Фан Клуб: Вардар

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.289
Поени од реакции
8.481
Италјанска компанија... и позади неа Брацо.
Ич не ми се допаѓа ова, се сложувам со Saber Rider дека требаше Град Скопје кога тогаш да се повлечи, но очекував тоа да биде бар за две-три години кога ќе застанеше тимот на здрави нозе. Па згора на тоа и Ѓоре Јовановски ако биде тренер... :facepalm:
Претеруваш со претпоставкиве за Брацо... Овој тим склопен дури и како ваков има некоја вредност што некој треба да ја плати како оштета. Скопје инвестираше во Вардар така да несомнено е дека ќе си бара убава оштета. Јас не сум толку скептик, ова не е само идеја од типот на агрокор и влажнење дека некој од странство ќе не собере (ова зборувам за минативе години). Чим некој се решил да инвестира и да го откупи тимот значи ќе има пари и за наредни години а се надевам и годинава да се донесат правите играчи. Илчо е Капело за Ѓоре. Ама па кај Чедо гледам освежување... сите го знаеме искуството негово, ма да јас би му доделил друга функција нешто како позицијата на Шишко...

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Ај го наебавме и ние........една убава работа ни се случи и пак по старо.
Тоа е тоа проклетство да навиваш за клуб од Македонија.....

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Луѓе ве молам не се палете на никакви италијани.
Работава е сериозна, се најавуваат пак сплетките од порано и враќање на ликовите кои не доведоа до Втора Лига.

P

PewDiePie

Гостин
Како можеа Илчо да го избркаат ццц

Инаку јас сум оптимист дека ќе има некој да инвестира во тимот,иако градот Скопје како што и се очекуваше одстапи,фала им што ни ја донесоа шампионската титула.

Има тим Вардар,штом го донесоа Георгиев сигурно се планирани уште 2-3 засилувања за Л.Ш.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Луѓе ве молам не се палете на никакви италијани.
Работава е сериозна, се најавуваат пак сплетките од порано и враќање на ликовите кои не доведоа до Втора Лига.
Таман сега доагаат да си лапнат тоа што ќе се земе од Ивановски и премиите од УЕФА.......
И ќе остане Вардар со курот во рака.Ништо чудно после оваа сезона и за опстанок да се бориме:tapp::tapp::гомце:

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Според информација од вработени во Град Скопје, Вардар во скоро време ќе биде ставен на берза и може да претпоставиме од кого ќе биде купен.
Јас ви најавив вакво нешто веќе пред извесно време така да не знам што се чудите сеа ;)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.095
Поени од реакции
74.901
Јас ви најавив вакво нешто веќе пред извесно време така да не знам што се чудите сеа ;)
Орце Камчев ќе го лапне сто посто, според мене и досега сигурно се вртел во клубот, и така не знаеме која всушност ни е управата :)
Ќе прави трилинг изгледа, ФК Вардар, КК МЗТ, КК Работнички :icon_lol:

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Na petrov ne mu pokacuvaat plata nemalo pari​
Добро, тој реално и не заслужува покачување...
--- надополнето: 14 јуни 2012 во 14:53 ---
Орце Камчев ќе го лапне сто посто, според мене и досега сигурно се вртел во клубот, и така не знаеме која всушност ни е управата :)
Ќе прави трилинг изгледа, ФК Вардар, КК МЗТ, КК Работнички :icon_lol:
Не беше уопште тешко да се погоди ;)

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.289
Поени од реакции
8.481
Се е ОК само сега кога ќе го донесат Манески колку ќе ги пцујам :icon_mrgr:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.095
Поени од реакции
74.901
Не е баш веродостојно ова, напишано е врз база на шпекулации во наши медиуми...
Се надевам дека ќе излезе вистинито на крај...

EDIT: Фактички само го превеле текстот во мкд.мк :D

Kajgana Shop

На врв Bottom