Грција ги „фиромизира“ новите регистарски таблички

Статус
Затворена за нови мислења.

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Ама ти не рзабираш...па тука се работи за квалитет, за цена, за подобра услуга...
Е - да, можеби ќе ти удрат некој шамар, ќе те понижат пред децата, ќе "паднеш" во очите на жена ти, ама брат - има преубаво море таму...не се споредува со охриско езеро. Неможеш да кажеш дека Дојран и Преспа ти нудат исто за парите...
За децава е, не за мене.

Тоа што после децата ќе се сеќаваат дека е "најдобро да наведнеш глава" нема врска.
Важно супер ќе си поминеме!
Значи си го продаваш името за да си поминеш добро .. и после се чудеме за Македонија е тешка вукојебина ..

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.580
Најблиску, а најефтино за квалитетот и условите. Но, не дискутираме за тоа.
Што вели нашето МНР за ова? Дали смеат вака да не јебат со таблиците? Дали смеат воопшто да не казнат ако ги вадиме лепенките?
Зошто да ги вадиме кога можеме фино лепо да ги прешкртаме.
Упатство за прешкртување: :)
Кај што пишува FYROM ке ги прешкртаме со алкохолен маркер F,Y и O, па ке останат само R и M. Ако не прашаат нешто за враќање на граница, само одговори му дека не знаеш кој ги прешкртал, навечер си ја оставил колата на паркинг некаде и сабајлето била ишкртана. Што ти може?
Како можат они да не дупчат така можеме и ние.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Е - да, можеби ќе ти удрат некој шамар, ќе те понижат пред децата, ќе "паднеш" во очите на жена ти, ама брат - има преубаво море таму...не се споредува со охриско езеро
Алал нека ти е на годините.:facepalm:

Username1

шо е бе?
Член од
2 март 2012
Мислења
585
Поени од реакции
551
Бебе од 6 месеци и тоа на одмор ќе го носиш одма ? Мора да се научи да плива изгледа,иначе ќе закасни па што ќе правиш после.

А иначе неонацистиве кога имаат огромна подршка во Грција моментално,не е за одење според мене.

Одма? како тоа одма? па не се родило вчера па одма. И не се носи да плива туку да диши солен воздух и да се бања во солена вода.ем до Август ке направи 8 месеци така да ти како експерт за бебиња каде и што би ми препорачала да направам?

Член од
13 октомври 2009
Мислења
569
Поени од реакции
233
100% поддршка за грците! Алал да ви е браќа.
И на влегување во грција на граница со палки по глава да ве маваат, пак таму ке се оди.
Уште еднаш, браво за идејата.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Одма? како тоа одма? па не се родило вчера па одма. И не се носи да плива туку да диши солен воздух и да се бања во солена вода.ем до Август ке направи 8 месеци така да ти како експерт за бебиња каде и што би ми препорачала да направам?
Уште не знае да оди а ти ќе одиш само заради него.Демек до него стигнала работата,му се одело многу.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.253
Поени од реакции
18.201
И на влегување во грција на граница со палки по глава да ве маваат, пак таму ке се оди.
не ако ме маваат со палки нема да идам:) али за ова налепницава искрено ме боли кур.
некој пишал ке ти врзат 2-3 шамара:pos:од кое затуцано село сте деца?сте биле некад натака да видите дали ке ти врзи некој 2-3 шамара

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.706
Поени од реакции
13.376
Мала дигресија
Интересно е што за многумина тука Охрид е Алфа и омега за незнам си каков одмор. Мора бе да се фура покрај вода, мора. Зашто еве рецимо не се опнете у некоја планина? Има низ македонијава места. Конаци, хотели, приватен смештај... Езерото/морето не го прави одморот одмор, туку самиот човек. Рецимо 10 дена у Зрзе. Или ако пак си сакате вода, по овие планинскиве езера зашо не идете?

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.744
Поени од реакции
1.003
И на влегување во грција на граница со палки да ве маваат, пак таму ке се оди.
Не само да ги маваат , туку палките во газ да им ги напикаат на сите кои ќе појдат таму . И јас велам алал да им е на педерите грчки за овој потег со налепнициве , белки некои ќе се опаметат и ќе се премислат околу одењето во Гејлада .

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Ништо ново.
Си добиваме тоа што си го заслужуваме.
Мислам дека грците можат и подобро.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.002
Поени од реакции
5.636
Има смисла и твоево ама и нема.
Не сите одат за слики на фб,не сите одат од мерак,покрај двете зла,или Охрид или Гр,мислам дека многу голем процент ке ја одберат втората опција иако јавно нема да го признаат тоа.
Прво, не ми е јасно какво зло е Охрид?
Второ, нема само во Охрид езеро...
Трето, се сложувам со коментарот, 7-8 месечно бебе на одмор во странство, па уште во Грција, лоша работа ова глобализацијава бе.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.113
не ако ме маваат со палки нема да идам:) али за ова налепницава искрено ме боли кур.
некој пишал ке ти врзат 2-3 шамара:pos:од кое затуцано село сте деца?сте биле некад натака да видите дали ке ти врзи некој 2-3 шамара
ако им дадеш доброволно- нема да те шамараат, ама затоа ќе те е*ат:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom