Награда „Лариса Рикелме“

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929

Осеќам дека оваа со русинката ќе водат битка за 1. место :)

Иначе по завршувањето на првенството, ќе отворам нова тема со анкета и ќе ставам 10-15 најубави за гласање.

B

Beck's

Гостин

Иначе по завршувањето на првенството, ќе отворам нова тема со анкета и ќе ставам 10-15 најубави за гласање.
Glej maliot koja sreka ja ima da bide pored nea, na negova vozrast sitnici kucinja celo vreme me druzea do skolo i nazad :S

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959

Осеќам дека оваа со русинката ќе водат битка за 1. место :).
Русинката е симпатична, има мила фаца, ама оваа е чудо. Печена е да ја понесе ЛР наградата. :cool:

Штета само што им испаднаа репрезентациите, не знам дали ќе ги гледаме уште по стадионите .. :(

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Оваа Елиша е модел нешто или?

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Штета само што им испаднаа репрезентациите, не знам дали ќе ги гледаме уште по стадионите .. :(
Ако ништо друго бар оваа ќе ја глеаме.Единствено добро нешто од влегувањето на циганине во четврт финале :D

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.383
Ако ништо друго бар оваа ќе ја глеаме.Единствено добро нешто од влегувањето на циганине во четврт финале :D

И на оваа овој малиот до нејзе да не и е син ? :D

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078

Оваа пољаќинкава ја јаде у секој поглед " срамежливата " русинката. Бар за мој вкус.

Kajgana Shop

На врв Bottom