Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Честито нека ви е, добро одржана лекција на заспаниве :smir:

и шо вие мислите дека ке не победете утре а....ахххх да се посмеам малку ке ве понижемо на вашто ПОЛЕ од стадион и немаје гајле за натака...и кога последен пат освоите титула у ПЛ?позд ке се слуснемо утре лузеруп:toe:

Гејчестер, да ти остаам број да се слушнеме ако сакаш?:smir:

Честито победа момци, растур систем работава...Одамна ве немам гледано и ме изненадивте. Браво, се гледа засилувањава добро ви дојдоа.
Ќе биде многу интересен натпревар кога ќе дојдете на Емирати. Денес бевте без грешка :bravo::bravo:

redno bese da pobedat no nikako da ja najdat pravata formula igraat toplo ladno

Па каков слалом на Суарез искрено Боди Милер,Херман Маер и Линдзи Вон можат да му подзавидат

Па каков слалом на Суарез искрено Боди Милер,Херман Маер и Линдзи Вон можат да му подзавидат
утре одбраната на Гејчестер иде за Струмица кај ШИНКА или кај Џочето оти СУАРЕЗ ги шиннал :pos2::pos2:
само така и одиме напред..:vozbud::toe:

Луис Суарез ... Иххххх човече.Не е нормален ... Одиме во права насока

Liverpool-v-Manchester-Un-009.jpg

Коментаров под сликата ме изнасмеа:
Kuyt and Suarez celebrate the opening goal - Kuyt looks almost apologetic

Целата галерија овде

who the fuck are man.unt?

Шала на страна,ги утепавме у буквална смисла.Едина забелешка е грешката на шкртел у почетокот на натпреварот,шо за малце ќе примевме гол.Ама во текот на утакмицата се поправи.За другите неам некоја забелешка.Суарез и Кајт во тандем:drk::vozbud:

Голема штета што денес во составот не беше Немања Видиќ за да се запознаат со Суарез.Неговиот нов пријател

Од наредната утакмица конечно Керол - Суарез!

А додадете го и Меирелес...

Керол - Суарез
---Меирелес---

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom