Евро 2012 - група Д (Англија и Франција во 1/4 финале)

Кои две репрезентации ќе продолжат во втората фаза?

• Вкупно гласачи
    158

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Се надевам, дека нашиве репрезентативци го гледаа натреваров на нивните LED 450 инчни телевизори и се роди кај нив барем мала желба онака и тие да се радуваат на победа во групна фаза на ЕП.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.995
Поени од реакции
7.148
Прекрасен крај на првото коло по групи. Браво за двете екипи, одлична утакмица, се знаеше дека ова е меч да се биде или не за двете екипи, пошто после со Англија и Франција ќе им биде ептен тешко. Затоа и јас се надевав на Украина, која сигурно извлекла поука од Полска, плус во последните неколку мечеви со Шведска немаја победа, плус играја дома, едноставно сите услови ги имаше за да се игра 1. Едниот домаќин заеба, ама вториот не (y) А јас пак лајк а босс:

Франција-Англија Х-Х
Украина-Шведска Х-1 на 20че :vozbud:

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Уште еднаш се покажа дека не фаворитите приредуваат поинтересен фудбал од фаворитиве и „ѕвездиве“ :)
Мило ми е за Украина многу :) Секоја чест на Шевченко- цар! :)

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
Се надевам, дека нашиве репрезентативци го гледаа натреваров на нивните LED 450 инчни телевизори и се роди кај нив барем мала желба онака и тие да се радуваат на победа во групна фаза на ЕП.
Нашиве само имаат желба да дојдат на ЕП зошто повеќе има пари од местење на ЕП.Сите го криват Хари али он не може без играчите сам да мести.Сите заедно си местат па глумат будали.Секој кој има тронка чесност не би настапувал за репрезентацијата.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Прекрасен крај на првото коло по групи. Браво за двете екипи, одлична утакмица, се знаеше дека ова е меч да се биде или не за двете екипи, пошто после со Англија и Франција ќе им биде ептен тешко. Затоа и јас се надевав на Украина, која сигурно извлекла поука од Полска, плус во последните неколку мечеви со Шведска немаја победа, плус играја дома, едноставно сите услови ги имаше за да се игра 1. Едниот домаќин заеба, ама вториот не (y) А јас пак лајк а босс:

Франција-Англија Х-Х
Украина-Шведска Х-1 на 20че :vozbud:
ти кажи ми да ли уште стоиш на ставот дека не треба вакви „помали“ репрезентации да играат на ЕП !? :свиркам:

Единствени кои досега покажаа фудбал беа репрезентациите од „Б класа“. (y)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.995
Поени од реакции
7.148
ти кажи ми да ли уште стоиш на ставот дека не треба вакви „помали“ репрезентации да играат на ЕП !? :свиркам:

Единствени кои досега покажаа фудбал беа репрезентациите од „Б класа“. (y)
Не реков не треба, туку да се во помал, ограничен број. По една во група е сосема доволно ;)

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Абе сакаат они,али толку можат сиротите.Сите овие играчи што се на ЕП се класа над нашиве.....
Труповиве наши греат клупи и по Казакстан и Молдавија.....

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Абе сакаат они,али толку можат сиротите.Сите овие играчи што се на ЕП се класа над нашиве.....
Труповиве наши греат клупи и по Казакстан и Молдавија.....
Овја барем се трудат имаат желба а нашиве очигледно немаат ни желба ни знаење,јбг тоа е реалноста.

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
Уште еднаш се покажа дека не фаворитите приредуваат поинтересен фудбал од фаворитиве и „ѕвездиве“ :)
Мило ми е за Украина многу :) Секоја чест на Шевченко- цар! :)
Не ме повтарај (y)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Не носите брзи заклучоци. Искусните репрезентации темпираат форма, никогаш не почнуваат силно од почетокот, нешто што го прават помалите репрезентации, кои пак брзо горат после тоа. Факт е дека помалите до сеа прикажаа поубав и посилен фудбал али по 1 коло никогаш не се суди на вакви натпреварувања.

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
Не носите брзи заклучоци. Искусните репрезентации темпираат форма, никогаш не почнуваат силно од почетокот, нешто што го прават помалите репрезентации, кои пак брзо горат после тоа. Факт е дека помалите до сеа прикажаа поубав и посилен фудбал али по 1 коло никогаш не се суди на вакви натпреварувања.
Само да не се истемпираат надвор од група.Тие приказни темпираат форма се за 1 репрезнетација која ќе успее да извлече гз во последно коло и тоа е тоа.

Очекувам Шпанија,Англија и Португалија да испаднат во групните фази од појаките екипи

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
али сигурно ќе има некој „партибрејкер“ од помаливе кој ќе им ги замеша плановите на големите репрезентации, не бива СП/ЕП без тоа. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom