Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.649
- Поени од реакции
- 59.607
Два у кец ќе ја вртат
И јас ја гледам ВД, имам да кажам и позитивно за неа нормално. Ја гледам од самиот почеток и некако се поврзав со сите ликови, и со тие шо ми ги убијаЕ па тоа мене не ми е јасно ако е погледана на форумот, кај се тие што ја гледаат да кажат нешто позитивно за неа
Тапа си!!!!може процедурално !? Може.
мразам серии со вампири и со таква тематика...
kiss4e!
Мене ме плаши Пам од True Blood, ама би и дал да ми прави шо сака.Вампир треба да те плаши бре, не да те влажни!
Ја не реков дека не ми е јасно зошто ве палат ликовите, нормално, they are hot. Поентата ми беше, од кај му текнало да направат корелација креаторите на овие серии и филмови меѓу вампир и убав човек. Ме интересира која е привлечноста во вампирите, не во глумците.Мене ме плаши Пам од True Blood, ама би и дал да ми прави шо сака.
problem?
Иначе зошто па да не гледам? Позади вампирите се кријат и останатите жанрови како мистерии,драми,хорор,комедија и друго. И сега зошто да гледам обична драма кога тоа може да биде поинтересно и понесекојдневно.
Епа ги прават да се претерано убави за да им бидат привлечни на луѓето и така полесно да доаѓаат до жртви.Ја не реков дека не ми е јасно зошто ве палат ликовите, нормално, they are hot. Поентата ми беше, од кај му текнало да направат корелација креаторите на овие серии и филмови меѓу вампир и убав човек. Ме интересира која е привлечноста во вампирите, не во глумците.