М
Мартин`
Гостин
Мрш бе сингл ја имам за Бердихт инаку сега кога ќе се доигра се знае ?ДЕЛПОООООООООООО!!!!!!!!!!!!
EDIT: Омг, ја прекинаа бе!!!!!! а таман влезе во ритам Делпо, срамота!
Мрш бе сингл ја имам за Бердихт инаку сега кога ќе се доигра се знае ?ДЕЛПОООООООООООО!!!!!!!!!!!!
EDIT: Омг, ја прекинаа бе!!!!!! а таман влезе во ритам Делпо, срамота!
i ja ga imam singl rekov ke se dupliram utre ke se doigra ,samo neznam dali ke vazat zosto novo kolo e utre moze 1 koefМрш бе сингл ја имам за Бердихт инаку сега кога ќе се доигра се знае ?
Ново коло нели од Вторник почнува или грешка сум ? Инаку богами и да ми ги вратат парите од синглот би прифатил у моментов, кога гледам какви грешки правеше денеска почетнички.. како без сила/желба да играше добро што ја прекинааi ja ga imam singl rekov ke se dupliram utre ke se doigra ,samo neznam dali ke vazat zosto novo kolo e utre moze 1 koef
U pravo si da...ama pa imam edna kladilnica ovde kaj sto nema red pa cekaat posle nedela i novo kolo...Ново коло нели од Вторник почнува или грешка сум ?
Го тргнале видеото , ај кој ќе најде некое видео од тој поен кога им се поклонил на публиката, многу се збори за него, и на интервјуто после пак за тоа гоа прашаа!!!