Roland Garros 2012

Кој ќе го освои Ролан Гарос 2012?

• Рафаел Надал

Гласови: 40 48,2%
  • Новак Ѓоковиќ

Гласови: 25 30,1%
  • Роџер Федерер

Гласови: 20 24,1%
  • Енди Мареј

Гласови: 2 2,4%
  • Томаш Бердих

Гласови: 3 3,6%
  • Давид Ферер

Гласови: 1 1,2%
  • Марија Шарапова

Гласови: 13 15,7%
  • Серена Вилијамс

Гласови: 7 8,4%
  • На Ли

Гласови: 2 2,4%
  • Викторија Азаренка

Гласови: 8 9,6%
  • некој друг кај мажите

Гласови: 1 1,2%
  • некој друг кај жените

Гласови: 3 3,6%

• Вкупно гласачи
    83
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.981
Поени од реакции
45.290
Фала курцу. Идеме на 5ти, c'mon shnole.
--- надополнето: 3 јуни 2012 во 16:48 ---
Ни едниот ни другиот не му се рамни на Роланд Гарос, не му менува многу.
Вистински број 1 мора да најде игра и за ваква подлога, број 1 да си а да си инфериорен на земја не иде, лани имаше голем напредок на оваа подлога али ете наиде на Федерер али сезонава ко да има дигресија, али ајде, не е готово дур дебелата дама не запее, се дур е во игра ја ќе верувам дека конечно може да го освои овој трофеј.

Член од
22 април 2005
Мислења
1.338
Поени од реакции
505
Фала курцу. Идеме на 5ти, c'mon shnole.
--- надополнето: 3 јуни 2012 во 16:48 ---

Вистински број 1 мора да најде игра и за ваква подлога, број 1 да си а да си инфериорен на земја не иде, лани имаше голем напредок на оваа подлога али ете наиде на Федерер али сезонава ко да има дигресија, али ајде, не е готово дур дебелата дама не запее, се дур е во игра ја ќе верувам дека конечно може да го освои овој трофеј.[/qu

broj 1 nema vrska tuka, ili imas igra za da doguras do trofej so 5 setovi igranje ili nemas, djokovic ja nema taa igra do kraj da odi i toa e toa, realnosta e taa.

С

сашенко

Гостин
Ништо од изненадувањата денес, и Федерер еве го полека ќе си ја доведе при крај

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Српски коментатор преку примери:

Ноле погодува винер на самата линија
- Какво мајсторство број један света !
Противникот погодува винер на самата линија
- Ма готово невероватно . Каква среча има овај играч .
штета што не можам да ги слушам овие бисери. Кај мене на еуроспорт овој коментира:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.981
Поени од реакции
45.290
Се знаеше дека ќе тепа ... аман, џабе хејтот на таа тема, хејт заслужува за играта, толку. Гаден тенис, гадна победа, тоа е тоа.

А

Анноун

Гостин
штета што не можам да ги слушам овие бисери. Кај мене на еуроспорт овој коментира:
и кај мене е овој , ама на дигиталната (y) . за жал во собава имам само аналогна тв , па морам тука да ги слушам српките бисери.
Фала богу и заврши смената на бабата коментатор. А може и ја избркаа , малер му беше, додека коментираше губеше 2-0 Ноле :eek:

L

Löwe

Гостин
Се спаси како така. Среќа што не ги слушав тие дебилите од српското студио.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Браво за Гофан и Роже. Прекрасен меч. На крајот ептен ми се допадна како Роже се однесуваше кон детево. Воопшто не делуваше потценувачки, па дури и кажа дека сака да седнеле да се напиеле нешто заедно да промуабетат. :)

Се надевам дека Гофан ќе оди само нагоре, дека ова нема да биде само еден блесок во неговата кариера.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Зошто бе не се бришат после секој поен :P, стварно знае да нервира некад тоа ама еве барем овде го нема !!!!
Дај бе никој ли незнае да ми одговори зошто тенисериве не се бришат со тоа крпите после секој поен (како демек се препоттиле пак за една мин), како што има по другиве турнири, да не им е забрането тука можда:D ????

М

Мартин`

Гостин
Ете го Тсонга 1-0 во сетови (4-6) мора да тепа пред домашна публика ..

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484

Дека не е и Виландер идиот невиден, врска нема.
--- надополнето: 3 јуни 2012 во 18:40 ---
На крајот ептен ми се допадна како Роже се однесуваше кон детево. Воопшто не делуваше потценувачки, па дури и кажа дека сака да седнеле да се напиеле нешто заедно да промуабетат. :)
Ете тoa e тој арогантниот Федерер :icon_lol:

Член од
18 јануари 2012
Мислења
619
Поени од реакции
947
Дај бе никој ли незнае да ми одговори зошто тенисериве не се бришат со тоа крпите после секој поен (како демек се препоттиле пак за една мин), како што има по другиве турнири, да не им е забрането тука можда:D ????

хахахахахх...се бришат и тука не е забрането!

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Ете тoa e тој арогантниот Федерер :icon_lol:
Уште те држи тебе ова со арогантноста.:icon_mrgr:
Немој да почнам за тоа што мислите за манирите на Надал, има хавуз да го правиме подфорумов:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom