментар за овој другпат...Сеа ме мрзи :)
Иниеста: Еден од најдобрите поединци(најдобар) во овогодинешнава сенилна Шпанија.Моите претпоставки беа дека неможат Шпанците на три едноподруго големи натпреварувања да го вадат истиот среден ред.Да видиме дали ќе е точно ова.Голем тест за нив на 23 јуни.Ќе видиме дали сум точен :)
Самир Насри: Најдобриот поединец на Франција и ќе биде исто така најдобриот во овој "мој" состав ако може така да се нарече.Епик фејл е детево...На клупски план ќе го убијам,кога игра за Франција,втор мој Зизу,иако е далеку од него.Феноменални партии од него..Во послената против Шведска,паметно Швеѓаните го спореа Насри,но нормално со мала повреда која не му даде да се изнаигра па оттука наоѓам кривица за поразот на Французите и нормално бедното издание на Мексес,кој е буквално biggest флоп на цело ЕП.

Гомез:.................
Бентнер: Исто така не го гледам нит Бентнер во вашите 11-на...Како можеше само да му се смееше на CR7,но тука беше Варела да го извади.Добро ги згази на Холанѓаните,што и не е тешко имајќи ја во предвид нивната обрана...

Еве формацицски како би изгледало 4-1-2-1-2
Касиљас​
Дебуши-Рамос-Хумелс-Клиши​
Диара​
Џерард-Иниеста​
Самир Насри​
Гомез-Бентнер​

Kajgana Shop

На врв Bottom