Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.725
Поени од реакции
9.449
^^
Можеби и има некаква логика и сето ова...Бејнс сигурно нема евтино да го даде Евертон зошто моментално тој им е еден од играчите на кои моќат најмногу да заработат од сиот тим. Друга работа е што сумата од 12 милиони евра како што е наведено и не е некоја голема сума за играч како него, е сега Парк моментално не вреди ни 2-3 милиони ако бидеме реални, лани не беше нешто на кое бевме навикнато од него и ако се знае дека беше доведен да се пробие пазарот во Азија, сега со доведувањето на Кагава паѓа во сенка од тој аспект и според мене ќе биде доста оправдано ако биде ослободен во ваков договор. Инаку сигурно во ваква е понуден и Фабио но со опција да биде позајмен со што добиваме многу. Прво затоа што под палка на Мојс ќе биде супер третиран и ќе научи доста, друго ќе добива поголема шанса зошто сигурно Евертон нема да пазари за таа позиција ако се доведе некој на позајмица. Затоа сето тоа има голема смисла според мене.

Инаку за Погба не се грижите...не ни требаат такви како него. Ќе свати тој еден ден каква грешка направил, но касно ќе биде тоа. Сега нека добиваат поголема шанса Петручи и другите :)

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Мислам дека Бејнс ќе дојде кај нас за сума од 7-10 мил. и позајмица на Фабио во Евертон...
Ова мислам дека би било фер, ем Фабио колку-толку ќе подигрува... ем ние земаме квалитетен бек. :icon_lol:
Вака може ем ќе си го земеме Бејнс ем фабио ќе се дооформи како што треба и ке имаме многу ќар,сега за сега не може да добие поголема минутажа освен ако не менуваат дресови со рафаел па така :icon_lol:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.586
Поени од реакции
6.322
^
А не мислете дека ќе го остават Парк уште една сезона, чисто да му помогне на Кагава побрзо да се приспособи на тимот?

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
^
А не мислете дека ќе го остават Парк уште една сезона, чисто да му помогне на Кагава побрзо да се приспособи на тимот?
Кажа Фросе претходно, има голема шанса и цимери да се! :icon_lol:

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
^
Па нека го остават и така не смета.:)

Него читам,пак сте загреани за Модрич,ја искрено незнам зашто би ни бил после потпишувањето на Кагава,кога се сличен тип на играчи.
Да се прашувам јас,би донел некој непознат,млад, DMF,и ако се пушта Фабио на позајмица,исто така би можело да се донесе и лев бек,другото си е ОК и не треба да се чепка.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.720
Поени од реакции
43.768
И сеа ќе го укинат фудбалот во Италија и Погба ќе си ги чеша јајцата 3 години :D..

Искрено, еден од поомилените младинци ми беше.. Ама со здравје нека му е.. Мака ми е само за Кин... Кај го најде повредата у пм.. Таман помислив ќе почне да добива по некоја шанса во првиот тим оваа сезона..

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
^
Абе од една страна Јапонија и Кореа не е исто, ама сепак се азијци и си ги имаат истите културни вредности,според она што го читав шинџи е ист парк по однесувањето ,мислам приватно и би требало да се согласуваат.Сите знаеме дека англија може да биде многу лоша за аклиматизацијата на еден играч т.е. ако не се навикне од почеток на престојот , можеби никогаш нема да се навикне. Да се надеваме дека животот и играта ке му одговара и со него само титули да редиме!!!!!!

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
Искрено жал ми е што си отиде ПОгба.. беше еден од најталентираните играчи ама коа се иде по памет на агент по парите.. нека си ебе мајката. Да останеше во Манчестер ќе станеше играчиште! Не за џабе фергусон го зема од Ле авр на 16 години.. ама знам дека еден ден ќе плаче да се врати во Јунајтед!

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Абе Парк е на рекламата за новите дресови, не може него да го стават да го рекламира дресот а да го кикнат :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Знае Парк и јапонски :) ама знае Кагава англиски, нема везе затоа, во Јапонија задолжително учат англиски. Треба само да му се помогне да се научи на англискиот начин на живот, може да има потешкотии првите месеци ко Де Геа, имаше право тој од вас погоре што го пиша ова. А дека стариот ќе го дава Парк на позајмици, мислете си :D

Парк ќе остане и ќе биде на клупа, ќе игра купови, наредната сезона мислам дека и ќе се пензионира. Но понудена му е амбасадорска улога од клубот за Азија по пензионирањето и повеќе од сигурно е дека ќе ја прифати.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Кагава најверојатно ќе ја добие легендарната седумка. Огромна чест да го носи бројот кој го носеа Бест, Робсон, Кантона, Роналдо, Бекам итн., ама и огромен притисок ќе биде тоа врз него, ќе видиме како ќе се снајде.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Кагава најверојатно ќе ја добие легендарната седумка. Огромна чест да го носи бројот кој го носеа Бест, Робсон, Кантона, Роналдо, Бекам итн., ама и огромен притисок ќе биде тоа врз него, ќе видиме како ќе се снајде.
Овен се снајде, а не пак Кагава :pos:

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454
Па нека го остават и така не смета.:)

Него читам,пак сте загреани за Модрич,ја искрено незнам зашто би ни бил после потпишувањето на Кагава,кога се сличен тип на играчи.
Да се прашувам јас,би донел некој непознат,млад, DMF,и ако се пушта Фабио на позајмица,исто така би можело да се донесе и лев бек,другото си е ОК и не треба да се чепка.
Грешка си,Кагава никогаш нема да игра во средината со Сколс,Керик,секогаш ќе биде позади Руни,како полушпиц.Модрич на средината со Сколс ќе царува,така да нема врска дека се ист тип играчи,а чим Фергусон се интересирал,значи и он размислува ко мене:icon_mrgr:(едно време му бев помошник во Абердин):sneaky:

Kajgana Shop

На врв Bottom