Евро 2012 - група Б (Германија и Португалија во 1/4 финале)

• Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување

Кои две репрезентации ќе одат во 1/4 финалето?

• Германија

Гласови: 102 87,2%
  • Холандија

Гласови: 89 76,1%
  • Данска

Гласови: 9 7,7%
  • Португалија

Гласови: 24 20,5%

• Вкупно гласачи
    117
  • Гласањето е завршено на .

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.953
Поени од реакции
9.582
Во оваа група имам три фаворити за да продолжат понатака
Португалија,Германија и Холандија на Данска не им давам никакви шанси

Португалија - Никогаш немале селектор како шо требит и годинава исто и то им е еден од 2та најголеми хендикепи секогаш некој глупак ги водит.Вториот хендикеп Напагач значи таму никогаш немаат класа играч
Алмеида мизерија Постига исто.Цела игра им се темели на крилата и странични напади имаат добра средина и одбрана мада одбранава и не им цветат голманот исто просечен

Холандија после Шпанија според мене фаворит број 2 Заедно со Германциве и Шпанците едни од најкомлетните репрезентации имаат играч за секоја позиција малце и шкрипит одбраната ама се останатото е топ најдобрите напаѓачи во Англија и Германија средината малце им е вон форма ама на пријателскиве некако и таа ми гледа екстра

Германија - само луге шо навиваат за нив викаат дека овие (Полјаци,Бразилци итн се Германци) нема врска
Германциве се е репрезентација која јас ич не ја сакам но им се восхитувам затоа шо знаат да играат со срце, се борат и не се предаваат.
Имаат силен состав млад и амбициозен ама не ги гледам како прваци не на ова ЕП можеби следното

Данска - Единствено бодој шо можат да земат против Португалија кај другиве и да земат ке земат на срека на СП играа со Холандија и холанганиве лесно ги плеснаа очекувам исто и годинава

Се на се ако требит да се одлучам за 2 репрезентации Холандија и Португалија(не сум луд мислам дека Германците нема да одат понатака)

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Се родиле во Германија повеќето од нив ? Да
Германски им е мајчин јазик ? Да
Во германски школи учеле,во Германија научиле фудбал да играат,продукт се на германските фудбалски школи ? Да
Најголемиот дел од нив има и по мајка/татко и германско потекло ? Да
Тогаш што е проблемот тие да насптапуваат за Германија ?

R

Roten 96

Гостин
Со Холандија не сум сигурен инаку Португалија и Данска ке бидат лесен плен за Германија. :)

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Вечерва очекувам два тешки дуели од кои најверојатно Холандија ќе биде најблизу до победа против Данска. Другиот дуел очекувам да биде доста тврд и очекувам нерешен резултат со најмногу два гола.

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
Wesley Sneijder so super golce na trening kako najava pred denesniot mec so Dancite..(y)

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
Позерска одбрана имаат овие лалиња , двоица застанала пред играчот дигнале нога и за муда фатени .... троица помина , ако им е , немаат рефлекси

Kajgana Shop

На врв Bottom