Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дај бе никој ли незнае да ми одговори зошто тенисериве не се бришат со тоа крпите после секој поен (како демек се препоттиле пак за една мин), како што има по другиве турнири, да не им е забрането тука можда????
Уште те држи тебе ова со арогантноста.
Немој да почнам за тоа што мислите за манирите на Надал, има хавуз да го правиме подфорумов![]()
Кај виде дека не се бришат???![]()
хахахахахх...се бришат и тука не е забрането!
Виландер ѕвер, баш е срцка, а и емисијата Game Set & Mats е супер!
Еј каде каде коментираат подобро и постручно англиските коментатори на еуроспорт отколку овие српскиве шарлатаниДека не е и Виландер идиот невиден, врска нема.
--- надополнето: 3 јуни 2012 во 18:40 ---
Ете тoa e тој арогантниот Федерер![]()
Не се однесуваше на тебе ти си далеку од хејтер, зборам за глобалната слика која некако ја создаоа оние кои не го сакаат Федерер, некако излегоа со тој фамозен момент дека бил арогантен а згора на тоа сеуште после толку години мислат дека е вистина![]()
Еј каде каде коментираат подобро и постручно англиските коментатори на еуроспорт отколку овие српскиве шарлатани![]()
Znaci komentatoron na eurosport 2 daj covece jes da si srbin jes da sve ama ne preteruvaj , vika mozebi djokovic saka da eksperimentira da vidi kako e da se vrati od 0:2 na 3:2 , znaci da ne se priznae nisto na protivnikot, kao sega nole eksperimentiral, kao nejke da zavrsi vo 3 seta da bide odmoren za ponatamu pa aj sega da vidam kako e da se vratam od 0:2 ....bog da cuva
Српски коментатор преку примери:
Ноле погодува винер на самата линија
- Какво мајсторство број један света !
Противникот погодува винер на самата линија
- Ма готово невероватно . Каква среча има овај играч .
Да не ја тераме натака те молам, нити па да даваме повод.Гледам одма се врти на тој муабет, хејтери на Новак, на Роже, Надал, глупости. Кога некој изиграл слабо, да не смееш да кажеш одма си хејтер. Мислам си се разбираме нели?![]()
COME ON DELPO!
Овој Бердих каков гад е, кога тепаше вс Берлок на турниорот во Дизелдорф, му постирал на Facebook, линк од youtube т.е. песната don't cry for me Argentina, мислам каков човек треба да си за да направиш такво нешто?
Исто и кога играше вс Надал одамна, имаше еден испад кога проба да ја заќути публиката покажувајќи им со прст на уста да молчат....