Scirea
ZARDOZ
- Член од
- 4 август 2010
- Мислења
- 27.588
- Поени од реакции
- 87.938
Ех се сеќавам на таа генерацијаЕнглезиве кога имале игра освен во '66та на домашен терен
Ех се сеќавам на таа генерацијаЕнглезиве кога имале игра освен во '66та на домашен терен
Грешки секогаш ќе има ама барем ова со гол-линијата да го решат и тоа на начин со кој нема играта да трпи прекини. За мене е несфатливо судија да не види нешто што се случува 2 метри пред него, непречен од никого. Тоа е катастрофа.Абе сеа види,грешкете са составен дел од животот а камоли у фудбалот.Со тоа би се нарушила целата игра,што знам ја лично сум против,судиски тајм аути,и други срања.
Тогаш немаше боја на ТВДобри беа тогаш?
Мене ме плашат Французите, ќе ни прават проблем со нивната игра, а и реално поквалитетни се од овие дрвава.После поништениот гол веќе не им се ни игра на Украинциве
Не зафркавај каде каде полесен противник ќе ни бидат Французите (по мое мислење),ќе можеме да им се одмаздиме за СП 2006
Јан Мвила беше лош експеримент А и Насри гледам скинал шија.А што им е на французиве?
Со Германија пак на англија им поништија гол за израмнување!
Нема гол бе .. ебана мафија ..
Нема бре кај има .Се исплаши судијата Тери ваѓа шала на страна ако го признае си знае жена му на судијата ќе биде жртва после
Нема гол бе .. ебана мафија ..