- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.968
Спарс можеме да ги стигнеме ама што се однесува до мене подобро да не ги стигаме. Наречи ме будала ако сакаш ама ми се смачи од ЛЕ! Доволно ми е од екипи како Трабзонспор,Утрехт,Спарта Прага, Брага итн...Можеби ќе ни треба ЛЕ за да привлечиме некој играч ама мене ми е смачено од вакво бедно натпреварување. Подобро кон ПЛ да се насочиме па ако толку многу им се игра нека играат и во ФА и Карлинг. Како и да е не знам зошто ама мислам дека можеме до 4то место пред Сити и Спарс ако тепаме се до крај. Тоа малку потешко ама АКО тепаме се докрај 4то место е достижно. Како и да е утре веројатно ќе киксаме и јас ќе испаднам смешен со постов ама ајде...
Сити се 11 бода пред нас. Ако изгубат од Челзи одиме на 8, меѓусебен одиме на 5 потоа со Спарс играат е тука едно нерешено одиме на 3 и уште еден кикс.....и на крај ова е научна фантастика ама морав да се обидам![]()
па баш и не ти е научна фантастика.....кога го глеав распоредод на надпревари токму и јас на ова се надевав...одприлика...!!! а за ЛЕ и јас се согласувам со тебе....!!! Парите очиледно сега не се проблем, така да единствено нешто што губиме е можноста да привлечеме поголеми имиња(со оглед на тоа дека не играме во Европа) али па што има да му понуди астон вила на Ешли повеќе од нас..!!! Ништо!! има уште неколку слични примери со играчи, кои добро би се вклопиле кај нас...!!!! така да Who fucks Europa League next season, we don't need it!!!