Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве: Triangle, Intact, 11:14, Timecrimes, Cube, Surveillance, Identity, Fermat's Room, Moon, The Skeleton Key, The Game, Memento, The prestige, Mr Nobody, Primer
Мислам дека ти се доста, ако сакаш уште, врати се.![]()
daj predlozite nekoj mindfuck film ko usual suspects,primal fear,fight club po 3 pat baram, fala![]()
Што бара Surveillance при вакви филмишта?
Бидејќи самиот филм си е филмиште. Е, што е тоа што не те бендиса, баш ме интересира?![]()
Се намерував да го погледнам филмот уште пред неколку години ама се некако одовлекував ем поради што многу никаков вкус ми имаше останато од Boxing Helena ем тоа што неколку луѓе на кои што им верувам кога доаѓа до филмови повеќе пати ми кажувале дека ни филмот ни режисерот не ги бива. Што го прави филмов филмиште според тебе и дали да го гледам?
Па според мене вреди да се гледа. Не знам дали би го нарекол филмиште, зависи кој како си го сфаќа терминот. Во секој случај, добра крими-мистерија која до крај ќе ти го задржи вниманието.Се намерував да го погледнам филмот уште пред неколку години ама се некако одовлекував ем поради што многу никаков вкус ми имаше останато од Boxing Helena ем тоа што неколку луѓе на кои што им верувам кога доаѓа до филмови повеќе пати ми кажувале дека ни филмот ни режисерот не ги бива. Што го прави филмов филмиште според тебе и дали да го гледам?
Јас се обидов сама да го интерпретирам и единствено го поврзав со стариот завет во Библијата каде што дождот од жаби е доказ за Господовото постоење. И мислам дека може да се поврзе некако со филмот и „случајностите“ во него. Но си викам, ај може претерувамГледан ми е многу одамна филмов и по мое мислење Круз тука ми покажа дека е актериште. Сега кога те прочитав ми текна дека истото прашање за жабите беше поставено и во многу стар број на или Тотал Филм или Емпајер и се обидов да го пронајдам за да ти го пишам одговорот од редакцијата што многу ми се допадна ама не го најдов. Ама еве на аск јахуу најдов интересна интепретација.
Шо не ти е јасносамо шо го изгледав Memento и тешко дека го сватив филмот.. ај некој инбокс или со spoiler овде ако мојт накратко да објаснит![]()
Arthur (2011)
![]()
Жанр: Комедија
Во овој филм главен лик е Артур, кој што е еден од најбогатите во Њу Јорк.
Неговото богатство се проценува на околу 950 милиони долари.
Тој сеуште живее во светот на бајките и се однесува како дете т.е. мало дете, коешто обожава да гледа цртани филмови и да праве глупости околу градот иако има 30 години.
Артур го терат да се ожене со една богаташка во која што главна цел се парите, но тој е заљубен во една сиромашна девојка од Квинс.
Главниот лик исто така обожава да се расфрла со парите, и во потполно мисле дека неможе без нив и алкохолот.
Не ви раскажувам што се случува понатаму за да го изгледате филмот.
Инаку ова е 1-виот дел од филмот, а има 2 дела.
само шо го изгледав Memento и тешко дека го сватив филмот.. ај некој инбокс или со spoiler овде ако мојт накратко да објаснит![]()
Сигурен ли си дека има два дела? Да не мислиш на get him to the greek? Умрев од барање ништо не најдов
Ми треба некој филм како што е "The Collector"(кој го има гледано знае) http://www.imdb.com/title/tt0844479/ еве и линк од филмот ..Па предложете![]()