Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Кедира едно шутирање што има, а и правење продори...бољи и што е лимитиран. Покрај Роналдовци и Марии он ли да се занесува.
И тоа шо викаш, на среќа беше асистенцијата против Португалија. Има моменти кога на Мариите и Кикевците не им оди или се затворени, па мора некој од средината да помага.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716

:rolleyes:

рекоја зелени, али мислев ко германските ќе бидат... поарно црвените да ги задржаа... (n)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933

рекоја зелени, али мислев ко германските ќе бидат... поарно црвените да ги задржаа... (n)
Незнам кој им филм со боиве.. у право си за црвените вака со зеленава ќе изгледаме ко ѓупциве Барса..

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
Витсел - 30мил + Хесе и Мората ..... повеќе информација за оваа глупава зделка? Или сепак ме е..ва на здрав мозок.

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Витсел - 30мил + Хесе и Мората ..... повеќе информација за оваа глупава зделка? Или сепак ме е..ва на здрав мозок.
Со оглед на неколку паметни и ефтини трансфери што ги направи Мурињо ќе речев се средија нашиве. Овоа е врв на глупоста после Концентрао. Ваљда ќе имаат клаузули пошо Мората уште сеа е миленик на публиката, заедно со Хесе се талентирани и би требало да ги интегрират во првиот тим на Реал. Ако не го сторат тоа нека се обесат сите на чело со Перез.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Ало, вие сте пивнале вечерва или шовие !? Колку пати требаше Лукас и Нејмар да дојдат до сеа !? :)

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Ало, вие сте пивнале вечерва или шовие !? Колку пати требаше Лукас и Нејмар да дојдат до сеа !? :)
Мислиш дека многу им сече па нема да направат таква глупост?
Да се разбереме, не ми е гајле кој ќе дојде, ме нервират трансфери при кои даваме младинци кои можат да бидат супер првотимци.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Колко само добро не работат овие Бенфика секоја чест.

Им ги дадовме Гарај,Родриго,Хави,Савиола... сега да сакаме да купиме еден од овие освен последниот ќе мора да дадеме триевче плус 2-3 деца.

Плус ако го земеме овој Витсел за 3 години на нивнотот конто ќе имаа заработка од на 90милиони. Фак бади им сме :pos:

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.900
Поени од реакции
30.820

Ако ги задржеа црвените ќе имаше слабо ќеш од нив, вака нови дресчиња нови приходи. мислам дека долниот дел од опремата ќе биде бел.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Ако ги задржеа црвените ќе имаше слабо ќеш од нив, вака нови дресчиња нови приходи. мислам дека долниот дел од опремата ќе биде бел.
Е тек тогаш ке бидеме Волфзбург :D

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Мислиш дека многу им сече па нема да направат таква глупост?
Да се разбереме, не ми е гајле кој ќе дојде, ме нервират трансфери при кои даваме младинци кои можат да бидат супер првотимци.
1. Benfica quiere aclarar que no ha recibido ninguna propuesta hasta el momento por el jugador Witsel, y que el mismo tiene una cláusula de rescisión estipulada por contrato

Бенфика нема примено никаква понуда за Витсел, и потенцираат дека играчот има откупна клаузула.

2. Ángel Sánchez:
El cluib quiere mantener todas las filas de los equipos filiales intactas, tanto técnicos como jugadores. De hecho, Jesé y Joselu tenñian todas las papeletas para entrar a formar parte del primer equipo pero la directiva quiere mantener al Castilla en segunda y ello pasa por mantener el núcelo duro del filial.

Клубот сака да ја задржи екипата, и играчите и техничкиот персонал. Хесе и Хоселу се првите кандидати за влез во првиот тим, но ќе се остави да помогнат и на Кастиља.

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
kaka-ibra-500.jpg

Не е тајна дека Жозе Мурињо го посакува Швеѓанецот и не е тајна дека Кака посакува кам-бек во Милан ...
При ваква размена, сепак би сакал да осанат каде што се, но не заради тоа што го сакам Кака(иако ми беше омилен во Реал) или пак дека не го сакам Ибра; нема да биди фер за Хиго ... па и за младите од Реал Б

Kajgana Shop

На врв Bottom