Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_6668007,00.html
Овде пишува дека го бараме Даунинг. Извор е SKy sports на кој многу му верувам па се надевам дека и сега се во право. Инаку за екипата што ја имаме дефинитивно ни требат неколку добри играчи притоа да се искомбинираат со младите играчи, да се продадат Кончески, Пулсен, Јованович место нив да се донесат неколку квалитетни играчи тогаш Ливерпул ке биди силен како некогаш

Момци ајде малку смирете ја ситуацијата. Фут е во право и јас сакам резултати што побрзо. Ама тоа можеме да го направиме и со играчи како Инсуа и Кели. Не се толку млади и неискусни. Кели е одличен за десен бек а Инсуа за лев. Агер централен и ќе треба уште еден. Вилсон не можи да игра орва уште сега. Полека полека ќе го биди ама сега не. Глен да оди како крило. Средината е ОК а нападот мислам дека со Торес и Кајт/Бабел ќе е ок. Ќе треба лево крило оти го немаме. Макси никако не е добар. Макси е машина за промашување чисти 200% шанси. Кога го гледам косата ми побелува.А ова со Суарез веќе станува смешно. Небаре Господ доаѓа. И тој многу промашува па ќе имаме нервози и со него. Само прво нека дојди. И WТF е ова со Даунинг сега? кој би било боље Даунинг или Јанг?

Битно ќе имаме добра замена за Реина во Суарез :smir:

Момци ајде малку смирете ја ситуацијата. Фут е во право и јас сакам резултати што побрзо. Ама тоа можеме да го направиме и со играчи како Инсуа и Кели. Не се толку млади и неискусни. Кели е одличен за десен бек а Инсуа за лев. Агер централен и ќе треба уште еден. Вилсон не можи да игра орва уште сега. Полека полека ќе го биди ама сега не. Глен да оди како крило. Средината е ОК а нападот мислам дека со Торес и Кајт/Бабел ќе е ок. Ќе треба лево крило оти го немаме. Макси никако не е добар. Макси е машина за промашување чисти 200% шанси. Кога го гледам косата ми побелува.А ова со Суарез веќе станува смешно. Небаре Господ доаѓа. И тој многу промашува па ќе имаме нервози и со него. Само прво нека дојди. И WТF е ова со Даунинг сега? кој би било боље Даунинг или Јанг?
Па искрено за мене Даунинг би бил подобра аквизиција. Моментално Јанг вреди едно 8 9 мил фунти повеке од Даунинг а не е многу подобар, плус Даунинг е многу потимски играч од Јанг трча, се врака назад ( Нешто што многу го почитувам кај крилата) и на крајот на краиштата прв стрелец е на Вила сезонава

Битно ќе имаме добра замена за Реина во Суарез :smir:

И добар тепач ! Такви багабонти ни фалат :pos2: од кога си заминаа Белами и Рисе немаме некој таков :pos2:

--- надополнето ---

Па искрено за мене Даунинг би бил подобра аквизиција. Моментално Јанг вреди едно 8 9 мил фунти повеке од Даунинг а не е многу подобар, плус Даунинг е многу потимски играч од Јанг трча, се врака назад ( Нешто што многу го почитувам кај крилата) и на крајот на краиштата прв стрелец е на Вила сезонава

Не знам шо да ти речам. Ќе видиме се во свое време само многу шпекулации се упм. Претеруваат и тоа многу

И добар тепач ! Такви багабонти ни фалат :pos2: од кога си заминаа Белами и Рисе немаме некој таков :pos2:

Како бе неаме, Шкртел е тепачиште :)

Истовремено и балерина :pos2: сепак не е до толку како Белами :pos2: тој беше комплетно луд

мисли си дека е балерина, ама ако ти кажам дека има тренирано хокеј и за да има пари работел како избацивач во дискотека.....дали сеуште мислиш дека е балерина :)

мисли си дека е балерина, ама ако ти кажам дека има тренирано хокеј и за да има пари работел како избацивач во дискотека.....дали сеуште мислиш дека е балерина :)

:pos2: Можно е да работел се гледа дека е цврст и насилен. Арно ама баш кога треба да покажи такво нешто ( при интервенции ) се однесува како балерина. Интервенциите му се смешни - како да сака да се самоубие трескајќи се од земја :pos2:

Да не се лажеме Стиви Џ е тепачот во екипата!

Да не се лажеме Стиви Џ е тепачот во екипата!

да не се лажеме, не е тепачот, тој е само моментално најнапаленко од сите играчи кои играат во тимот, и кога губи неможе да се поднесе па крши раце нозе и се останато што може да се скрши, иначе директно да влага во конфликт после старт, не би рекол :)

:pos2: Еј да бе.....затвореникот наш. Па на крајот испаѓа дека сме полни со тепачи :pos::pos: Уште Суарез фали. Јас мислев со него ќе имаме еден тепач ама ние сме имале цела банда.

Стиви Џи се тепа само по барови, на терен е поприбран! :icon_lol:

--- надополнето ---

Иначе Бабел го казниле 10.000 фунти за тоа што ја објавил сликата на Веб со дресот на Манчестер

да не се лажеме, не е тепачот, тој е само моментално најнапаленко од сите играчи кои играат во тимот, и кога губи неможе да се поднесе па крши раце нозе и се останато што може да се скрши, иначе директно да влага во конфликт после старт, не би рекол :)
Не реков на терен:smir: Дечкото си е насилник одамна, прочитај ја биографијата негова. А и тепачката у бар пред некое време му иде у прилог :)

Како нема тепач?Лукас е најголем моментално.Ако ви текнува коа беше Рафа,Лукас беше еден од тие шо највише добиваше картони.Кршеше кичми на терен...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom