Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување

Ги нема најдобрите...ова е експериментен состав...да видиме како ќе иде..ако не иде тогаш Роналдо,Мело и Албиол се враќаат у состав :pos:

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Ми се чини ако Роналдо ги одведе Португалија во 1/2 финале и евентуално до минимална бронза, ќе стави крај на шпекулациите за Златната Топка. Во негови раце е...

Ми се чини ако Роналдо ги одведе Португалија во 1/2 финале и евентуално до минимална бронза, ќе стави крај на шпекулациите за Златната Топка. Во негови раце е...
Чекај бе, оној другиот уште не се пензионирал..

А потписот ми го нема пошо највероватно го тргнале од таму од кај шо го најдов :) гиф беше од дриблингот на Роналдо против Алтинтоп

Никој досега не ја ставил најепик изјавата во последно време..

Czech coach Zdenek Zeman has criticized Jose Mourinho yesterday in an interview with La Gazzetta dello Sport, he said: "Jose Mourinho is an excellent commentator and speaker who hides his weakness as a coach."

Today, the Real Madrid coach responded through Twitter to the spokesman the official name Eladio Baramich: "I coach bad? Ok, I respect the views of Zeeman, who I do not know. Now I am on vacation and I will see in Google what did that coach win.

Ми фалеа ваквите изјави. :D

Никој досега не ја ставил најепик изјавата во последно време..

Czech coach Zdenek Zeman has criticized Jose Mourinho yesterday in an interview with La Gazzetta dello Sport, he said: "Jose Mourinho is an excellent commentator and speaker who hides his weakness as a coach."

Today, the Real Madrid coach responded through Twitter to the spokesman the official name Eladio Baramich: "I coach bad? Ok, I respect the views of Zeeman, who I do not know. Now I am on vacation and I will see in Google what did that coach win.

Ми фалеа ваквите изјави. :D
inace joze nema ni twiter ni fb taka da prevara e izjavava :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom