Евро 2012 - група Д (Англија и Франција во 1/4 финале)

Кои две репрезентации ќе продолжат во втората фаза?

• Вкупно гласачи
    158
I

IBIZA SOUND

Гостин
cel natprevar go sudese dobro sudijata i ja zaeba rabotata so ponistenit gol na ukraina
--- надополнето: 19 јуни 2012 во 23:54 ---
P.S. utre ima fudbal ili ima odmor :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
cel natprevar go sudese dobro sudijata i ja zaeba rabotata so ponistenit gol na ukraina
Се прајш на три ипол или навистина си муле бе?
Не глеаш дека претходно е недосуден офсајд,па и да го свирнеше голот немаше да биде регуларен...

Што све не живее на планетава :tapp:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.762
Поени од реакции
12.101
Абре луѓе..........прво имаше офсајд каков непризнаен гол?? Второ дури и да им го признаеа голот од кај сте толку сигурни дека ќе одеа понатаму? Можи ќе примеа уште некој гол..........заслужи Украина да оди понатаму ама што е тука е. Кога веќе судијата ја продолжи акцијата тогаш с еоштетени -да, ама дека ќе оделе понатаму малку покасно
--- надополнето: 19 јуни 2012 во 23:56 ---
--- надополнето: 19 јуни 2012 во 23:54 ---
P.S. utre ima fudbal ili ima odmor :)
Одмор утре

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
600
Поени од реакции
501
Се прајш на три ипол или навистина си муле бе?
Не глеаш дека претходно е недосуден офсајд,па и да го свирнеше голот немаше да биде регуларен...

Што све не живее на планетава :tapp:
Не еден, 2 минути претходно имаше пак офсајд кога Милевски имаше 100% шанса а судијата не досуди ништо. Но ајде битно е да се зборува :tapp:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Не еден, 2 минути претходно имаше пак офсајд кога Милевски имаше 100% шанса а судијата не досуди ништо. Но ајде битно е да се зборува :tapp:
Битно е да се јаде нешто... :tapp:

Џонсон, Стиви Џи и Скот Паркер :cuc:

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.849
Поени од реакции
30.763
Да бе петиот судија знаеше дека претходно било офсајд па затоа не покажа дека е гол...не заебавајте, стои на линија на 5 метри и не го виде голот.

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Истите муабети по милионити пат, што ако ова, што ако она. Готово е, испаднаа Украинците, отидоа Англија и Франција. Премногу условни реченици водат во бесконечни муабети. Да се концентрираме на 1/4 финалните дуели.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Што се деси со Франција второ полувреме некој да ми каже,ама не со сеир..не го гледав второто.. и сега видов не ми се веруеше.. следната со Шпанија,ај може боље е него со Италија да беше..:facepalm:

S

Stivie G

Гостин
Каква компензација, па пред да "дадат" гол украинците, имаше офсајд кој не беше досуден и ако беше признат голот англичаните ќе беа оштетени. Сепак нормално е, само англичаните се фаворизирани, а тие најоштетени се секогаш од судиите!
--- надополнето: 19 јуни 2012 во 23:22 ---

И мене тоа ми е муабетот!
Не ми е муабетот за Украина, туку мислев на компензација на Германците доколку Англија стигна до 1/2финале ;).

Член од
26 октомври 2009
Мислења
273
Поени од реакции
33
Судијата не беше ни на 5 метри од целата ситуација, срамота е ова...ајде претходно се вадеа, али сега со 5 судии, кој ли им е изговорот!?
Ибрахимович го постихна најубавиот го до сега на првенството. Головите од денес:
Англија - Украина 1:0 (Група Д) ЕП 2012
Шведска - Франција 2:0 (Група Д) ЕП 2012

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.767
Поени од реакции
11.759
Каква шугава екипа се енглезиве тоа е чудо... :гомце:
Според утакмицата со Франција и оваа денес (со Шведска не ја гледав) комотно можам да кажам дека играта не им е ништо подобра од онаа на Грција. Украина ги утепа на секое можно поле, па уште капак и поништениот гол. :eek:
Сега мерак ќе ми биде Италјаните да ги плеснат убаво и на двата натпревари. (y)

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.168
Поени од реакции
25.322
Каква шугава екипа се енглезиве тоа е чудо... :гомце:
Според утакмицата со Франција и оваа денес (со Шведска не ја гледав) комотно можам да кажам дека играта не им е ништо подобра од онаа на Грција. Украина ги утепа на секое можно поле, па уште капак и поништениот гол. :eek:
Сега мерак ќе ми биде Италјаните да ги плеснат убаво и на двата натпревари. (y)
Двата натпревари?
Нема везе муабетот ми беше, за сите вие што викате дека Платини и Уефа и незнам кој друг ја наместил Англија - Украина за Франција да пројде, немаше полесно да му биде на Платини уствари Франција да ја мести? Директно негова репрезентација ќе си местеше, башка немаше да има толку голема сумња зашто и да изгубеа Швеѓаните ќе се вадеа на тоа дека веќе се испаднати и дека немаат мотив за игра.
ПС: Може поништениот гол е стварно гол (не може, туку стварно е), ама не заборавајте дека пред тоа имаше офсајд и ако постигнеа Украина гол некој ќе мораше да биде оштетен на крај како и да е, штета што тоа испадна Украина да е. Зашто ако го признаеа голот сега ќе се правеше обратно муабет како Англија била оштетената поради офсајдот.

Memento Mori

Yeah science, bitch!
Член од
24 август 2009
Мислења
1.132
Поени од реакции
1.562
Само едно ќе кажам

М А Ф И Ј А !

Ја усраа групата. ОНОЈ НЕЛИ ГЛЕДА НА 1 МЕТАР ОД ГОЛОТ ццццц али ајде јебига АНГЛИЈА Е ТО -.-

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Само едно ќе кажам

М А Ф И Ј А !

Ја усраа групата. ОНОЈ НЕЛИ ГЛЕДА НА 1 МЕТАР ОД ГОЛОТ ццццц али ајде јебига АНГЛИЈА Е ТО -.-
И шо ако е Англија? И нив против Германија не им признаа гол за 1-1, да беа некој фактор и пенал ќе им дадеа тогаш.

И не се палете бе, размислете малце, убаво ви посочи ob1 , да го признаеа голот па Англија ќе беше оштетена со гол од офсајд даден. Тогаш ќе беше домаќините ги местат, нели? Никако не ви се фаќа. Не навивам за овие ама што е право, право е.

Kajgana Shop

На врв Bottom