таман сакав да пишамКога ќе се чита дефиницијата за мазохизам и мазохисти треба да се дадат македонците како пример за полесно да се сфатат поимите.
Најблиску, а најефтино за квалитетот и условите. Но, не дискутираме за тоа.Процедурално, само Банкротија е туристичка дестинација?Црна Гора, Турција, Албанија, Бугарија, Хрватска, Романија не се?Па и за Тунис, Египет, Малта, Италија ефтини тури одат...ја не знам ова, изгледа сум бил на подрум.
Ме претица... (Предлог за лепенки кои скопјаните би ги добивале на влез во Охрид.
Прегледај го приврзокот 44943
ајде бе пријателе прати понудите да видам..па да прерачунаме со парите што ке добиеш,колку дена..Радо би идел у ТунисПроцедурално, само Банкротија е туристичка дестинација?Црна Гора, Турција, Албанија, Бугарија, Хрватска, Романија не се?Па и за Тунис, Египет, Малта, Италија ефтини тури одат...ја не знам ова, изгледа сум бил на подрум.
А што помисли ти дека не ги знам останатите дестинации па среќа да не беше ти немаше да знам кои се другите освен Грција?Не се теши самиот. Оди, убав помин.
Опции имаш, тука ти е албанија, турција, бугарија, црна гора, та дури и за египет има смешни цени за летовање.
И да седишИ пак да одите таму на одмор и да им ги полните џебовите.Некој ќе рече ‘‘исто пари ќе потрошам и во Охрид,а езеро и море не се споредува‘‘ и во право е но ако треба дома ќе седам ама кај нив не одам.
Ама ти не рзабираш...па тука се работи за квалитет, за цена, за подобра услуга...И пак да одите таму на одмор и да им ги полните џебовите.Некој ќе рече ‘‘исто пари ќе потрошам и во Охрид,а езеро и море не се споредува‘‘ и во право е но ако треба дома ќе седам ама кај нив не одам.
Има смисла и твоево ама и нема.Ногу глуп народ вирее нив МКД.. па и читам дека покрај се , ќе одиле за Гејлада .. ако ако .. така треба .. Оти ако не се отиде у Гејлада , нема да има слики за лајкови на ФБ или пак живото на Македончето нема да има смисла ..