Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Почина Пахињо, легенда на Реал Мадрид
539863_10150993887850415_5430710_n.jpg

Се чини дека оваа 2012 година ќе биде црна за мадридистите, со оглед на тоа дека се опростија од неколку свои легенди во последниот период. Мигел Фернандез Фернандез, познат како Пахињо, вчеравечер почина во Мадрид, на 89 годишна возраст.

Пахињо го носеше белиот дрес во периодот помеѓу 1948 и 1953 година. Покрај тоа, играше и за Селта, Депортиво и Гранада. Беше член и на Шпанската репрезентација. Клубот денес испрати официјално писмо со сочувство до неговата фамилија и се соедини со болката кон неговите најблиски.

R.I.P.

Превземено од ФанКлуб Реал Мадрид на фб

Најверојатно кога ќе се врати на припреми во Мадрид Ди Мариа ќе го продолжи својот договор до 2018 година, таман до својата 30та година кога нема да може да спринта повеќе. :D И секако
ќе зима и поголема плата. Мислам дека тоа ќе биде најдолгиот договор моментално (Икер и Рамос до 2017), што доволно говори колку го почитуваат.

Како и во изминативе 3 лета, пак Маикон се спомнува. :D

Бев ептен против негово доаѓање, особено за тие 30 милиони тогаш, али сеа ко што се информацииве дека би коштал 7-10м , на две години да го земеме ко Карваљо не би имал против, таман Карвахал до тогаш да „порасне“. Или пак пошто го сакале Гаго, Гаго + 5 мил... :D

Инаку, шта се тиче Карваљо, најверојатно ќе цепа у Спортинг Лисабон.

Како и во изминативе 3 лета, пак Маикон се спомнува. :D

Бев ептен против негово доаѓање, особено за тие 30 милиони тогаш, али сеа ко што се информацииве дека би коштал 7-10м , на две години да го земеме ко Карваљо не би имал против, таман Карвахал до тогаш да „порасне“. Или пак пошто го сакале Гаго, Гаго + 5 мил... :D

Инаку, шта се тиче Карваљо, најверојатно ќе цепа у Спортинг Лисабон.
Па нас то и не ни менува многу дали ке е 30 м...или 7 м , а и сите знаеме дека тоа и на чичко Перез е му прави некој големи главоболки...:D

Пепе(y)
1.20 коефициент дека Роналдо на полувреме мења од долги во кратки ракави:D

Дај да го шиткаме дрвоно на арапите дур уште држи цена :icon_lol:

Не бе, тој ќе го напушти фудбалот после оваа утакмица. Тоа е најдоброто за него што му го препорачуваат експертиве на форумот.:tapp:
--- надополнето: 13 јуни 2012 во 22:11 ---
Зборете што сакате ама Кедира игра за ниво повеќе за Германија одколку за Реал. Сеа не знам дали Лев го искористува максимално а Моу потфрла, сепак дечкото има многу повеќе потенцијал. Не за џабе 70% од навивачите на Реал би го смениле него со некој подобар мидфилдер за партнер на Алонсо.

^дечко зошто зимаш дрога коа ти шкоди? :D

Не бе, тој ќе го напушти фудбалот после оваа утакмица. Тоа е најдоброто за него што му го препорачуваат експертиве на форумот.:tapp:
--- надополнето: 13 јуни 2012 во 22:11 ---
Зборете што сакате ама Кедира игра за ниво повеќе за Германија одколку за Реал. Сеа не знам дали Лев го искористува максимално а Моу потфрла, сепак дечкото има многу повеќе потенцијал. Не за џабе 70% од навивачите на Реал би го смениле него со некој подобар мидфилдер за партнер на Алонсо.

Брат, не заебавај. Можеби е до тебе, ти различно глеаш кога игра у Реал со ова сега. :)

У Реал ваљда не си сконцентриран на неговата игра, а овде кога ја глеаш Германија, акцентот ти е баш на Кедира и Озил. Ова бар, по мене кажувам, кај мене е така кога ја глеам Германија.

Можеби изгледа поразлично овде оти има неуморен вол за партнер - Швајни, нешто што у Реал го нема. Сепак Чаби е комплетно различен профил од Швајне. :)

Кошаркариве изглеа ќе ја сјебат клучната утакмица, а и баш кога ги изиграв јас малер ги фати.:)

Брат, не заебавај. Можеби е до тебе, ти различно глеаш кога игра у Реал со ова сега. :)

У Реал ваљда не си сконцентриран на неговата игра, а овде кога ја глеаш Германија, акцентот ти е баш на Кедира и Озил. Ова бар, по мене кажувам, кај мене е така кога ја глеам Германија.

Можеби изгледа поразлично овде оти има неуморен вол за партнер - Швајни, нешто што у Реал го нема. Сепак Чаби е комплетно различен профил од Швајне. :)
Повеќе му е дозволена да игра со некоја слобода таму, гледам повеќе шутира, додава , прави продори. У Реал тоа не го прави толку често, а и баш на тоа што сум сконцентриран на него повеќе гледам разлика не обратно. Ваљда Мурињо го лимитира на тоа што е па повеќе акцент паѓа на Алонсо. Како и да е Швајни, Густаво и Кроос им го ебаа мамето во ЛШ на средината а Швајни не беше ни во добра форма. Јбг нешто не ми штима во средниот на Реал, а еден од Алонсо и Кедира е.

Повеќе му е дозволена да игра со некоја слобода таму, гледам повеќе шутира, додава , прави продори. У Реал тоа не го прави толку често, а и баш на тоа што сум сконцентриран на него повеќе гледам разлика не обратно. Ваљда Мурињо го лимитира на тоа што е па повеќе акцент паѓа на Алонсо. Како и да е Швајни, Густаво и Кроос им го ебаа мамето во ЛШ на средината а Швајни не беше ни во добра форма. Јбг нешто не ми штима во средниот на Реал, а еден од Алонсо и Кедира е.
Кедира едно шутирање што има, а и правење продори...бољи и што е лимитиран. Покрај Роналдовци и Марии он ли да се занесува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom