Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.776
Поени од реакции
12.111
Нема да има тужба од Ајакс изјавија!!!

--- надополнето ---

Со тие пари што ги бараат Виган за Н'Зогбиа можеме да ги земеме у пакет Чорлука и Крањчар..и + Суарез и ке биде топ. Околу 30-35 милиони би требало да бидат доволни...
Чорлука и Крајнчар може да одат во Вулверхемптон да играат или евентуално во Виган. Кај нас не. Доста ми е од вакви пропалици. Во Тотенхем не го собира кај нас ќе го собери

G

GucciMane

Гостин
Нема да има тужба од Ајакс изјавија!!!

--- надополнето ---

Чорлука и Крајнчар може да одат во Вулверхемптон да играат или евентуално во Виган. Кај нас не. Доста ми е од вакви пропалици. Во Тотенхем не го собира кај нас ќе го собери
Барем подобар е од Макси..

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
абе ние еден смрден адам неможеме да донесеме па сега и уште ќе бираме а веќе излеа бабел, џо кол, и јовче не напуштаат зимово епа сега или ќе бираме многу или ќе играме со џерард и торес само

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.776
Поени од реакции
12.111
Барем подобар е од Макси..
Ама ни требаат подобри играчи и од него.
Еве подобро да ти објаснам ако според тебе Крајнар е подобар од Макси тогаш
Макси < Крајнчар < ?????

--- надополнето ---

абе ние еден смрден адам неможеме да донесеме па сега и уште ќе бираме а веќе излеа бабел, џо кол, и јовче не напуштаат зимово епа сега или ќе бираме многу или ќе играме со џерард и торес само
Тоа не знам јас. Ете нека средат луѓето што знаат подобро од мене нели тоа им е работа и платени се за тоа. Само да не испаднат овие трансфери Кончески и Поулсен 2 дел. Да не барате на лето да ги избркаме

Стеф...

30.05.1980 Time when the legend was born...
Член од
16 април 2009
Мислења
364
Поени од реакции
39
Многу лошо си ме проценил. Во никој случај не мислам така заради тоа што ние не фрламе 30 милиони за играчи. Моето мислење за Хенри и за било кој друг што купува клуб е дека најпрво тој трга со помислата дека тој клуб има потенцијал да му донесе профит. Секако дека никој не купува клуб затоа што го сака клубот или ги сака навивачите. Мислиш дека Хенри би сакал на крајот од годината да има Ливерпул титула а он на сметка да има - 100 милиони фунти, или Ливерпул да биде на пример полошо пласиран а тој да има +20 милиони фунти.
За тоа дека јануарскиот преод рок е сложен се согласувам апсолутно. Баш затоа некоја страна поназад набројав играчи што не се скапи( секако и не се многу квалитетни) а ги изоставив Бент и Џеко кои се поскапи и поквалитетни играчи меѓутоа и јас не би сакал да се избрсува со носење на такво скапо засилување на полу-сезона.
А за носење на Кларк и Комоли допрва ќе видиме дали ќе донесат некои резултати. Мое мислење е дека ако пропадне уште некоја сезона како оваа, тешко дека Торес и компанија би останале во Ливерпул за долгорочен план.

Трескаш глупости..........Ако се освои титула се враќаат парите и тоа дупло,а баш со полошо место губиш пари

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Трескаш глупости..........Ако се освои титула се враќаат парите и тоа дупло,а баш со полошо место губиш пари
Сакаш да ми кажеш дека ако сити освои титула ги враќа сите пари што ги даде???? Очигледно врска немаш што збориш. И Манчестер со толку титули последниве години не ми изгледа дека е баш во некој плус... битно да се пише нешто :tapp:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.776
Поени од реакции
12.111
Ама ако се освои...а ако не се освои ? Плус и зависи колку се троши не можат сите да се вратат

--- надополнето ---

Сакаш да ми кажеш дека ако сити освои титула ги враќа сите пари што ги даде???? Очигледно врска немаш што збориш. И Манчестер со толку титули последниве години не ми изгледа дека е баш во некој плус... битно да се пише нешто :tapp:
Сити 5 банки да ограбат не можат да си ги вратат парите

--- надополнето ---

П.С Со среќа нека ни е Суарез :pehar::oeoeoe: :eek:lee:

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Чарли Адам две асистенции против Манчестер!!! Е тек сега нема ефтино купување овој играч а по се изгледа солиден е доста, адекватен за пополнување средина кој не би му пречело и клупа да грее. Како и да е, мислам дека треба да си плиснеме 25 милки за Суарез, за толку мислам дека ке оди. Ако е стварно 12 милки понудата тогаш е срамно и рекетарски и покажува дека неаме ебан динар. Почнувам да се сомневам во Комоли, не успеа ни еден играч да донесе се само се ценка. А факт е дека на тимот му треба итно појачување на сите полиња. Да биде полошо како се ближи крајот на трансфер периодот цените растат, така да ако бараат ефтино си останавме со ..... во раце.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.776
Поени од реакции
12.111
Чарли Адам две асистенции против Манчестер!!! Е тек сега нема ефтино купување овој играч а по се изгледа солиден е доста, адекватен за пополнување средина кој не би му пречело и клупа да грее. Како и да е, мислам дека треба да си плиснеме 25 милки за Суарез, за толку мислам дека ке оди. Ако е стварно 12 милки понудата тогаш е срамно и рекетарски и покажува дека неаме ебан динар. Почнувам да се сомневам во Комоли, не успеа ни еден играч да донесе се само се ценка. А факт е дека на тимот му треба итно појачување на сите полиња. Да биде полошо како се ближи крајот на трансфер периодот цените растат, така да ако бараат ефтино си останавме со ..... во раце.
Еднаш пишав мое мислење дека Комоли е смешен идиот. Не знам типот ми е доста сомнителен и за да ја добие мојата доверба ќе треба да направи 1-2 одлични ( не добри туку одлични ) трансфери. Адам дефинитивно е квалитетен играч и би било добро да се купи ама едно е скап а друго греота ќе бидат Раул или Лукас да дремат на клупа ама со ротирање.......нека доаѓа

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
[video]http://www.blackpoolgazette.co.uk/sport/football/blackpool-fc/have_the_game_of_your_life_charlie_1_2963297[/video]
Интересен муабет околу Чарли Адам. Изгледа дека сме многу заинтересирани за него само што Блекпул сакаат повеќе пари за него. Посебно после денешнава утакмица сигурно дека ќе очекуваат висока понуда...

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Сити 5 банки да ограбат не можат да си ги вратат парите

--- надополнето ---

П.С Со среќа нека ни е Суарез :pehar::oeoeoe: :eek:lee:
Претпоставувам дека на Јунајтед мислеше Фут, пошо Сити немаат ништо освоено :)

И што е радувањево за Суарез, пак да не дошол на прегледи кај нас :)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Charlie Adam's corner kicks are 'worth £10m' - Sir Alex Ferguson

Овој намерно ви го прави ова, за да не можете да го земете евтино. :)

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Се плашам дека после 21 година ке престанат да не викаат најтрофејниот клуб во Англија...неможам да ви опишам колку го мразам Манчестер.....од дното на душата

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Се плашам дека после 21 година ке престанат да не викаат најтрофејниот клуб во Англија...неможам да ви опишам колку го мразам Манчестер.....од дното на душата
и да освојат титула ќе останеме најтрофеен клуб во англија....зошто се глеа фа купови, прва лига, премиер лига, карлинг куп и комјунити шилд.....сеуште сме пред нив.....а и јас ги мразам...:))))

плус најтрофеен англиски клуб во европа...така да не се замарај многу многу за тоа....како и да е, бројките и не се толку битни колку што е желбата голема конечно во наше време да кажам, да се освои титула во премиер лига, да го осетиме и ние тоа чувство :))))

--- надополнето ---

сега баш проверував.....58-58 сме со титули и трофеи....грешка моја во калкулација!!!! али тоа over all.... во англија сме 51-47 за другиве а во европа 7-11 за нас....

Член од
9 јануари 2011
Мислења
67
Поени од реакции
0
се разочарав со трансфериве, ке си истите, без бабел и јованович, пак стара приказна многу зборвење малку дела, сите американци се исто лајно само профит им е битен ништо друго. со хикс и жилет барем знаевме шо луѓе се ама овие итри се. Искрено се надевам дека грешам позз дечки

--- надополнето ---

http://www.dailystar.co.uk/football/view/173689/Liverpool-target-Luis-Suarez-begs-Let-me-go/?
сепак имам надеж

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom