Дали на машките им смета шминката на девојките?

S

Shaman

Гостин
Боље темава да се вика дали ви смета кога женските користат фотошоп :rolleyes:
Не не. Подобро темава да се вика:
- Зошто некои жени се шминкаат, а некои се мачкаат со лајна по лицето. :)
--- надополнето: 9 јуни 2012 во 21:46 ---
Прашањево е парадоксално!
Машките секогаш одговараат дека мразат шминка и сакаат природни девојки, а кога ќе ги ставиш на тест, да им помине една нашминкана, натапирана и силиконизирана и една ненашминкана природна девојка веднаш би се попалиле на нашминканата, a другата не би ја ни погледнале!

Од друга страна вистина е морам да принзнаам, дека некои девојки претеруваат, па излегуваат како паштета да намачкале на лице..:facepalm:
Во ред е да се користи шминка, да се нагласат некои црти или да се сокријат некои малечки недостатоци, но да се претерува верувајте не на машко и на женско му е грозно!
Се што е со мера е убаво!
Па сите ли машки се исти бе јагодо ???

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
Јас се извинувам што генерализирав, на господата кои попрво би се напалиле на Хајди одколку на Памела!
Со сета своја должна почит
Вашата Јагод4е

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.761
Поени од реакции
7.593
Јас се извинувам што генерализирав, на господата кои попрво би се напалиле на Хајди одколку на Памела!
Вашата Јагод4е
Хајди ftw

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.495
Вашата Јагод4е
Хајди е далеку поубава природно, отколку тотално силиконизираната и мејкапираната старка Памела !

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Хајди е далеку поубава природно, отколку тотално силиконизираната и мејкапираната старка Памела !
Мислам дека зборе за Хајди од германските села со дедо и :D

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Убава девојка си е убава и со шминка и без шминка.
Исто како ја, кога пуштам брада сум убав, кога се избричам и потстрижам сум уште поубав.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.863
Нормално дека не ми смета, и речиси секој што вика обратно лаже или е збунет. Не треба да се претерува но рално кога загледуваме некоја жена кога сме излезени која по ни фаќа око, некоја ненашминкана, несредена облечена у некој партали или фино уредна средена женска.

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Ме изненадија одговорите на машките.:confused:
Колку што знам голем е бројот на машки што ставаат пудра, што си ги кубат веќите, што го бричат цело тело.

Најгрдо изгледаат девојките кои сакаат да скријат нешто што не може да се скрие, и притоа користат евтина пудра!
Само Макс фактор, цури :):pipi:

Член од
23 септември 2010
Мислења
645
Поени од реакции
385
Работата е тргни пудрата не те познав, инаку кај некои врши работа пудра за една вечер ама во 85% темница и 4промили алкохол кај дечкото. За подолго не, дури ствара и контра ефект-одбивност како кај мене освен во погоре наведените случаи што се ретки како македонскиот носорог на шар планина.

-ни цементара усје не помага а не макс фактор

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.433
Поени од реакции
11.351
ми смета кога ке видам некоја со 100 кила пудра на лицето па плус на вратот природната боја на кожата. грда слика :(
ми смета и некои што не користат водоотпорни шминки па кога ке се расплачат што им се размачкува тоа па лом и мене ме прават (n)
несум против да користат али у умерена доза, никако нападно

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Не ми смета шминка ама ако е дискретно тоа се средено и во некоја нормална минимална количина. Не сакам девојка фотошоп со кило пудра и останати чудесии по лице.

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Со сите од вас се слагам и сите ве разбирам, ама кога ќе запознаеш девојче што си има проблеми со лицето и со кожата како целина тогаш ќе сватиш зошто сака да покрие некоја мана она колку и грдо да изгледа.

Kajgana Shop

На врв Bottom