Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
А пак јас не штедам зборови за никој :) Кој и да изигра лошо има да го критикувам. А пак за бркање - вака сега. Зависи за кој играч се работи. Пример Дирк Кајт во последно време е катастрофа. Ама за се што сторил за нас давал голови трчал како немормален се борел не сакам да го продадеме. За ништо на светот не би го продал. Едино би го седнал на клупа да биде џокер. А за играчи како Кол,Макси,Јовче,Кончески,Поулсен одма сакам клоците да им се манат. Тие играчи ништо нe сториле за клубот туку само земале големи плати. Затоа одма да се избркаат. Да играат Џерард,Карагер,Кајт слабо само ќе ги искритикувам и толку. Не барам бркање. Ама овие дрва што ништо не направиле за клубот туку само финансиски го оштетиле - нема да толерирам останување. Сакам одма да си одат.Тие што ги донесле веќе ги нема. Затоа и играчиве треба да ги снема. А можеме уште летово со добар пазар да се средиме само треба брзо да делуваат. Како што сите велевте нема на зима големи трансфери јас реков ИМА и имаше. Сега викам може и летово се да се исчисти ( иако делува како научна фантастика ) и може. Само треба со повреме да се делува. Инаку уште долго ќе страдаме.
затоа и тебе сите тука ти ја препуштаме таа должност....со опасен шарм го правиш тоа... :) :) а од целиов пост мислам дека за Кајт до некаде не се согласувам...зошто беше очајно вчера да се гледа колку само он се труди и да направи акција...да даде асистенција...собира топки од аут линија....креира шанси...!!! мислам дека со постабилна средина би функционирал одлично и во прва постава....али за џокер би бил одличен!!! Можеш само да замислиш таа негова кондиција и силина да биде испукана во последни 15-20 минути!!!

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.819
Поени од реакции
12.225
затоа и тебе сите тука ти ја препуштаме таа должност....со опасен шарм го правиш тоа... :) :) а од целиов пост мислам дека за Кајт до некаде не се согласувам...зошто беше очајно вчера да се гледа колку само он се труди и да направи акција...да даде асистенција...собира топки од аут линија....креира шанси...!!! мислам дека со постабилна средина би функционирал одлично и во прва постава....али за џокер би бил одличен!!! Можеш само да замислиш таа негова кондиција и силина да биде испукана во последни 15-20 минути!!!
Затоа ви сум благодарен :smir:
Инаку за Кајт - Дали знаеш што најмногу ме нервира кај играчите а посебно кај напаѓачите?
Кога ќе направат фаул во напад или ќе влезат во офсајд ( не еднаш туку континуирано да го прават тоа ). Тоа едноставно ме ФРУСТРИРА!! Ме збеснува! Па имам чуство дека и Јунајтед да ги гледам така да прават во напад ќе се нервирам. :) А Кајт вчера многу пати го направи тоа. Ме збесна. Иако признавам доста се трудеше ама не му чинеше тоа со фаулите и офсајдите.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Затоа ви сум благодарен :smir:
Инаку за Кајт - Дали знаеш што најмногу ме нервира кај играчите а посебно кај напаѓачите?
Кога ќе направат фаул во напад или ќе влезат во офсајд ( не еднаш туку континуирано да го прават тоа ). Тоа едноставно ме ФРУСТРИРА!! Ме збеснува! Па имам чуство дека и Јунајтед да ги гледам така да прават во напад ќе се нервирам. :) А Кајт вчера многу пати го направи тоа. Ме збесна. Иако признавам доста се трудеше ама не му чинеше тоа со фаулите и офсајдите.
можам да кажам дека и јас се нервирам за тоа....не толку за офсајд колку за тие ебани фаули во напад.....ама подсети се убаво колку свирени офсаиди вчера, всушност не ни беа офсајд...!!!! Како и да е...нема оправдување за испаѓањето, тие се можностите :)

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Тоа што наредна сезона нема да играме у европа ме боли најмногу во моментов, повеќе и од испаѓањето од ЛЕ. Се надевам дека ќе се склопи добар тим летово. Ни фалат уште 2-3ца...за у прв тим а башка тоа што иаме најлоша клупа на свет, ради тоа најмногу го јадеме. Коа не иде играта ко што треба или коа ќе се повреди некој, нема асална измена да се напраи, бедно...

YNWA! ;)

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.819
Поени од реакции
12.225
можам да кажам дека и јас се нервирам за тоа....не толку за офсајд колку за тие ебани фаули во напад.....ама подсети се убаво колку свирени офсаиди вчера, всушност не ни беа офсајд...!!!! Како и да е...нема оправдување за испаѓањето, тие се можностите :)
Е затоа сите ќе не дупат :pos2:
Ај ај кај и да е овој милениум ќе освоиме нешто

--- надополнето ---

Тоа што наредна сезона нема да играме у европа ме боли најмногу во моментов, повеќе и од испаѓањето од ЛЕ. Се надевам дека ќе се склопи добар тим летово. Ни фалат уште 2-3ца...за у прв тим а башка тоа што иаме најлоша клупа на свет, ради тоа најмногу го јадеме. Коа не иде играта ко што треба или коа ќе се повреди некој, нема асална измена да се напраи, бедно...

YNWA! ;)
Мене пак друже к** ме боли што нема да играме во Европа до година. Пишав и на фб: АКо не е ЛШ подобро ништо да не играме. Криво ми е само за ЛШ а за ЕЛ никако.Што сакате речете ама ми се смачи од ова бедно натпреварување каде што играме во четврток ( и после во ПЛ сите утакмици во Недела ). Цело време играме со некои отепани и умрени екипи и на крај испаѓаме баш од такви отепани екипи.
И да....како стоиме ќе ни требаат 4-5 нови играчи.
После или утре ќе напишам и една анализа за играчите оваа сезона и за позициите во тимот

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Мислам дека стормот мислеше на ЛШ. Барем и ја така мислам. Лига Европа не ме узбудџава толку. Ама Лига Шампиони не е иста без Ливерпул. Значи мора да се иде на тоа 4то место од старт на сезона. Не ме интересира титула веќе очигледно сме далеку од тоа, ама барем да има борба за таа позиција. Многу е жалосно што сме волку назад а уште 10 кола до крај.

G

GucciMane

Гостин
Зашто Џерард носи дрес од Евертон?
http://ilike.mk/zanimlivosti/subcategory/i-fudbalerite-bea-deca/

Ја колку што знам од младинец до сега цел живот бил во Ливерпул..

Anyone info?
Ја ке ти кажам :vozbud:
Ја имам читано книгата негова и вика у неа дека како мал имал дресови од сите тимови во лигата ;)
Е сеа зошто баш со дрес од Евертон е сликан неможам да ти кажам :)

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Нека е живо и здраво новороденчето на Лукас!

Името му е Педро!:smir:

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.159
Поени од реакции
2.758
Ајде ни оди во прилог тоа што Тотенхем денес изигра нерешено.Мора утре да идеме на победа кај Сандерленд.

Член од
5 март 2010
Мислења
214
Поени од реакции
1
utre morame pobeda!
btw citam ne povrzuvaat so ZIRKOV i KADLEC .... za ovoj vtoriot neznam bas nogu! ama za ZIRKOV nogu go posakuvam vo sostavot ..... kako sto do pred nekoja pola godina velev kolku e ubavo SUAREZ da bide vo liverpool sega vikam za ZIRKOV ....

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.819
Поени од реакции
12.225
utre morame pobeda!
btw citam ne povrzuvaat so ZIRKOV i KADLEC .... za ovoj vtoriot neznam bas nogu! ama za ZIRKOV nogu go posakuvam vo sostavot ..... kako sto do pred nekoja pola godina velev kolku e ubavo SUAREZ da bide vo liverpool sega vikam za ZIRKOV ....
Абре каков Жирков. Само Коентрао е спасот!! Никој друг. Фабио Коентрао!

Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
Утре мора победа, мора да се фати излес во Европа дали 4-то или 5-то место, али подобро е 4-то и Лш. И очекувам да блесни тенков на аватар!

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Абре каков Жирков. Само Коентрао е спасот!! Никој друг. Фабио Коентрао!
заеби преоден рок....има време....него не дека ми е нешто битна...ама гледајки го распоредов наш и на тотенхем...ако не им ја пуштаме на арсенал....(не дека се нешто слаби они, и така можат да не скикнат..ама ај) мислам дека имаме шанси за тоа 5 место....односно ЛЕ!!!

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.819
Поени од реакции
12.225
заеби преоден рок....има време....него не дека ми е нешто битна...ама гледајки го распоредов наш и на тотенхем...ако не им ја пуштаме на арсенал....(не дека се нешто слаби они, и така можат да не скикнат..ама ај) мислам дека имаме шанси за тоа 5 место....односно ЛЕ!!!
Спарс можеме да ги стигнеме ама што се однесува до мене подобро да не ги стигаме. Наречи ме будала ако сакаш ама ми се смачи од ЛЕ! Доволно ми е од екипи како Трабзонспор,Утрехт,Спарта Прага, Брага итн...Можеби ќе ни треба ЛЕ за да привлечиме некој играч ама мене ми е смачено од вакво бедно натпреварување. Подобро кон ПЛ да се насочиме па ако толку многу им се игра нека играат и во ФА и Карлинг. Како и да е не знам зошто ама мислам дека можеме до 4то место пред Сити и Спарс ако тепаме се до крај. Тоа малку потешко ама АКО тепаме се докрај 4то место е достижно. Како и да е утре веројатно ќе киксаме и јас ќе испаднам смешен со постов ама ајде...
Сити се 11 бода пред нас. Ако изгубат од Челзи одиме на 8, меѓусебен одиме на 5 потоа со Спарс играат е тука едно нерешено одиме на 3 и уште еден кикс.....и на крај ова е научна фантастика ама морав да се обидам :toe:

--- надополнето ---

Утре мора победа, мора да се фати излес во Европа дали 4-то или 5-то место, али подобро е 4-то и Лш. И очекувам да блесни тенков на аватар!
И јас очекувам

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom