Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
20 јули 2010
Мислења
909
Поени од реакции
2.228
Фала фала, сите да си купите, па лесно да не препознават низ државата :D

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.939
Наводно Тељо на продажба а Ливерпул заинтересиран нормално. Исто е и со Стариџ. Почнуваат шпекулациите :pos: Тељо и Стариџ еј :pos:
Инаку слушам и гледам Јоветич на продажба?

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Калу, Тело, Рамирез се играчите со кои сме поврзувани во последно...посебно ми е мило за овој вториот оти одлучно би се вклопил во играта на Роџ

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Како бе така ? ...
како шо знаат и умеат нека го носат , таков талент да пропаѓа греота е :rolleyes: ( на Калу мислам )

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Што би рекол Емин Брачед: цистиме џубрината! ...од околните клубови, од англија, од велс, од шкотска...тие сами давет... колку плаќаме!? -па малку поќе..пријателе

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Сигурдсон се поверјатно е дека ќе ни биде првото летно засилување 1 јуни се очекува да потпише .

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Сигурдсон ајде некако има надеж во него али во Калу тешко..Оној Рамирез многу ноншалантен ми е на натпревари, Англија си бара трчање а не одење по терен..

Џагоев ми остави впечаток од Европсково и Манџукич ,голем е али спретен и има брзина а има осет за гол..

Елм вчера го гледав и тој лигле е некако мрзлив ми беше, Тоивонен повеќе ми се допаѓа некако од Швеѓаниве..

Него многу има моабети за Адам Џонсон изгледа ќе загриземе јако за него а тоа ми се свиѓа многу, дај боже тој да дојде малце да се оправиме на крилна позиција..

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.939
Адам Џонсон да се земи ама не по секоја цена. Нормална сума инаку не. Рамирез ионака не го земаме пошто ќе ни е прескап а и мрзливо се однесува иако талентот е тука. Џагоев е безпари ама на кој да му текни да го земи?? На нашиве дебили?? Побрзо Калу би го зеле неголи Џагоев. Јоветич можно е да бега а се спомнуваат суми од 30 милиони. На крај ќе замини некаде за 20 а ние за истите пари некој труп ќе земиме. И нека мрднат малку. Не можиме цело лето да се влечкаме

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Адам Џонсон да се земи ама не по секоја цена. Нормална сума инаку не.
Нека го земат. Нека дадат колку треба, ама нека земат квалитетни играчи.

Не ги даваме ја и ти парите. Не ми е гајле мене колку пари фрлаат, ме интересира какви играчи ќе донесат.

Дај да го зееме Хески или Харгривс, за гага.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.939
Нека го земат. Нека дадат колку треба, ама нека земат квалитетни играчи.

Не ги даваме ја и ти парите. Не ми е гајле мене колку пари фрлаат, ме интересира какви играчи ќе донесат.

Дај да го зееме Хески или Харгривс, за гага.
Не...мора ред да си има. Не можи да фркнат за Џонсон 20 + милиони а не вреди толку. Не ги даваме јас и ти ама ограничени се парите. Ако ги потрошиме сите на еден играч ќе нема за другите позиции.
Џагоев пак голче. Сега жими стојко шо ќе го земиме. Чудо како пропуштаме квалитетни ефтини играчи. Добро, имаме бе ние скаути??? Треба сите со ред да ги отпуштат. Или нив не ги бива или пак си ја работат работата ама тој што треба да ги слушни нивните предлози не го бива. Од друга страна таквите шефчиња,директорчиња сите ги отпуштивме по 2-3 пати т.е чистки направивме и пак исто. Сега уште Бреднан сакам да видам како работи мада еве јуни помина а од трансфери абер се нема. Ај да почекаме до кај 15 јули па ќе знајме во која насока се движиме. Само ми се смачи од чекање
--- надополнето: 13 јуни 2012 во 00:39 ---
Јака швеѓанкава
А и знакчево не е лошо, иако повеќе ќе ми се допаднеше баш швеѓанкава да го имаше истетовирано или нацртано на неа

Kajgana Shop

На врв Bottom