Награда „Лариса Рикелме“

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
А што нема огромни силикони? :/
Освен гифов не сум видел друга нејзина слика, има негде а јас не знам? :(
Силиконите ич не се битни. :icon_lol: Фацата.. насмевката......!!! DAT SMILE!!!

Гледам сити си кажувате број 1 според вас па рдно е и јас да кажам :). Еве која ја сметам за број 1 според мене :

spanish-girl-euro-2012_02-530x347.jpg
spanish-girl-euro-2012.jpg

Еве ја најјајката до сега според мене. Перфектно лице има.
Марли ти бе најде да кажуваш за вкус. Од онај постон што си го пишал вчера, првине 4-5 во некоја дискотека на врата нема да ги пуштат :pos:

Еве ја најјајката до сега според мене. Перфектно лице има.
Марли ти бе најде да кажуваш за вкус. Од онај постон што си го пишал вчера, првине 4-5 во некоја дискотека на врата нема да ги пуштат :pos:

Toј постот од чера го најдов на еден форум, и ги стаев комплет ме мрзеше да ги разделуем убаите од гадните, али стварно за русинката дека е број еден немоем да сватим, покрај толку лепотице што продефилираа на темава ....

Toј постот од чера го најдов на еден форум, и ги стаев комплет ме мрзеше да ги разделуем убаите од гадните, али стварно за русинката дека е број еден немоем да сватим, покрај толку лепотице што продефилираа на темава ....
Друже, секој со свое мислење и вкус. Што ќе беше, ако на сите ни се свиѓаат исти тип на девојки? :)
Најслатка
more-Russian-hotties.jpg

делат бр 3
best-italian-girls-euro08_08.jpg

бр.1 за сега, колку сексапил има у сликава и типкава то чудо едно, би ја земал дома со 2 деца, со мајка шизофреничкара и да незнае да готви !
czech-girl.jpg
Пример, мене овие ми се далеку од твоите коментари, ама никој ништо не ти искоментира.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom