Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.822
Поени од реакции
12.249
ве сваќам све то за лукас стана многу многу подобар од лани но не му ги сваќам редовните фаули пред 16 што ги прави, ќе ја игра цела утакмица солидно и коа ќе направи некој прекршок што нема потреба ми иде да му отидам таму и двашамара тришамара и тридена чудно ќе се понаша
Ќе се подобри. Ќе го научи Кени што и како

--- надополнето ---

Немој споредби Маскерано- Лукас. Рано е. Да не се лажеме Маскерано немаше пасови ама барем неможеше никој да му пројде средина. Страв и трепет. Знаеш кога влага у старт дека или ја зима топката или ногата на играчот. Не викам дека е мизерија Лукас, каде каде е подобрен од предходните години, ама како и нема да биде кога дојде до тој степен да почнат да го исвиркуваат навивачите. Мислам дека ако сакаме да идеме на титула Лукас треба да биде резерва.
Значи уште еднаш
Еве ја официјалната статистика каде добро се гледа дека Лукас има најмногу успешни стартови во лигата. Допрва уште ќе се подобрува. А и за разлика од Маскерано кој на секои 2 Божји меча беше суспендиран поради картони а понекогаш и повреден Лукас никако не може да биде суспендиран а уште помалку повреден. Добивам чуство дека КФОР да го нападнат нема да го повредат.
Бтв абе овој Нзогбиа најмногу дриблинзи има пичка му матер :vozbud: Гледав некаде пред 2 месеци во тоа време верувале или не само Лионел Меси имаше повеќе дриблинзи од него во цела Европа!

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Значи уште еднаш
Еве ја официјалната статистика каде добро се гледа дека Лукас има најмногу успешни стартови во лигата. Допрва уште ќе се подобрува. А и за разлика од Маскерано кој на секои 2 Божји меча беше суспендиран поради картони а понекогаш и повреден Лукас никако не може да биде суспендиран а уште помалку повреден. Добивам чуство дека КФОР да го нападнат нема да го повредат.
Бтв абе овој Нзогбиа најмногу дриблинзи има пичка му матер :vozbud: Гледав некаде пред 2 месеци во тоа време верувале или не само Лионел Меси имаше повеќе дриблинзи од него во цела Европа!
Ок да ја видам статистикава и да не сум глеал 1 утакмица у ПЛ, ќе мислам дека Марфи е најбоље среден играч у ПЛ. Значи уште еднаш, не викам дека е лош, ама мене воопшто не ми е сигурен. Дај боже нека се поправа се повеќе и повеќе, ама јас колку сум го пцуел и сум го колнел неколку сезони уназад, многу време ќе му треба да се извади.

kjara

Самовилата
Член од
1 март 2007
Мислења
666
Поени од реакции
1.424
Suarez e suvo zlato.
Takov igrach mu trebashe na Liverpool vekje dolgo vreme.
Ima tehnika, ima talent, ima itrina, ima drskost a pred se' mnogu hrabrost.
Edno prashanje mi se vrti vo glava... "shto ke se deseshe ako ostaneshe Babel vo timot i kakov ke beshe toj tandem Suarez - Babel?"
Ovaa sezona i taka e vekje prezhalena, se nadevam deka narednata so Suarez i Carrol uigrani Liverpool ke ima ubitachen napagjachki tandem.
Edno prashanje do vas.
Koga idete vo Irish Pub, dali primate zhensko drushtvo?
Sakam da dojdam nekad da gledame utakmica ... da peeme You will never walk alone. :)
Chestito pobeda!
Se nadevam deka Carrol ke vleze vo forma i ke pochne da dava golovi.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.822
Поени од реакции
12.249
Ок да ја видам статистикава и да не сум глеал 1 утакмица у ПЛ, ќе мислам дека Марфи е најбоље среден играч у ПЛ. Значи уште еднаш, не викам дека е лош, ама мене воопшто не ми е сигурен. Дај боже нека се поправа се повеќе и повеќе, ама јас колку сум го пцуел и сум го колнел неколку сезони уназад, многу време ќе му треба да се извади.
Абе не е Мафри најдобар ама според статистикава ќе да е. За Фулам си е цар.Најмногу пасови тоа не е мала работа. А гледам и во уште една категорија е на врвот. Несомнено квалитетен играч.

