Но не и НадалУнгур го освои сетот..
Значи многу повеќе се исплаќа овие фаворитите да ги играш +, отколку така понеизвесните утакмици.. Фереро мислев дека ќе му земе сет на Чилич, ама ништо изгледа.. Иначе и јас да кажам оти ми е мило што и ја удрија клоцата на Серена.. Ај истото да и се случи и на Венус денес.. Радванска е фаворит сигурно..
nikako ne bi stavil jas.. WTA na high bet nikogas ( dokaz Serena denes 1,01 koef)
imas mn drugi utakmici koj mojs da gi izigras na pojke pari.. Simon,Berdych,DelPo,Verdasco,Tsonga slobodno ovie
http://www.24sata.hr/tenis/kladionicar-na-serenu-ulozio-150000-a-izgubila-set-i-5-1-267954?from=preview
Џокович не играше слабо. Играше солидно, сигурна и цврста игра, само што Словенецет дефинитивно не е за потценување. Дечкото имаше техника и јачина на моменти како за топ 10 играч.Toлку мачење имаше Новак против словенецот?
Не го глеав мечот ( го преспав) .. ама според резултатот и не делува така, ама глеам времетраењето на вториот и третиот сет не се за потценување.
Го начекав Федерер со Унгур во последниот сет, романецот имаше неколку добри потези, успех за него што стигна до оваа фаза, и што освои еден сет против таков тенисер како што е Федерер.
Долго време не сум гледал толку борба кај тенисерките, одличен меч! Утре Разано игра против Рас, млада тенисерка има потенцијал, пишете ја слободно 2каАу каков меч беше оној на Серена и Разано. Ако вакви мечеви нуди прво коло, што останало за понатаму. Секоја чест за одиграното, макар што куќа ставам дека Разано со кого и да игра наредно коло губи. Едвај на нозе стоеше.
25 години има и на 99то место е. Лош ждреб имаше, иначе ке идеше уште некое коло понатака и ке се качеше на ранкингот. Ако игра како против Ноле последните два сета, ке влезе како ништо до крај на годинава во топ 20, али ке треба да си го испоти газот и тоа убаво. А и да не е само клеј корт играч, ако игра и на други подлоги добар е, само не земја ништо не правиЏокович не играше слабо. Играше солидно, сигурна и цврста игра, само што Словенецет дефинитивно не е за потценување. Дечкото имаше техника и јачина на моменти како за топ 10 играч.