Drettica
Graxhanin of Severstan
- Член од
- 24 ноември 2008
- Мислења
- 12.625
- Поени од реакции
- 14.933
- Локација
- Гоце Делчев, Куманово, Македонија
Касиљас
Пишчек - Пепе - Рамос - Марсело
Модриќ - Алонсо
Ди Марија - Озил - Силва
Ибра
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
^ И после кој од овие ќе покажуе батаци?![]()
Инаку сите „нашинци“ досеа поминаа у четвртфиналето, останува уште Бензе да ја заврши работата...![]()
КасиљасПишчек - Пепе - Рамос - МарселоМодриќ - АлонсоДи Марија - Озил - СилваИбра
А Мело?![]()
Чекај бе, оној другиот уште не се пензионирал..Ми се чини ако Роналдо ги одведе Португалија во 1/2 финале и евентуално до минимална бронза, ќе стави крај на шпекулациите за Златната Топка. Во негови раце е...
Сликата не можам да ја видам, не сфаќам.Чекај бе, оној другиот уште не се пензионирал..
Сликата му е во потписСликата не можам да ја видам, не сфаќам.![]()
inace joze nema ni twiter ni fb taka da prevara e izjavavaНикој досега не ја ставил најепик изјавата во последно време..
Czech coach Zdenek Zeman has criticized Jose Mourinho yesterday in an interview with La Gazzetta dello Sport, he said: "Jose Mourinho is an excellent commentator and speaker who hides his weakness as a coach."
Today, the Real Madrid coach responded through Twitter to the spokesman the official name Eladio Baramich: "I coach bad? Ok, I respect the views of Zeeman, who I do not know. Now I am on vacation and I will see in Google what did that coach win.
Ми фалеа ваквите изјави.![]()