Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Леее Војче брате што напрае бе!?
Изглуми ГРЧИШТЕНО!
Немаше контакт.
Башка, дали Фабијански е сеуште повреден? Тек сега приметив јас дека човекот го нема..

Изглуми ГРЧИШТЕНО!
Немаше контакт.
Башка, дали Фабијански е сеуште повреден? Тек сега приметив јас дека човекот го нема..

Шчезни надвор ама гол не дадоја, нека им кисне мамата педерска!:mad:

Шчезни надвор ама гол не дадоја, нека им кисне мамата педерска!:mad:

Абе неважно дали ќе даеа или не. Конкретно јас сакав да го гледам и натаму, а сега ќе паузира на другите мечеви од групата.

SZCZESNY.gif

Абе неважно дали ќе даеа или не. Конкретно јас сакав да го гледам и натаму, а сега ќе паузира на другите мечеви од групата.

Соопштија колку ќе биде казната? Знам дека за директен црвен се паузира 3 натпревари, ама дека се домаќини па се мислам да не им прогледаат низ прсти.

Ај да оставиме се на страна... нели ви изгледа дечково ама онака многу на Андре Сантош?

Соопштија колку ќе биде казната? Знам дека за директен црвен се паузира 3 натпревари, ама дека се домаќини па се мислам да не им прогледаат низ прсти.
1 натпревар ќе паузира. :)

Аршавин се влече по терен и одеднаш асистенција и гол. Голема мрза е а се гледа дека има квалитет!

Аршавин си е класа играч,со еден пас знае да отвори контра,да направи шанса....
Уште да можеше да трча 10 км на утакмица,супер ќе беше..:))

Аршавин -Мрзлак!

Доколку на некој Струмичанец кој учел историја во Гимназијата му предавал Ацо Тасев,јасно му е за што станува збор :)

Оф лелееее...РвП имаше очаен натпревар денес.....АЛи ко по навика кога игра за Холандија не е 1% од она кога игра за Арснеал......Ќе го работи сега Бентнер оф оф оф.....

Среќа што не се повреди....

Ајде сега Подолски да го видиме.

Искрено од сите наши само Арша закачи асистенција...сите други лоши вклучувајќи го и Подл.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom