Mike Tyson
Never,never,NEVER GIVE UP!
- Член од
- 20 август 2007
- Мислења
- 2.630
- Поени од реакции
- 156
Да пробаш да се кренеш на вратило.дај се од себе и не се откажувајшто треба да вежбам некое време за да можам да постигнам пар кревања на вратило?
Да пробаш да се кренеш на вратило.дај се од себе и не се откажувајшто треба да вежбам некое време за да можам да постигнам пар кревања на вратило?
Ја менуваш плочата почна да се интересираш за шејковиШто е тоа Herbalife ? Користел ли некој од вас ? Има ли резултати ?
Каде можам да го најдам кај нас ?
Нема, имаше на времето во Гладијатори провери таму.Знае ли некој дали има декстроза во гетреди и колку е цената?
Дајте бе, зошто никој не ме дружиСезоната конечно ми завршува следниот викенд, значи за 10 дена ќе имам многу повеќе време за у теретана, а и за да качам некое килце мускул Е сега би сакал некој да ми помогне со некоја добра програма за вежбање, а и некој совет за исхраната да ми се даде.
Диетата што ја држам веќе подолго време, донесе резултати, мастите се на минимум веќе, па време е сега да качиме некое килце.
Благодарам однапред
Моментално користам домашни ,јајца,банана,млеко,сусам,кокос,вишни...но братче 500-600мл густа течност да ги турам во желудников е ептен тешко и потоа имаш мачнина во стомакот...значи пред тренинг нема шанси да конзумирам...помеѓу оброци го пијам.Ја менуваш плочата почна да се интересираш за шејкови
Се шалам, бев на презентацијата на хербалајф за нивниот шејк, во главно е ОК ствар за нормален човек има избалансиран сооднос на хранливи материи за секој ден но не е за мускули градење дефинитивно има малку протеини а и тие што ги има се од соја (многу веројатно ГМО соја штом е од америка)
Хербалајф ти е како Кока Кола од сокови, само добра реклама. Треба да знаеш што бараш од шејкот, хербалајф е добар шејк за зафатена теткица која помеѓу перење алишта и работни обврски нема време за оброк, но за спортист после напорен физички тренинг ти треба малку поинаков состав. Пробај побарај шејк од комплекси протеини.Моментално користам домашни ,јајца,банана,млеко,сусам,кокос,вишни...но братче 500-600мл густа течност да ги турам во желудников е ептен тешко и потоа имаш мачнина во стомакот...значи пред тренинг нема шанси да конзумирам...помеѓу оброци го пијам.
Се интересирам за шејкови бидејќи јас доволно протеини да внесам треба да јадам 5-6 пати...А имаше еден тим од Америка го рекламираа Хербалајф. Има ли повеќе врсти на Хербалајф или само една формула е?
Земав од Гладијатори пред 3 недели, 150 денари е кило. За во Гет Реди незнам.Знае ли некој дали има декстроза во гетреди и колку е цената?
И јас се дупнав 1 и цел ден имав мачнина и ми се гадеше од тиа шејк (home made shit) never againМоментално користам домашни ,јајца,банана,млеко,сусам,кокос,вишни...но братче 500-600мл густа течност да ги турам во желудников е ептен тешко и потоа имаш мачнина во стомакот...значи пред тренинг нема шанси да конзумирам...помеѓу оброци го пијам.
Се интересирам за шејкови бидејќи јас доволно протеини да внесам треба да јадам 5-6 пати...А имаше еден тим од Америка го рекламираа Хербалајф. Има ли повеќе врсти на Хербалајф или само една формула е?
ако ставам повеќе јајца, со пола литар млеко ги мешами јас конзумирам такви шејкови па ништо не ми е, некат ги пијам (јајца со јогурт измиксани)или(јајца со млеко може и за вкус некоја банана)
--- надополнето: 8 јуни 2012 во 21:48 ---
и јас конзумирам такви шејкови па ништо не ми е, некат ги пијам (јајца со јогурт измиксани)или(јајца со млеко може и за вкус некоја банана)
Зашто вежбаш гради 2 пати неделно?Понеделник-грб и листови и трицепс
Вторник-гради
среда-одмор
четврток-рамо и сељачките(трапези),нозе
петок-гради и бицепс
сабота и недела одмор.
прашање-дали можам да ги вежбам и 2 пати во неделата трапезите,пример во среда,и во среда да правам дома максимум на вратило ? пошто сакам да ми излезат добро трапезите,а сакам и да ја добијам што е можно подобро онаа V форма ?
Покрај ова,имам и 3 пати во неделата тренинг во сала,и таму правиме по 40-50 склекови,и 80-100 стомачни...ЈКД.
Затоа што ми се најкатастрофа,во споредба со останатото.Зашто вежбаш гради 2 пати неделно?
Иначе многу е 2 пати да вежбаш неделно, ако правиш мртво кревање - и така се вежбаат трапези.
Подобро одвои уште еден ден од работната недела за одмор, и искористи ја саботата и/или неделата за уште еден тренинг - повеќе ќе ти се исплати.Затоа што ми се најкатастрофа,во споредба со останатото.
не правам мртво кревање...
Подобро одвои уште еден ден од работната недела за одмор, и искористи ја саботата и/или неделата за уште еден тренинг - повеќе ќе ти се исплати.
Мислам дека понеделникот можеш комотно да го преместиш во сабота или недела? Зошто си ги стиснал толку тренинзите за време на работната недела?