Roland Garros 2012

• Креатор на темата Креатор на темата The King of Clay
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Ролан Гарос 2012?

• Рафаел Надал

Гласови: 40 48,2%
  • Новак Ѓоковиќ

Гласови: 25 30,1%
  • Роџер Федерер

Гласови: 20 24,1%
  • Енди Мареј

Гласови: 2 2,4%
  • Томаш Бердих

Гласови: 3 3,6%
  • Давид Ферер

Гласови: 1 1,2%
  • Марија Шарапова

Гласови: 13 15,7%
  • Серена Вилијамс

Гласови: 7 8,4%
  • На Ли

Гласови: 2 2,4%
  • Викторија Азаренка

Гласови: 8 9,6%
  • некој друг кај мажите

Гласови: 1 1,2%
  • некој друг кај жените

Гласови: 3 3,6%

• Вкупно гласачи
    83
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
so 1/9 bp iskoristeni vo 2 set neznam.. i jas go cekam za golema suma da se nadevame deka ke svrtit
Edit: eve sega ne ja iskoristi prvata set topka cc
Edit 2: ama vtorata da :D

Ajде Гриша не се откажуваj. Ке ти помине ногата само играj. Овоj Гаске не е нешто посебно.
Како се радува дека Григор е со контузиjа одвратниот французин.

По стоти пат истата песна. Ја имам преку 34.5 гема Гаске , и веќе е јасно дека сигурно излегува повеќе гема , и оп , татаров криви и нема шанси да не предаде до крај . ако има поголем малер од мене за тенис глава сечам , 10ти пат ќе ми е ова фатен меч да ме сјебе.
Извинете за НАВОДНИОТ ОФТОПИК .

Типсаревиќ одличен, исто и Алмагро многу ми се допаѓа како игра на турниров. Разочаран сум од Флориан Маер. Премногу нестабилен во формата.

kako da te sjebe? 1 koef se racunat

Па тоа нели е сјебување , веќе кога е јасно дека ја фаќаш утакмицата , да ти сметат 1 коефициент, и место 100 евра да земеш 50 ? И те како е .

Иснер повторно оди на рекорд изгледа , да не заглави пак како Махут на вимблдон :pos:

Па тоа нели е сјебување , веќе кога е јасно дека ја фаќаш утакмицата , да ти сметат 1 коефициент, и место 100 евра да земеш 50 ? И те како е .

Иснер повторно оди на рекорд изгледа , да не заглави пак како Махут на вимблдон :pos:
Сјебување е ако наместо 100 евра земеш 0. :)

Иснер само еден сервис што има.. Колку глупи, неизнудени грешки направи само.. :facepalm: Живците ми ги ваѓа цел ден...

Из(с)нер да не планира рекорд да руши?

Не и' се гледа крајот на оваа. Се уклучив од 5тиот сет и во досегашните 29 гема, Иснер имаше само 2 брејк топки на 8-8 .. Ќе ги осамне.

17-16 во 5ти сет за Матје, на сервис е Иснер. Абер немаат да завршат :) .. изглеа ќе се доигрува утре, евентуално ако не направи брејк Матје.

RG donese dosta kes.. eve eden od tiketite
9rk8xc.jpg

Попушти Иснер, пред да ги стемни.:D
5 часа и 41 минута траеше мечот:cuc:

Ако не се лажам Иснер имаше речиси 90 неизнудени грашки,а Матје околу 40...е па шо е многу многу е...
Чудо е како издржа стапот амерички и до 5 сет...:D

ЦЦЦ Гаске вс Димитров, умреа на терен, овој повреден, овој неможе да оди, двајцата кондиција за challenger левел тенисери, ма и за таму не се, па уште и се исповрати на терен...а штета, двајцата се импресивни таленти....

На Иснер му е пишано да игра епско долги мечеви, па уште по игра на случајност да му се погодеше Махут ќе беше интересно:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom