Glej maliot koja sreka ja ima da bide pored nea, na negova vozrast sitnici kucinja celo vreme me druzea do skolo i nazad :S
Осеќам дека оваа со русинката ќе водат битка за 1. место
Иначе по завршувањето на првенството, ќе отворам нова тема со анкета и ќе ставам 10-15 најубави за гласање.
Русинката е симпатична, има мила фаца, ама оваа е чудо. Печена е да ја понесе ЛР наградата.
Осеќам дека оваа со русинката ќе водат битка за 1. место .
Изгледа син и е оваGlej maliot koja sreka ja ima da bide pored nea, na negova vozrast sitnici kucinja celo vreme me druzea do skolo i nazad :S
Епа да му ја ебам ја на него мамата......Изгледа син и е ова
Ако ништо друго бар оваа ќе ја глеаме.Единствено добро нешто од влегувањето на циганине во четврт финалеШтета само што им испаднаа репрезентациите, не знам дали ќе ги гледаме уште по стадионите ..
Се чудам зошто не се гадните Хрватици во близина
не се снаодливи како ирците па да лане некој некоја цицка хахах .Се чудам зошто не се гадните Хрватици во близина
Истото важи и за грчето на сликаЕпа да му ја ебам ја на него мамата......
И на оваа овој малиот до нејзе да не и е син ?Ако ништо друго бар оваа ќе ја глеаме.Единствено добро нешто од влегувањето на циганине во четврт финале
Оваа пољаќинкава ја јаде у секој поглед " срамежливата " русинката. Бар за мој вкус.
Осеќам дека оваа со русинката ќе водат битка за 1. место
Иначе по завршувањето на првенството, ќе отворам нова тема со анкета и ќе ставам 10-15 најубави за гласање.
Да да, на секоја утакмица се заедноИ на оваа овој малиот до нејзе да не и е син ?