С
сашенко
Гостин
Абе озбилно, така кажа. Ако не забраам за Вимболдон ке ги снимам и ке напраам едно убаво видео да се посмееме хахаНе се до толку па ти ...
Абе озбилно, така кажа. Ако не забраам за Вимболдон ке ги снимам и ке напраам едно убаво видео да се посмееме хахаНе се до толку па ти ...
Кога го изјавиле тоа, на мечот Надал - Монако?Ете видиш, до толку се...![]()
Кога го изјавиле тоа, на мечот Надал - Монако?
Па за споменикот што има смешно, кој не би напраил споменик на некој кој би го елиминирал Надал.![]()
Јас немам поим. Немав можност ништо да гледам денес. Еве дечкиве гледале, они ќе кажат на кој натпревар ја треснале зелената.Кога го изјавиле тоа, на мечот Надал - Монако?
Па за споменикот што има смешно, кој не би напраил споменик на некој кој би го елиминирал Надал.![]()
http://www.rolandgarros.com/en_FR/multimedia/index.htmlДајте бе Хајлајтс од газењето на Рафа. На училиште бев упм.![]()
Вимблдон се емитува на Спорт Клуб, а таму коментаторите се одлични така да џабе ќе праиш компилација од киксови на коментаторите.Абе озбилно, така кажа. Ако не забраам за Вимболдон ке ги снимам и ке напраам едно убаво видео да се посмееме хаха
И на ЕуроСпорт и на Спорт Клуб има киксови, на Гробар мкд кога му зборев за тие од Спорт Клуб ми беше маубетотВимблдон се емитува на Спорт Клуб, а таму коментаторите се одлични така да џабе ќе праиш компилација од киксови на коментаторите.![]()
Многу мали се киксовите таму. И на Спорт Клуб се пристрасни кон Ноле, ама се даааалеееку по професионални од ове говеда на Еуроспорт.И на ЕуроСпорт и на Спорт Клуб има киксови, на Гробар мкд кога му зборев за тие од Спорт Клуб ми беше маубетот
Kикс не е ако си го форсираш тенисерот од својата земја.И на ЕуроСпорт и на Спорт Клуб има киксови, на Гробар мкд кога му зборев за тие од Спорт Клуб ми беше маубетот