Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
http://www.espn.co.uk/football/sport/story/67780.html?CMP=OTC-RSS еве веќе нешто веродостојно, што се разбира сите тука ќе не растажи...и ќе не натера да се фрлиме од МРТВ.....поздрав ://

ова е старо пред утакмицава со блекпол кени го напрај муабетов валјда се имат сменето мисленје

ова е старо пред утакмицава со блекпол кени го напрај муабетов валјда се имат сменето мисленје

Чекајте можи ќе не изненади. Таков е човекот - полн со изненадувања. Инаку сме зеле некое крило Џејсон Бантон или така некако. екс играч на Арсенал ваљда тинејџер е

gospodinot GAZDA e vo liverpool :) bev otsuten nekolku vreme sea gledav po postovi i slicno mislam deka veke nogu sme zapnale po SUAREZ i deka ke bide nas za edno 3-4 dena :) so sikreno nogu se raduvam i drugo so me raduva e deka vtora zelba na keni e da donese lev bek :)
nekade pisuva 5-6-7 zasiluvanje da ne preteruvame .. dosta ni se SUAREZ , leb bek i edno krilo levo ! mislam deka e dovolno! :D

gospodinot GAZDA e vo liverpool :) bev otsuten nekolku vreme sea gledav po postovi i slicno mislam deka veke nogu sme zapnale po SUAREZ i deka ke bide nas za edno 3-4 dena :) so sikreno nogu se raduvam i drugo so me raduva e deka vtora zelba na keni e da donese lev bek :)
nekade pisuva 5-6-7 zasiluvanje da ne preteruvame .. dosta ni se SUAREZ , leb bek i edno krilo levo ! mislam deka e dovolno! :D

Е да си ми здрав и жив! 3 сега 3 на лето и доста е. Само да не не купиме никој па после ќе видиш како ќе се радуваме :pos2: А ова со Суарез мислам дека е обична шпекулација. Така беше и со Елиа и Хонда....готово купени се утре официјално...задутре официјално бла бла и ништо

tocno da :) ama mislam deka suarez sekako ke go napusti AJAX a vo bitka sme nie i totenhem a moze da se kladam deka totenhem vo momentot nema nema sansi da izdvoi nekoj si 20milioni za napagac koga veke gi ima 5 a pls suarez nema da moze da igra LIga sampioni :)
neznam ke vidime ali i nadez mi dava politikata na gazdite neli sakaa mladi epa eve mlad e 23 godini :D ili i toj e star za niv pa da barame mladinci do 19 god :)

a eliija tocno TOP fudbaler ama ne go sakam za vo liverpool mene mi e nogu staklen bojle e japonecot HONDA poveke go sakam nego :)

Без гајле. Мислат газдите на нас. Гледаш само некои деца во пубертет купуваме. Ќе се најдат за во иднина. А каква е таа иднина стварно не знам.Ако нешто воопшто е добро тогаш тоа е фактот што Кралот е на клупата.

Сега прочитав на ова Трансфер шпекулации на ФБ дека Далглиш бил заинтересиран за Варнок... Од толку трансфери што ги промашија страв ми е да не го погодат баш овој ќе се збрцам.

Сега прочитав на ова Трансфер шпекулации на ФБ дека Далглиш бил заинтересиран за Варнок... Од толку трансфери што ги промашија страв ми е да не го погодат баш овој ќе се збрцам.

Стивен Ворнок играше веке кај нас во времето на Улие, покажуваше некој талент но сепак не добиваше премногу шанси кај Улие.
Бенитез кога дојде тој си замина.

Сега е на далеку поквалитетно ниво од тоа што беше!
Но сепак не е во рангот на нашите вкусови! :toe:

Да се надеваме дека и тоа е една од 2193921094 шпекулации!

Peja i Pravnice, сакам да се „најавам“ јас за Ајриш Паб за битката со скапаните карамели.
Идеме заедно со the Carpenter.

Да знаеш дека сеа се јавив и резервирав.....така да повелете во 3 часот се гледаме утре.....!!! бидете ми поздравени.....П.С. во irish pub.....име не оставив, али кажете за ливерпул евертон, внатре ќе се гледа....!!!

Стивен Ворнок играше веке кај нас во времето на Улие, покажуваше некој талент но сепак не добиваше премногу шанси кај Улие.
Бенитез кога дојде тој си замина.

Сега е на далеку поквалитетно ниво од тоа што беше!
Но сепак не е во рангот на нашите вкусови! :toe:

Да се надеваме дека и тоа е една од 2193921094 шпекулации!
Знам ми текнува дека играше едно време ама не беше ништо посебно. Затоа и го продадовме. Мислам не достигна некое ниво, па сега да го враќаме како засилување. Не ми се верува колку шпекулации а колку малце трансфери... Не само за Ливерпул и општо за сите клубови ретко кој праи трансфери во јануари. Ама на нас мислам дека ни треба, барем за промена да се осети нешто.

Абе ни требаат трансфери, али ако се од стилот на Ворнок, боље и да не ги праат

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom