Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
и шо вие мислите дека ке не победете утре а....ахххх да се посмеам малку ке ве понижемо на вашто ПОЛЕ од стадион и немаје гајле за натака...и кога последен пат освоите титула у ПЛ?позд ке се слуснемо утре лузеруп:toe:

Скрати

Ако се чувствуваш изигнорирано и осамено ова дефинитивно не е начин да добиеш внимание. Можеби ние имаме ПОЛЕ ама види си го ти братко македонскиот и ај запрашај се на кој нависина треба да му се смееме...

не сум јас од скопје бе па да зборам литературно....не е важно македонскиот ама после ке ти биде важно...кој е кој на полето

не сум јас од скопје бе па да зборам литературно....не е важно македонскиот ама после ке ти биде важно...кој е кој на полето

Шетај летај не ми сметај!!! Комплексите и потребата за внимание задоволувај си ги на друго место...

и шо вие мислите дека ке не победете утре а....ахххх да се посмеам малку ке ве понижемо на вашто ПОЛЕ од стадион и немаје гајле за натака...и кога последен пат освоите титула у ПЛ?позд ке се слуснемо утре лузеруп:toe:

Да си нов - не си !! Да си дете со посебни потреби - не си! Не знам од кај ти дојде ова сега. Твоиве не те научиле на ред изгледа. Но според бројот на мислењата ретко си на форумов изгледа ( може пратиш ама не оставаш мислења ) па ајде за нов ќе те рачунаме. Пошто е Прочка би ти рекол дека ти е простено ама не простувам јбг. Како и да е.....

--- надополнето ---

Сега малку за составов. Море не малку туку само еден збор - Макси!! Каде бре со овој? Каде? Да играше за Македонија ќе велевме нема Европа со него а вака.....

Што значи тоа "The fire one" ? Да не сакаше да пишеш "The fiery one" ?

Добро е што барем „поле“ го спелуваш точно. Ајде сега во фан-клуб манчестер. Добредојден си покасно денес да дојдеш пак овде за да ни ја честиташ победата.

Што значи тоа "The fire one" ? Да не сакаше да пишеш "The fiery one" ?

Добро е што барем „поле“ го спелуваш точно. Ајде сега во фан-клуб манчестер. Добредојден си покасно денес да дојдеш пак овде за да ни ја честиташ победата.
:pos2::pos2: Ама ако не е со бонбониера и вино не се рачуна! :toe:

Само јако до крај си газиме :)

Уште нешто да дополниш?

Суарез кој ѕвер :vozbud:
Ах да игравте така на почетокот на сезоната, до сега титулата загарантирана ќе ви беше.:)
Ги уништивте, само така продолжете...

Му пеат сега на Нани МЕН ЈУ пичка да му ебам и ноа бушавото Рафаел сака да го јаде и тој инаку нани најдобар асистент.:vozbud::vozbud:

Ах да игравте така на почетокот на сезоната, до сега титулата загарантирана ќе ви беше.:)

Ќе биде ќе биде од наредна сезона. Ама да не се лажиме треба уште некој играч да купиме. Овие се добри ама малку се . Немаме клупа

вака се спремаме за наредната сезона, така да фергусон виде дека нема да му стиска газот и ќе се пензионирал после сезонава.....слободно нека оди оти кога го гледам каков е како оси да го апеле ми се повраќа

Честито нека ви е.. Повеќе од заслужено!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom