Фан Клуб: Арсенал

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
http://bleacherreport.com/articles/1199824-premier-league-top-20-free-summer-transfers/page/14

Што мислите за ова? Многу го сакам овој играч и покрај начинот на кој си замина. Таков неуморен играч ни фалеше овие сезони. Мислам дека не би било лошо да се разгледа оваа опција, посебно затоа што може да го вратиме како што си замина, на слободен трансфер. Според мене за ова би требало да се размисли а знаеме дека Професорот милува вакви „ефтини“ засилувања. Не би бил лош како замена за Сонг. А и треба да се оправда поради заминувањето во Милан.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Ништо, ништо. Ич го нејќам. Прво плука, па после лиже. Маж без свој збор, и без свое јас, ти е исто како жена без цицки, така да...

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.483
Поени од реакции
10.220
хахаха...........Смешки е ова,Фламини........... :cenzura:

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.365
Поени од реакции
12.786
барам по нетов некои вести нешто,малкуцка интересно за Арсенал,нема ништо досадно у ПМ!!!
гледам и темава чмае :tapp:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
барам по нетов некои вести нешто,малкуцка интересно за Арсенал,нема ништо досадно у ПМ!!!
гледам и темава чмае :tapp:
Епа е период за шпекулации... мртов.
Ама , еве нешто што мене ми изгледа МНОГУ интересно...
http://www.themen.mk/index.php/sport/fudbal/1876-ronaldinjo-po-sudski-pat-go-napusti-flamengo.html
Човекот е слободен играч, прекрасно искуство и талент во своите нозе... да би пуштиле потера, би биле многу “богати“ играчки

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Епа е период за шпекулации... мртов.
Ама , еве нешто што мене ми изгледа МНОГУ интересно...
http://www.themen.mk/index.php/sport/fudbal/1876-ronaldinjo-po-sudski-pat-go-napusti-flamengo.html
Човекот е слободен играч, прекрасно искуство и талент во своите нозе... да би пуштиле потера, би биле многу “богати“ играчки
Помина неговото плус мислам во Англија нема да му одговара така да не вреди да се трошат сили за него за тренсфер

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.439
Поени од реакции
6.090
Во духот на европското првенство како да згаснаа трансфер шпекулациите поврзани со арсенал ... можеби е затишје пред бура али да било олку тивко некогаш , не памтам.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.365
Поени од реакции
12.786
Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Двата погодока на РвП , и додека беше на теренот вброи и 2 асистенции.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
Jack Wilshere will endure gruelling double pre-season training sessions as Arsenal prepare him for his long-awaited return.
The midfielder missed the whole of last season with ankle and foot problems before undergoing surgery to clear up a tendinitis complaint in his left knee.
Once the 20-year-old's rehabilitation from his latest surgery is complete, he will embark on a series of double summer training sessions designed to get him up to speed in time for the new season.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
На капитенот наш не му се зборало за иднината и дека Јувентус бил голем клуб. Така преге го слушнав на еуроспорт.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
На капитенот наш не му се зборало за иднината и дека Јувентус бил голем клуб. Така преге го слушнав на еуроспорт.
Па не баш, ко што знам договорено е со Арсенал да не дава никакви изјави во врска со иден договор бла бла......

Kajgana Shop

На врв Bottom