Roland Garros 2012

Кој ќе го освои Ролан Гарос 2012?

• Рафаел Надал

Гласови: 40 48,2%
  • Новак Ѓоковиќ

Гласови: 25 30,1%
  • Роџер Федерер

Гласови: 20 24,1%
  • Енди Мареј

Гласови: 2 2,4%
  • Томаш Бердих

Гласови: 3 3,6%
  • Давид Ферер

Гласови: 1 1,2%
  • Марија Шарапова

Гласови: 13 15,7%
  • Серена Вилијамс

Гласови: 7 8,4%
  • На Ли

Гласови: 2 2,4%
  • Викторија Азаренка

Гласови: 8 9,6%
  • некој друг кај мажите

Гласови: 1 1,2%
  • некој друг кај жените

Гласови: 3 3,6%

• Вкупно гласачи
    83
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
so 1/9 bp iskoristeni vo 2 set neznam.. i jas go cekam za golema suma da se nadevame deka ke svrtit
Edit: eve sega ne ja iskoristi prvata set topka cc
Edit 2: ama vtorata da :D

Член од
3 март 2009
Мислења
795
Поени од реакции
702
Ajде Гриша не се откажуваj. Ке ти помине ногата само играj. Овоj Гаске не е нешто посебно.
Како се радува дека Григор е со контузиjа одвратниот французин.

А

Анноун

Гостин
По стоти пат истата песна. Ја имам преку 34.5 гема Гаске , и веќе е јасно дека сигурно излегува повеќе гема , и оп , татаров криви и нема шанси да не предаде до крај . ако има поголем малер од мене за тенис глава сечам , 10ти пат ќе ми е ова фатен меч да ме сјебе.
Извинете за НАВОДНИОТ ОФТОПИК .

Типсаревиќ одличен, исто и Алмагро многу ми се допаѓа како игра на турниров. Разочаран сум од Флориан Маер. Премногу нестабилен во формата.

А

Анноун

Гостин
kako da te sjebe? 1 koef se racunat
Па тоа нели е сјебување , веќе кога е јасно дека ја фаќаш утакмицата , да ти сметат 1 коефициент, и место 100 евра да земеш 50 ? И те како е .

Иснер повторно оди на рекорд изгледа , да не заглави пак како Махут на вимблдон :pos:

L

Löwe

Гостин
Па тоа нели е сјебување , веќе кога е јасно дека ја фаќаш утакмицата , да ти сметат 1 коефициент, и место 100 евра да земеш 50 ? И те како е .

Иснер повторно оди на рекорд изгледа , да не заглави пак како Махут на вимблдон :pos:
Сјебување е ако наместо 100 евра земеш 0. :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.782
Поени од реакции
44.021

Иснер само еден сервис што има.. Колку глупи, неизнудени грешки направи само.. :facepalm: Живците ми ги ваѓа цел ден...

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Не и' се гледа крајот на оваа. Се уклучив од 5тиот сет и во досегашните 29 гема, Иснер имаше само 2 брејк топки на 8-8 .. Ќе ги осамне.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.990
Поени од реакции
16.427
17-16 во 5ти сет за Матје, на сервис е Иснер. Абер немаат да завршат :) .. изглеа ќе се доигрува утре, евентуално ако не направи брејк Матје.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.990
Поени од реакции
16.427
Попушти Иснер, пред да ги стемни.:D
5 часа и 41 минута траеше мечот:cuc:

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Ако не се лажам Иснер имаше речиси 90 неизнудени грашки,а Матје околу 40...е па шо е многу многу е...
Чудо е како издржа стапот амерички и до 5 сет...:D

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
ЦЦЦ Гаске вс Димитров, умреа на терен, овој повреден, овој неможе да оди, двајцата кондиција за challenger левел тенисери, ма и за таму не се, па уште и се исповрати на терен...а штета, двајцата се импресивни таленти....

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
На Иснер му е пишано да игра епско долги мечеви, па уште по игра на случајност да му се погодеше Махут ќе беше интересно:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom