Кај виде дека не се бришат???Дај бе никој ли незнае да ми одговори зошто тенисериве не се бришат со тоа крпите после секој поен (како демек се препоттиле пак за една мин), како што има по другиве турнири, да не им е забрането тука можда ????
Не се однесуваше на тебе ти си далеку од хејтер, зборам за глобалната слика која некако ја создаоа оние кои не го сакаат Федерер, некако излегоа со тој фамозен момент дека бил арогантен а згора на тоа сеуште после толку години мислат дека е вистинаУште те држи тебе ова со арогантноста.
Немој да почнам за тоа што мислите за манирите на Надал, има хавуз да го правиме подфорумов
Кај виде дека не се бришат???
Абе гледам дека и тука се бришат, ама не е толку зачестено како на другите турнири (пр. сервирал ас и оди да се брише, после тоа сервира зема поен и пак се брише и тн...) , мене тоа ми иде на нерви а гледам тука го нема многу затоа ми беше чуднохахахахахх...се бришат и тука не е забрането!
Дали е срцка или не, не навлагам во тоа, релативна работа. Јас му замерам за бедните анализи кои ги прави, секоја година има некој што е за него најдобриот играч кој он имал шанса да го гледа, абе секоја година, па уште и кога ќе почне да збори кој како требал да игра абе комедииВиландер ѕвер, баш е срцка, а и емисијата Game Set & Mats е супер!
Еј каде каде коментираат подобро и постручно англиските коментатори на еуроспорт отколку овие српскиве шарлатаниДека не е и Виландер идиот невиден, врска нема.
--- надополнето: 3 јуни 2012 во 18:40 ---
Ете тoa e тој арогантниот Федерер
Да не ја тераме натака те молам, нити па да даваме повод.Гледам одма се врти на тој муабет, хејтери на Новак, на Роже, Надал, глупости. Кога некој изиграл слабо, да не смееш да кажеш одма си хејтер. Мислам си се разбираме нели?Не се однесуваше на тебе ти си далеку од хејтер, зборам за глобалната слика која некако ја создаоа оние кои не го сакаат Федерер, некако излегоа со тој фамозен момент дека бил арогантен а згора на тоа сеуште после толку години мислат дека е вистина
Кога зборевме за тоа со СаШеНкО не не рецкаа луѓе. Никогаш ниетот не ни беше против Ноле, туку против овие коментатори кои искрено не знам како стигнале да коментираат на вакви телевизии како Еуроспорт. Какви аматери човече, глава да те заболи. Ај настрана зелените што ги тресат кога игра Новак, ама еве баш го гледав Гофан против Федекс со српски коментатор. На типот му беше досадно да коментира и цело време на четврти сет дрдореше едно те исто: Аха епа готово, еве еве сега ќе тепа Федерер, ма готово нема што да бара Гофин, за некоја минута и крај на мечов. Мислам аманЕј каде каде коментираат подобро и постручно англиските коментатори на еуроспорт отколку овие српскиве шарлатани
Јас можам да разберам бодрење, полека се навикнав на тоа и дека постојано ке ги спомињаат нивните тенисери па и на мечеви на Надал понекад знаат за Ноле повеќе маубет да направат . Ама вакво нешто да кажеш, и до толку да неможеш реалноста да ја прифатиш дека ете едноставно не му оди денес, а коментатор си на спортска телевизија, тогаш иди јади гомна на национална телевизија па цела србија групно дркајте го на вашите тенисери и остајте некој саглам човек да збори за пред поширока маса луѓе. Ја незнам српскиве спорт клуб и еуроспорт во кои земји на балканот се емитуваат ама дури и само кај нив и кај нас да се, нека не мислат дека само за Новак се навива на балканот. Па и да навиваш за Новак, ке ти скурчи и ако вака коментираат.Znaci komentatoron na eurosport 2 daj covece jes da si srbin jes da sve ama ne preteruvaj , vika mozebi djokovic saka da eksperimentira da vidi kako e da se vrati od 0:2 na 3:2 , znaci da ne se priznae nisto na protivnikot, kao sega nole eksperimentiral, kao nejke da zavrsi vo 3 seta da bide odmoren za ponatamu pa aj sega da vidam kako e da se vratam od 0:2 ....bog da cuva
Српски коментатор преку примери:
Ноле погодува винер на самата линија
- Какво мајсторство број један света !
Противникот погодува винер на самата линија
- Ма готово невероватно . Каква среча има овај играч .
Aбсолутно тоа не ми е намерата, само сум испоровициран. Иначе, не зборам за членовите на форумов, да бидам јасен него глобалноДа не ја тераме натака те молам, нити па да даваме повод.Гледам одма се врти на тој муабет, хејтери на Новак, на Роже, Надал, глупости. Кога некој изиграл слабо, да не смееш да кажеш одма си хејтер. Мислам си се разбираме нели?
! Овој бил знали поголемо ЗЛО од дел потро , му води . Знам и двајцата лани имаа слични "инциденти" кога противниците несакајќи ги погодија со топка ( со минимална брзина) , а овие глумеа драма-квин , као демек намерно било , па не се поздравија на крај со противникот иако им се извинуваа.COME ON DELPO!
Овој Бердих каков гад е, кога тепаше вс Берлок на турниорот во Дизелдорф, му постирал на Facebook, линк од youtube т.е. песната don't cry for me Argentina, мислам каков човек треба да си за да направиш такво нешто?
Исто и кога играше вс Надал одамна, имаше еден испад кога проба да ја заќути публиката покажувајќи им со прст на уста да молчат....