Roland Garros 2012

Кој ќе го освои Ролан Гарос 2012?

• Рафаел Надал

Гласови: 40 48,2%
  • Новак Ѓоковиќ

Гласови: 25 30,1%
  • Роџер Федерер

Гласови: 20 24,1%
  • Енди Мареј

Гласови: 2 2,4%
  • Томаш Бердих

Гласови: 3 3,6%
  • Давид Ферер

Гласови: 1 1,2%
  • Марија Шарапова

Гласови: 13 15,7%
  • Серена Вилијамс

Гласови: 7 8,4%
  • На Ли

Гласови: 2 2,4%
  • Викторија Азаренка

Гласови: 8 9,6%
  • некој друг кај мажите

Гласови: 1 1,2%
  • некој друг кај жените

Гласови: 3 3,6%

• Вкупно гласачи
    83
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 март 2010
Мислења
16.922
Поени од реакции
16.193
Да скрши нога Сепи :pos: ( шала)
Му ја сврте на Федерер на УС Опен у полуфинале, зашто не би на Сепи? Се е у главата, ако запне како што го правеше тоа последнава година ипол, Сепи не би земал ни 2 гејма до крај
Новак од лани и сеа со оваа игра е небо и земја, толку е разликата.
Новак таа игра што ја имаше лани, до сеа ќе беше решен Сепи со 3-0 во сетови.. а не овака да се мачи .. и знак ? дали ќе го совлада, шансите се ептен минимални. Освен ако не падни психички Сепи, и се уплаши од тоа што ќе го победи Новак :)

С

сашенко

Гостин
Чисто сумњам дека ќе ја сврти Џокович, толку е од натпреваров.. 0-3 ќе биде, еве Сепи пак ќе му земе и толку :)
Или не ;), овде може да падне брејк за Ноле и ако падне се знае како ке заврши мечот

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.981
Поени од реакции
45.290
WOW, Сепи ! :cuc:

Ја мислам дека шансите за осојување на Ноле на овој сет се 40% т.е. предност му давам на Сепи.
Сеа 50-50 се, ако се сваќаме. :)

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Зошто бе не се бришат после секој поен :P, стварно знае да нервира некад тоа ама еве барем овде го нема !!!!

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Брејкови летаат на сите страни.

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
598
Поени од реакции
497
Многу слаба игра од страна на Џокович... Како ненаспиен делува :tapp:

Член од
22 април 2005
Мислења
1.338
Поени од реакции
505
Znaci komentatoron na eurosport 2 daj covece jes da si srbin jes da sve ama ne preteruvaj , vika mozebi djokovic saka da eksperimentira da vidi kako e da se vrati od 0:2 na 3:2 , znaci da ne se priznae nisto na protivnikot, kao sega nole eksperimentiral, kao nejke da zavrsi vo 3 seta da bide odmoren za ponatamu pa aj sega da vidam kako e da se vratam od 0:2 ....bog da cuva

С

сашенко

Гостин
^ ги баталив одамна и тоа сами ради ваквите глупости, ништо ново :pos:

Член од
27 август 2009
Мислења
1.540
Поени од реакции
1.671
Znaci komentatoron na eurosport 2 daj covece jes da si srbin jes da sve ama ne preteruvaj , vika mozebi djokovic saka da eksperimentira da vidi kako e da se vrati od 0:2 na 3:2 , znaci da ne se priznae nisto na protivnikot, kao sega nole eksperimentiral, kao nejke da zavrsi vo 3 seta da bide odmoren za ponatamu pa aj sega da vidam kako e da se vratam od 0:2 ....bog da cuva
Да бе така е и ако изгубит експериментираше да видит како изгледат загуба во 1/8 финале.:ROFLMAO:
Сепи падна многу во играта, штета, видов дека Азаренка отпадна па помислив денеска е денот за елимирање на број еден тенисерот и тенисерката.:icon_lol: Има уште време Сепи да ме демантира ама малку веројатно тоа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom