Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
таман сакав да пишамКога ќе се чита дефиницијата за мазохизам и мазохисти треба да се дадат македонците како пример за полесно да се сфатат поимите.

Ја да можев таму да идам немаше со у Грција да стапнам.Лесно е да глумиш патриот коа си пун ко брод.Најблиску, а најефтино за квалитетот и условите. Но, не дискутираме за тоа.Процедурално, само Банкротија е туристичка дестинација?Црна Гора, Турција, Албанија, Бугарија, Хрватска, Романија не се?Па и за Тунис, Египет, Малта, Италија ефтини тури одат...ја не знам ова, изгледа сум бил на подрум.
Ме претица...Предлог за лепенки кои скопјаните би ги добивале на влез во Охрид.
Прегледај го приврзокот 44943
( 
ајде бе пријателе прати понудите да видам..па да прерачунаме со парите што ке добиеш,колку дена..Радо би идел у ТунисПроцедурално, само Банкротија е туристичка дестинација?Црна Гора, Турција, Албанија, Бугарија, Хрватска, Романија не се?Па и за Тунис, Египет, Малта, Италија ефтини тури одат...ја не знам ова, изгледа сум бил на подрум.

Не се теши самиот. Оди, убав помин.
Опции имаш, тука ти е албанија, турција, бугарија, црна гора, та дури и за египет има смешни цени за летовање.
И да седишИ пак да одите таму на одмор и да им ги полните џебовите.Некој ќе рече ‘‘исто пари ќе потрошам и во Охрид,а езеро и море не се споредува‘‘ и во право е но ако треба дома ќе седам ама кај нив не одам.
И пак да одите таму на одмор и да им ги полните џебовите.Некој ќе рече ‘‘исто пари ќе потрошам и во Охрид,а езеро и море не се споредува‘‘ и во право е но ако треба дома ќе седам ама кај нив не одам.
Ногу глуп народ вирее нив МКД.. па и читам дека покрај се , ќе одиле за Гејлада .. ако ако .. така треба .. Оти ако не се отиде у Гејлада , нема да има слики за лајкови на ФБ или пак живото на Македончето нема да има смисла ..