Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Богами , Арсенал , Манчестер , Челси итд. се од трета дивизија ...
Иначе ако пројдеме гурпа јас си чекам кока-кола ,а гледам од исти град сме значи добро е коката може полесно да се добие :P
Тие екипи што ги прозва играат во ЛШ, не им треба карлинг куп за да фатат ЛЕ ;)

Еве ти една К.Кола и ај не досаѓај :)

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.475
Поени од реакции
10.206
Мислам дека и да го повикаше Рио,овој ќе одбиеше ко два и два.Мислам де,доколку не е бедник...А доколку е ќе прифатеше :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Bolton Wanderers midfielder Fabrice Muamba has not ruled out the possibility of returning to play professional football as he continues his remarkable recovery from a cardiac arrest.

"I am happy to be here and the fact is I continue to feel fine. I am improving slowly but surely," Muamba told AS.
"At the moment I am not doing exercise, I am just enjoying life and travelling. It is a great privilege to be able to live with the assistance of a respiratory machine or something like that. It is fantastic.

"I am making small steps every day. I am still being medicated and we will see what happens. I have to co-ordinate with my doctor and see what he says but I'll never say never."
--- надополнето: 4 јуни 2012 во 17:20 ---

:pos:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.347
Контроверзниот фдудбалер на КПР, Џои Бартон повреден е во тепачка пред ноќниот клуб „Гарландс“ во центарот на Ливерпул, денеска во раните утрински часови, пренесуваат англиските медиуми.

Полицијата ги уапсила напаѓачите, а Бартон потврдил дека нема да покрене обвинение против нив. Тепачката, во која подебелиот крај го извлекол Бартон, се случила во 5,30 часот утрово пред дискотеката „Гарландс“ во центарот на Ливерпул, а фотката на која се гледа како Бартон е без маица покрај неговата девојка, а држен од полицаец, го заобиколи светот.

Бартон е познат како проблематичен играч, а во инцидентите кои ја одбележаа неговата досегашна кариера главно ја имаше улогата на напаѓач.

Пред четири години мина 77 дена во затвор, бидејќи нападна лице во центарот на Ливерпул. Истата година заради напад на тренинг на тогашниот соиграч од Манчестер Сити, Осман Дабо доби четиримесечна условна затворска казна.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Контроверзниот фдудбалер на КПР, Џои Бартон повреден е во тепачка пред ноќниот клуб „Гарландс“ во центарот на Ливерпул, денеска во раните утрински часови, пренесуваат англиските медиуми.

Полицијата ги уапсила напаѓачите, а Бартон потврдил дека нема да покрене обвинение против нив. Тепачката, во која подебелиот крај го извлекол Бартон, се случила во 5,30 часот утрово пред дискотеката „Гарландс“ во центарот на Ливерпул, а фотката на која се гледа како Бартон е без маица покрај неговата девојка, а држен од полицаец, го заобиколи светот.

Бартон е познат како проблематичен играч, а во инцидентите кои ја одбележаа неговата досегашна кариера главно ја имаше улогата на напаѓач.

Пред четири години мина 77 дена во затвор, бидејќи нападна лице во центарот на Ливерпул. Истата година заради напад на тренинг на тогашниот соиграч од Манчестер Сити, Осман Дабо доби четиримесечна условна затворска казна.

кај и да е ќе заврши кај брат му ...

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Ја незнам како КПР го трпат и сеуште го чуваат во својот тим. Цел свет знае каков силеџија е, како на теренот, така и надвор од него!

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
А вака да прашам. Овај Хазард нормален ли е? 170к неделно фунти? :eek:
Уствари он ОК е. Челзи не се во ред :D

п.с. Руни кај нас 150 зема?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop