Грција ги „фиромизира“ новите регистарски таблички

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.968
Се' е ова поради Антиќ....аххх, квази патриоту....им ги отвори очите на соседиве, не предаде (n)

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Процедурално, само Банкротија е туристичка дестинација?Црна Гора, Турција, Албанија, Бугарија, Хрватска, Романија не се?Па и за Тунис, Египет, Малта, Италија ефтини тури одат...ја не знам ова, изгледа сум бил на подрум.

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.558
Поени од реакции
2.521
Кога ќе се чита дефиницијата за мазохизам и мазохисти треба да се дадат македонците како пример за полесно да се сфатат поимите.
таман сакав да пишам :)
К-15 не го праеа џабе скечот, кога чекаат пред бугарска амбасада црнец да им го бапне.
Малку е ова со налепнициве, и по еден ќутек да им удрат...и пак ќе идат :facepalm:

Член од
17 август 2011
Мислења
10.253
Поени од реакции
18.201
И ќе идам пак..смешно ми е колку дволични луѓе има.Истите тие што викаа дека Воинот на коњ и Татко му,ние сме си знаеле кој се.И ние сме си знаеле дека штитовите имаат 16 краци а не 14..сеа мрчат тука..
Така и ја ке си знам дека тоа Фиром на таблицата е зашто мора,и ке си се осеќам како македонец.
За тие пари нема дестинација со иста цена и исти услови,мрчете колку сакате дека има ,сме ги гледале сите опции не мора да ме просветлувате..некој уште египет ми кажува да сум идел или малта:pos:Ја да можев таму да идам немаше со у Грција да стапнам.Лесно е да глумиш патриот коа си пун ко брод.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.442
Процедурално, само Банкротија е туристичка дестинација?Црна Гора, Турција, Албанија, Бугарија, Хрватска, Романија не се?Па и за Тунис, Египет, Малта, Италија ефтини тури одат...ја не знам ова, изгледа сум бил на подрум.
Најблиску, а најефтино за квалитетот и условите. Но, не дискутираме за тоа.
Што вели нашето МНР за ова? Дали смеат вака да не јебат со таблиците? Дали смеат воопшто да не казнат ако ги вадиме лепенките?

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
И пак да одите таму на одмор и да им ги полните џебовите.Некој ќе рече ‘‘исто пари ќе потрошам и во Охрид,а езеро и море не се споредува‘‘ и во право е но ако треба дома ќе седам ама кај нив не одам.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.253
Поени од реакции
18.201
ајде бе пријателе прати понудите да видам..па да прерачунаме со парите што ке добиеш,колку дена..Радо би идел у Тунис:)

S

Sagan

Гостин
Нека се консолидираат педерите у Влада со пичките од опозиција и дај конечно ПРЕКИНЕТЕ ГИ ПРЕГОВОРИТЕ СО ОВАА ПОЛУДРЖАВА и сместа барајте уставно име во ООН!!!

Username1

шо е бе?
Член од
2 март 2012
Мислења
585
Поени од реакции
551
Не се теши самиот. Оди, убав помин. :)

Опции имаш, тука ти е албанија, турција, бугарија, црна гора, та дури и за египет има смешни цени за летовање.
А што помисли ти дека не ги знам останатите дестинации па среќа да не беше ти немаше да знам кои се другите освен Грција?
Читаш ли ти дека се работи за мало бебе од 6 месеци? каков Египет бре таму на кол набадаат Христијани,во Албанија у фекалии ли да се бањам?,Црна Гора колку време и каков пат треба да акам?Турција 1300 км? Бугарија тоа море ли е? ем 700 км?
Значи се бара блиска дестинација за со кола,убави плажи и море и ефтини цени.
Лупај се ти у груди и не соли памет зашто уште не си дозреан за тоа.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.253
Поени од реакции
18.201
И пак да одите таму на одмор и да им ги полните џебовите.Некој ќе рече ‘‘исто пари ќе потрошам и во Охрид,а езеро и море не се споредува‘‘ и во право е но ако треба дома ќе седам ама кај нив не одам.
И да седиш:icon_lol:
Покажувате патриотизам кај што може преку интернет да се испцуеш,а тоа што наскоро ке го немаш тоа дома не ви е битно некако..

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Ногу глуп народ вирее нив МКД.. па и читам дека покрај се , ќе одиле за Гејлада .. ако ако .. така треба .. Оти ако не се отиде у Гејлада , нема да има слики за лајкови на ФБ или пак живото на Македончето нема да има смисла ..

Член од
18 мај 2012
Мислења
68
Поени од реакции
38
Ама ти не рзабираш...па тука се работи за квалитет, за цена, за подобра услуга...
Е - да, можеби ќе ти удрат некој шамар, ќе те понижат пред децата, ќе "паднеш" во очите на жена ти, ама брат - има преубаво море таму...не се споредува со охриско езеро. Неможеш да кажеш дека Дојран и Преспа ти нудат исто за парите...
За децава е, не за мене.

Тоа што после децата ќе се сеќаваат дека е "најдобро да наведнеш глава" нема врска.
Важно супер ќе си поминеме!

Плус ќе градиш карактер. Кој шеф утре може да ти каже "работи за помалку пари" или "нема годишен одмор". Или "трчи земи ми ги децата од школо/градинка"?! Кој?!
Никој друже. Освен ако не те уцени дека нема да примаш плата (а ти СВЕ за децава)...

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Бебе од 6 месеци и тоа на одмор ќе го носиш одма ? Мора да се научи да плива изгледа,иначе ќе закасни па што ќе правиш после.

А иначе неонацистиве кога имаат огромна подршка во Грција моментално,не е за одење според мене.

Username1

шо е бе?
Член од
2 март 2012
Мислења
585
Поени од реакции
551
Ногу глуп народ вирее нив МКД.. па и читам дека покрај се , ќе одиле за Гејлада .. ако ако .. така треба .. Оти ако не се отиде у Гејлада , нема да има слики за лајкови на ФБ или пак живото на Македончето нема да има смисла ..
Има смисла и твоево ама и нема.
Не сите одат за слики на фб,не сите одат од мерак,покрај двете зла,или Охрид или Гр,мислам дека многу голем процент ке ја одберат втората опција иако јавно нема да го признаат тоа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom