¯
¯\_(ツ)_/¯
Гостин
Koj e datumot deneska, 28mi ili 30ti?
ма предупредија и морав и ник да мењамСеа ќе почнат тие теории на заговор,како сите се против нив и остало,ќе биде интересно да се следи темава
Имате инфо за Пупоне?(ваљда така беше) И него да не го уапсија?
Да можно е да ја наместија ама овде апла се гледа,малку ко да претераа со местење.Ама ако ништо друго гледамо,дека барем полицијата работи нешто.Ами и Манчестер Сити демек не си ја наместија у последните минути титулата? ... овие италјаниве сами си го спуштат долу.
Кaј вас во 2 лига секое коло се мести пр Лидс цела сезона се утепаа од местење,секое коло има некоја 1/2 и 2/1 а сигурно има некои и од премиер лигата ама полицијата не ги фаќа за да не им се наруши угледот на лигата.Да можно е да ја наместија ама овде апла се гледа,малку ко да претераа со местење.Ама ако ништо друго гледамо,дека барем полицијата работи нешто.
Добро сега сегде има местење,ама реков у италија е тоа претерано,Е сега за виган не се сложум не знам колку пратиш пл ама виган секоја година на крај на сезоната игра добро,не може секоја година да ги местат.Кaј вас во 2 лига секое коло се мести пр Лидс цела сезона се утепаа од местење,секое коло има некоја 1/2 и 2/1 а сигурно има некои и од премиер лигата ама полицијата не ги фаќа за да не им се наруши угледот на лигата.
Последните кола сите беа неместени сите екипи му помогнаа на Виган да остане во Премиер.
Овде нема малку или многу местење друже, се мести секаде во секоја божја лига. Но една работа мене ми смета, што овде се меша она здраво местење 7+ 2у1 1у2 со по 30 коеф, каде се вртат милионски суми, со тоа местење од типот "нам не ни требаат бодовите во последно коло, па ќе им пуштиме на другите за опстанок им требат,или за лига европа". Значи се направи скандал од џиновски пропорции по медиумите, а уствари ова е гола вода во споредба со тоа што се дешава во сите светски фудбалски лиги, тоест 2у1 1у2 местењето. И сега Италија се местачи а другите лиги се чисти. Yeah RightДобро сега сегде има местење,ама реков у италија е тоа претерано,Е сега за виган не се сложум не знам колку пратиш пл ама виган секоја година на крај на сезоната игра добро,не може секоја година да ги местат.
previsoki danoci i premala posetenost na stadionite se pricinata za toaПремиер Лигашиве се засилуваат со Хулк и Хазард, трошат по 40м на еден трансвер, а ние овде се замараме со местени утакмици. Тие градат тимови за освојување на ЛШ, ние ќе се задоволиме само со калчото. Многу назат застана Италија зад другиве лиги, дури и во Франција се троши повеќе на трансвери.
На толку местени утакмици, и толку спечалени пари од тие утакмици, како не се направи еден добар трансвер во Италија
Зарем се толку добри па последните 7-8 кола да ги победат Манчестер Јун, Ливерпул, Арсенал, и Њукасл?Добро сега сегде има местење,ама реков у италија е тоа претерано,Е сега за виган не се сложум не знам колку пратиш пл ама виган секоја година на крај на сезоната игра добро,не може секоја година да ги местат.
Па право да ти кажем изгледа да дали ја темпираат така формата,зошто едноставно не е можно 3,4 године по ред да се спасуаатЗарем се толку добри па последните 7-8 кола да ги победат Манчестер Јун, Ливерпул, Арсенал, и Њукасл?
3 4 godini taka tempiraat forma?? mestat drugar mestat na veliko i vo anglija....Па право да ти кажем изгледа да дали ја темпираат така формата,зошто едноставно не е можно 3,4 године по ред да се спасуаат