- Член од
- 9 април 2009
- Мислења
- 3.183
- Поени од реакции
- 3.830
се сложувам со тебе, но само во еден дел. мое мислење е дека најпрво треба да се среди одбраната, да се купат десен бек и барем еден халф во моментов, оти некако шкртел не ми е по кеф, а и плус знае да направи некој кикс кој не би го направил ни некој наш играч. времето на карагер поминува, а плус тука се и најавите за заминување на агер, па тоа не остава само со гркот (слаб квалитет, просечен играч, кој неможи да биде носечка сила во одбраната) и вилсон. зато треба под итно тука да се купува, можи и во јануар нема проблем. бек и халф итно ни е потребен. среднот ред би се средил со преместувањето на џонсон на крило, а почестото влегување на бабел во игра и неговите добри партии е само плус и ја намалува потребата за ангажман на лево крило или напаѓач.Бабел и компанија ништо не им растури на управата, туку им даде еден голем ПЛУС.......во цената секако, каде сега може да ќарат и те како добри парички, затоа што со секоја добра партија цената расте!
Околу составот со нови играчи после некое кристализирање со шпекулациите со кој сме поврзани еве ја шо мислам!
Менаџер: Нов
Реина
Фани.........Вилсон.........Шкртел.........Инсуа
Џонсон.....Мираљес....Џерард.........Хонда
Суарез......Торес
Клупа:
Кол
Лукас
Кара
Гејо
Н’гог
Кајт и Агер не ги пишав од причина шо мислам дека во Јануари си одат јабана........првиот поради тоа шо ако Бенитез остане во Интер до крајот на сезона, сигурно ке си го земе Кајт (поврзани се), а Агер кој веке на неколку пати го има критикувано Дедо Рој и башка повредите кои досега повеке беше н клупа одколку во игра, мислам дека ке си оди шо според мене и те како е оправдано да се ослободиш од играч кој во никој случај нема да ни користи со по 10 % одиграни утакмици по сезона!
Нови засилувања според шпекулациите кои ги читам веке е сигурно дека Хонда е наш нов играч....... Суарез со кој сме поврзани од предходната сезона, а сме и сега....и Фани кого нашите скаути веке на неколку пати го гледале на чело со Комоли!
Ако овие играчи се донесат ......мене други неми ни требаат!:smir:
позз