GTA IV

Член од
27 декември 2011
Мислења
50
Поени од реакции
34
Само што ја свртев и малку сум разочаран. Освен подобрена графика и физика, во се' друго е уназадена. Нема никаков прогрес на ликот, нема никаква custom-изација освен неколку дебилни облеки, нема купување на имот, и да не набројувам, милион закон работи што ги имаше во Сан Андреас овде ги нема. Како што кажав, само графиката и физиката и некои мали работи се плус, друго све е полошо.
Се чека ГТА 5, се надевам микс од Сан Андреас и Либерти Сити.
Мој совет, дозволи и на Saints Row The Third да те фати за рака и однесе до ветената земја за која GTA San Andreas само ни зборуваше.
Со други зборови: играј ја Saints Row The Third.

Член од
4 март 2010
Мислења
268
Поени од реакции
26
Инсталирав gta4 на windows 7 и сега ми бара код, каде да го најдам?

Член од
5 август 2008
Мислења
558
Поени од реакции
180
Кажете како да ја играм ГТА4 на виндоус 7. Имам инсталирано РИП верзија, ги даунлоадирав фајловите во зип фајл и после екстракт. Играта се вклучува има тон, ама улиците се темни, да не речам црни...само колите се гледаат и бандерите. Го симнав и пачот, цел интернет го пребарав ама нема решение. Некој со вакво искуство?

Член од
4 март 2010
Мислења
268
Поени од реакции
26

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.485
Поени од реакции
3.299
Мене вака не ми бараше, дали све направи како што треба? Има обично еден Read Me фајл во фолдерот со кракот, тамо сигурно има инструкции и серијал.

Член од
18 ноември 2010
Мислења
194
Поени од реакции
101
Кажете како да ја играм ГТА4 на виндоус 7. Имам инсталирано РИП верзија, ги даунлоадирав фајловите во зип фајл и после екстракт. Играта се вклучува има тон, ама улиците се темни, да не речам црни...само колите се гледаат и бандерите. Го симнав и пачот, цел интернет го пребарав ама нема решение. Некој со вакво искуство?
Izgleda ti e do grafickata

батеМаче

Човек
Член од
3 декември 2008
Мислења
320
Поени од реакции
272
јас па сега скоро ја инсталирав и ми сецка континуирано кога играм а на пример со понови игри немам проблем

ЧАРЕ?

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Гејмери, само што ја инсталирав играва за да видам што чудо е. Арно ама ми сецка, не е до компјутерот оти добар е ( 2.8 core 2 duo, 512 nvidia 9600, 3 gb ram). Ја менувам резолуцијата ама пак исто е, и на најјака и на најслаба резолуција исто го*но е. :)
Шчо да праам сеа? :)
едит: ако случајно е до пачовите просветлете ме со линк :)

Член од
20 март 2008
Мислења
377
Поени од реакции
280
Гејмери, само што ја инсталирав играва за да видам што чудо е. Арно ама ми сецка, не е до компјутерот оти добар е ( 2.8 core 2 duo, 512 nvidia 9600, 3 gb ram). Ја менувам резолуцијата ама пак исто е, и на најјака и на најслаба резолуција исто го*но е. :)
Не е до пц-то, до играта е. :) Види намали графика, details, shadows etc. Намали резолуција. На ваков компјутер не би требало да сецка, мојов е послаб па ја играв.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Не е до пц-то, до играта е. :) Види намали графика, details, shadows etc. Намали резолуција. На ваков компјутер не би требало да сецка, мојов е послаб па ја играв.
Се намалив ама исто е. Си викам да не едо пачот. Ти кој го имаше?

Член од
20 март 2008
Мислења
377
Поени од реакции
280
Се намалив ама исто е. Си викам да не едо пачот. Ти кој го имаше?
Појма неам, не сум инсталирал накнадно ништо. Ја симнав таа верзијата од Razor1911 и си гураше.
Пробај симни ја таа, ако имаш време/нет.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074

Гуглај
gta 4 patch 1.0.4 или 1.0.7

Имав линкови едно време, ама не постојат веќе.

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.485
Поени од реакции
3.299
Следи ги овие инструкции и нема да имаш гајле: http://www.youtube.com/watch?v=0EE0nJDqxTg

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Ако користиш 7мица може да ти прави проблем и со најдобриот компјутер.....Ке идеш во run не пишеш msconfig и откако ке ти излезе прозорецо ке одеш у services и ке ги отштиклираш windows event log и windows event collector и терај..Јас така го оправи проблемо.

Kajgana Shop

На врв Bottom