--- надополнето ---

Suarez e suvo zlato.
Edno prashanje mi se vrti vo glava... "shto ke se deseshe ako ostaneshe Babel vo timot i kakov ke beshe toj tandem Suarez - Babel?"
Ovaa sezona i taka e vekje prezhalena, se nadevam deka narednata so Suarez i Carrol uigrani Liverpool ke ima ubitachen napagjachki tandem.
Edno prashanje do vas.
Sakam da dojdam nekad da gledame utakmica ... da peeme You will never walk alone. :)
Chestito pobeda!
Почекај тоа шефот ќе ти каже. :smir:

--- надополнето ---

Баш сега се вратив назад на страниве на 30 и 31 Јануари. Едноставно префаца ден беше. Што сакате речете многу јако беше. Може не изнервира манекенон малку ( добро де многу ) ама пак со доаѓањето на Керол и шпекулациите за Адам и Јанг денот беше топ.Онаков ден нема да се повтори веќе. Летово е доволно долго за да во последниот ден се случуваат онакви срања.А и не дај боже на 31 август да правиме онакви работи. Ај може наредната зима пак :pos2: мада не верувам до тогаш да не сме средени. Како и да е ми недостига денот :toe: преинтересен беше.

Стеф...

30.05.1980 Time when the legend was born...
Член од
16 април 2009
Мислења
364
Поени од реакции
39
Може со ова ќе звучам ко огромен песимиста ама......Се мислам дека истото ќе се деси и со Суарез ко шо се деси со Торес.Ќе изигра 2 одлични сезони и ќе сака да си иде...Али да не кобам и да се радуваме на овие убави моменти шо се дешаваат сеа.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.822
Поени од реакции
12.249
Може со ова ќе звучам ко огромен песимиста ама......Се мислам дека истото ќе се деси и со Суарез ко шо се деси со Торес.Ќе изигра 2 одлични сезони и ќе сака да си иде...Али да не кобам и да се радуваме на овие убави моменти шо се дешаваат сеа.
Мислам дека е навивач на Барселона ( може и грешам ) така да не е исклучено да си оди. Ама дотогаш - треба да земеме титула!!

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Баш сега се вратив назад на страниве на 30 и 31 Јануари. Едноставно префаца ден беше. Што сакате речете многу јако беше. Може не изнервира манекенон малку ( добро де многу ) ама пак со доаѓањето на Керол и шпекулациите за Адам и Јанг денот беше топ.Онаков ден нема да се повтори веќе. Летово е доволно долго за да во последниот ден се случуваат онакви срања.А и не дај боже на 31 август да правиме онакви работи. Ај може наредната зима пак :pos2: мада не верувам до тогаш да не сме средени. Како и да е ми недостига денот :toe: преинтересен беше.
тој ден не мрднав од пц, твитер-фејсбук-повеќе форуми за ливерпул-сајтови со спортски вести отворени и микс на возбуда и нервоза цееееел ден... не ми текнува друг трансфер период да ми бил ваков, уште да не го донесовме Суарез, цел јануари за него се збореше :)

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Suarez e suvo zlato.
Edno prashanje do vas.
Chestito pobeda!
На собиранките во ирски паб се повикани сите фанови на Ливерпул, облечени во црвено без огледд на пол, раса, националност, вероисповест, социјална и финансиска состојба!!! Шо повеќе, олку подобро:))))За сите подетални информации зачлени си се на Macedonian Reds na Фејсбук и ке си информирана за сите настани. Организацијата е сеуште во зародиш ама добро напредуваме. На почетокот бевме јас, Пеџа и уште четворица. Последниот пат бевме 50-60 души, стоеја луѓено од што немаше место.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Розо....јас ли сум шефот бе брат?! ааххахахахххахаха

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.822
Поени од реакции
12.249
Розо....јас ли сум шефот бе брат?! ааххахахахххахаха
Ти си розо моја :vozbud: кој друг би бил :pos2:

