Евро 2012 - група А (Чешка и Грција во 1/4 финале)

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Убав ќеЈф ќе направат пољаците ако добијат денес и влезат во 1/4 финале. И' парираа солидно на Русија, не подпаднаа после негативната (како што беше случај со чесите), а против Грција едноставно среќата им сврте грб и од добиена утакмица, на крај се вадеа.

Чешка иако ги победи грците, рака на срце, победата ја остварија во момент на еуфорија - Уште не почната утакмицата постигнаа 2 гола и толку беше. Тие што ја гледаа, видоа дека Чешка ниту еднаш посериозно не се закани после вториот гол. Плус тоа дишеа на шкрги и се тресеа цело второ полувреме откако им намалија. Од првите две утакмици се виде дека Полска моментално игра поубаво од Чешка и мислам дека вечерва ќе го потвртат тоа и на терен. Плус тоа, добро ќе биде и барем еден од домаќините да ја мине групата. (y)

А за другата утакмица, верувам дека ќе добие Русија. Мислам дека ќе нападнат, ќе одат на победа за да си го осигурат првото место и релативно полесен противник во 1/4 завршницата.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Напред Чешка !!
Чех веќе го направи редовниот кикс што го прави на сите првенства така да сега до крај на првенство ќе биде на ниво :)
Типувам Х.
Во 1/4 финале ќе им се падне Португалија,Холандија или Данска а според тоа што го покажаа на првенствово овие 3 екипи мислам дека Чешка со малку среќа и помалку (многу помалку) грешки во одбраната може да го повторат успехот од ЕП 2004

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
596
Поени од реакции
495
Напред Чешка !!
Чех веќе го направи редовниот кикс што го прави на сите првенства така да сега до крај на првенство ќе биде на ниво :)
Типувам Х.
Во 1/4 финале ќе им се падне Португалија,Холандија или Данска а според тоа што го покажаа на првенствово овие 3 екипи мислам дека Чешка со малку среќа и помалку (многу помалку) грешки во одбраната може да го повторат успехот од ЕП 2004
Како мислиш Чешка да заврши прва во групава, за да може да игра со второпласираниот од другата?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Како мислиш Чешка да заврши прва во групава, за да може да игра со второпласираниот од другата?
Грешка :facepalm: Сепак со Германците ќе играат
Освен ако не ја победат Полска а Грција не ја победи Русија

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Дајте стримови за Русија?

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Dare is back with vengeance! :pos:
Обожавам што ќе има маса испиздени гледачи. Форца Даре! :cool:

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.763
Поени од реакции
11.751
Awesome Panchev is back! :vozbud:

Одма почна со шега! :icon_lol:

H

HeyBabuRiBA

Гостин
Еднаш Маја ми рече: Дарко што е фудбалот ? :tapp:

M

MrzaRules

Гостин
колку ми недостасуваше Панчев тоа чудо е :S

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.653
Поени од реакции
7.300
Onoj Jirachek mi lici na Lucian od Underwolrd :)

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Од тоа што успеав да го видим полска домнира,колку шансе само промашиа:facepalm:се надевам на крај нема да отпаднат ради тоа.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
ubedlivo najdosaden mec na evropskovo, ne znam za drugiot mec sto se igra momentalno
Малку поинтересен, Русија доминираше освен во еден помал дел. Кержаков и натаму не може да го погоди голот.

Kajgana Shop

На врв Bottom