џимеј
џимилино
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 10.480
- Поени од реакции
- 25.480
Освен гифов не сум видел друга нејзина слика, има негде а јас не знам?А што нема огромни силикони? :/

Силиконите ич не се битни.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Освен гифов не сум видел друга нејзина слика, има негде а јас не знам?А што нема огромни силикони? :/

Освен гифов не сум видел друга нејзина слика, има негде а јас не знам?
Силиконите ич не се битни.Фацата.. насмевката......!!! DAT SMILE!!!
Еве ја најјајката до сега според мене. Перфектно лице има.

Еве ја најјајката до сега според мене. Перфектно лице има.
Марли ти бе најде да кажуваш за вкус. Од онај постон што си го пишал вчера, првине 4-5 во некоја дискотека на врата нема да ги пуштат![]()
Друже, секој со свое мислење и вкус. Што ќе беше, ако на сите ни се свиѓаат исти тип на девојки?Toј постот од чера го најдов на еден форум, и ги стаев комплет ме мрзеше да ги разделуем убаите од гадните, али стварно за русинката дека е број еден немоем да сватим, покрај толку лепотице што продефилираа на темава ....

Пример, мене овие ми се далеку од твоите коментари, ама никој ништо не ти искоментира.Најслатка
![]()
делат бр 3
![]()
бр.1 за сега, колку сексапил има у сликава и типкава то чудо едно, би ја земал дома со 2 деца, со мајка шизофреничкара и да незнае да готви !
![]()
Заебете бразил,колумбија.... идеме во русија на одморИ други фотки од русинката (Elisha Elusha)
![]()
![]()
![]()
![]()

давајте имиња на глумициве...