--- надополнето ---

На собиранките во ирски паб се повикани сите фанови на Ливерпул, облечени во црвено без огледд на пол, раса, националност, вероисповест, социјална и финансиска состојба!!! Шо повеќе, олку подобро:))))За сите подетални информации зачлени си се на Macedonian Reds na Фејсбук и ке си информирана за сите настани. Организацијата е сеуште во зародиш ама добро напредуваме. На почетокот бевме јас, Пеџа и уште четворица. Последниот пат бевме 50-60 души, стоеја луѓено од што немаше место.
Мене уште како ВИП не ме имате покането. Не оди тоа така :pishtoldz

--- надополнето ---

тој ден не мрднав од пц, твитер-фејсбук-повеќе форуми за ливерпул-сајтови со спортски вести отворени и микс на возбуда и нервоза цееееел ден... не ми текнува друг трансфер период да ми бил ваков, уште да не го донесовме Суарез, цел јануари за него се збореше :)
Времиња беа тоа :vozbud:
Како и да е се надевам на исто толку интересни и наскоро прослава на титулата во ПЛ. Е тогаш дефинитивно идам во Ајриш и го палам.

--- надополнето ---

Си мислев нешто - наскоро ќе завршиме со темава т.е ќе стигнеме до 1000 па сега вака
Од една страна си викам да тераме и понатаму преку 1000 да бидеме единствени со тоа па на крај краева овде ни се и добрите и лошите времиња ( на оваа тема )
А од друга страна си викам да направиме нов подобар вовед како што ни доликува и да почнеме нова тема која ќе асоцира на новиот почеток. Што велите?

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
сеа пишав и на www.liverpoolfc.tv а еве и јавно праќам OFFICIAL INVITE до почесниот форумџија.....колега роземберг....:)))) да не биде не сме те поканиле....сум ти праќал и special invites...ама не си ми одговарал....хахахаха....се шалам....!!! Како и да е...сеуште нема ништо официјално за наредно збирање (рано е) али како и да е....навремено ќе бидете известени....а ти розо моја....уште еден офишл ќе добиеш...!!!! :) :) па вака ќе се дереме у паб....хахахаха :costumed2:costumed2:costumed2:costumed2:costumed2

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.822
Поени од реакции
12.249
сеа пишав и на www.liverpoolfc.tv а еве и јавно праќам OFFICIAL INVITE до почесниот форумџија.....колега роземберг....:)))) да не биде не сме те поканиле....сум ти праќал и special invites...ама не си ми одговарал....хахахаха....се шалам....!!! Како и да е...сеуште нема ништо официјално за наредно збирање (рано е) али како и да е....навремено ќе бидете известени....а ти розо моја....уште еден офишл ќе добиеш...!!!! :) :) па вака ќе се дереме у паб....хахахаха :costumed2:costumed2:costumed2:costumed2:costumed2
Море да ја освоиме титулата па има реката Вардар да ја запалиме :pos2::pos2:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Море да ја освоиме титулата па има реката Вардар да ја запалиме :pos2::pos2:
оффффф......да знаеш што само ќе запалам и ќе направам ако освоиме (кога-тогаш). Сакам да го осетам чусвтвото на освоена ПЛ....доста ми е од зборување "еее....Ливерпул кога беа страв и трепет во Европа, кога освојуваа се и сешто"

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.822
Поени од реакции
12.249
оффффф......да знаеш што само ќе запалам и ќе направам ако освоиме (кога-тогаш). Сакам да го осетам чусвтвото на освоена ПЛ....доста ми е од зборување "еее....Ливерпул кога беа страв и трепет во Европа, кога освојуваа се и сешто"
Ќе биди ќе биди. Само да ме послушаат за трансферите и ќе биди. Сепак Кени си знае што прави а богами и газдиве. Карав пцуев и си добив потврда дека се луѓе од збор.Добри американци се овие!

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ќе биди ќе биди. Само да ме послушаат за трансферите и ќе биди. Сепак Кени си знае што прави а богами и газдиве. Карав пцуев и си добив потврда дека се луѓе од збор.Добри американци се овие!
Опасно те демантираа брат, уште на прв преоден....којзнае колку ќе ни биде бурен овој летниов...!!! а искрено се надевам и сакам да не биде бурен...уште на крај на јуни да ги имаме играчите!!! и да си се уигруваат!!! најдобро би било.....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom