Филмови со малкубројна актерска екипа

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666
Еве уште неколку -

The Haunting

The Old Man and The Sea
Според книгата на Хемингвеј „Старецот и морето“, постар филм, го даваа на времето и на МТВ

The House of Haunted Hill

Треба да го изгледам и оригиналот со Винсент Прајс, дури сега видов дека филмов е римејк

Dead Calm

А

Анноун

Гостин
Браво бе Сабазиј , искина со постовите во темава :cuc:

A Perfect Getaway

Дејствието на филмот исто го носат 2 парови кои шетаат на Хаваите. Убаво е да се изгледа. Има убави предели кои се прикажани .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477

A Perfect Getaway

Дејствието на филмот исто го носат 2 парови кои шетаат на Хаваите. Убаво е да се изгледа. Има убави предели кои се прикажани .
3 пара се + споредни актери. Скоро 50 се вкупно така да ова според мене влегува во стандард филм, како и доста други од предлозите. Зборот ми е да не излеземе од рамките на темава колку што е можно, иако оцената е субјективна па нема да бришам ништо.

А

Анноун

Гостин
3 пара се + споредни актери. Скоро 50 се вкупно така да ова според мене влегува во стандард филм, како и доста други од предлозите. Зборот ми е да не излеземе од рамките на темава колку што е можно, иако оцената е субјективна па нема да бришам ништо.
Да , може има и други , но 90 посто од филмот е само дијалог меѓу паровите.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Што дочекав... :facepalm:
Problem? :)
--- надополнето: 18 јуни 2012 во 20:11 ---

A Perfect Getaway

Одличен филм, ама како што кажа Ио доста актери има, јес да се случува на островот поголем дел, ама има и флешбекови така да што знам не ми влегува во оваа категорија. Ама пак кој го нема гледано треба да го изгледа.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.259
Rope (1948)

Мора да биде во темава! Една соба, неколку луѓе, тензичен и обработува одлична филозофско-социолошка тематика.
(y)

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Deceiver (1997)
Со Тим Рот и Крис Пен, филм во кој (во поголем дел од времето) испитуваат осомничен за убиство во една просторија. Многу сакам да направат римејк на филмот со Мајкл Емерсон од LOST, тој човек би направил епик филм од идејава.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477

Kajgana Shop

На врв Bottom