Па нас то и не ни менува многу дали ке е 30 м...или 7 м , а и сите знаеме дека тоа и на чичко Перез е му прави некој големи главоболки...Како и во изминативе 3 лета, пак Маикон се спомнува.
Бев ептен против негово доаѓање, особено за тие 30 милиони тогаш, али сеа ко што се информацииве дека би коштал 7-10м , на две години да го земеме ко Карваљо не би имал против, таман Карвахал до тогаш да „порасне“. Или пак пошто го сакале Гаго, Гаго + 5 мил...
Инаку, шта се тиче Карваљо, најверојатно ќе цепа у Спортинг Лисабон.
И да го земеме БендтнерДај да го шиткаме дрвоно на арапите дур уште држи цена
Брат, не заебавај. Можеби е до тебе, ти различно глеаш кога игра у Реал со ова сега.Не бе, тој ќе го напушти фудбалот после оваа утакмица. Тоа е најдоброто за него што му го препорачуваат експертиве на форумот.
--- надополнето: 13 јуни 2012 во 22:11 ---
Зборете што сакате ама Кедира игра за ниво повеќе за Германија одколку за Реал. Сеа не знам дали Лев го искористува максимално а Моу потфрла, сепак дечкото има многу повеќе потенцијал. Не за џабе 70% од навивачите на Реал би го смениле него со некој подобар мидфилдер за партнер на Алонсо.
Повеќе му е дозволена да игра со некоја слобода таму, гледам повеќе шутира, додава , прави продори. У Реал тоа не го прави толку често, а и баш на тоа што сум сконцентриран на него повеќе гледам разлика не обратно. Ваљда Мурињо го лимитира на тоа што е па повеќе акцент паѓа на Алонсо. Како и да е Швајни, Густаво и Кроос им го ебаа мамето во ЛШ на средината а Швајни не беше ни во добра форма. Јбг нешто не ми штима во средниот на Реал, а еден од Алонсо и Кедира е.Брат, не заебавај. Можеби е до тебе, ти различно глеаш кога игра у Реал со ова сега.
У Реал ваљда не си сконцентриран на неговата игра, а овде кога ја глеаш Германија, акцентот ти е баш на Кедира и Озил. Ова бар, по мене кажувам, кај мене е така кога ја глеам Германија.
Можеби изгледа поразлично овде оти има неуморен вол за партнер - Швајни, нешто што у Реал го нема. Сепак Чаби е комплетно различен профил од Швајне.
Кедира едно шутирање што има, а и правење продори...бољи и што е лимитиран. Покрај Роналдовци и Марии он ли да се занесува.Повеќе му е дозволена да игра со некоја слобода таму, гледам повеќе шутира, додава , прави продори. У Реал тоа не го прави толку често, а и баш на тоа што сум сконцентриран на него повеќе гледам разлика не обратно. Ваљда Мурињо го лимитира на тоа што е па повеќе акцент паѓа на Алонсо. Како и да е Швајни, Густаво и Кроос им го ебаа мамето во ЛШ на средината а Швајни не беше ни во добра форма. Јбг нешто не ми штима во средниот на Реал, а еден од Алонсо и Кедира е.