Diablo 3

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ne znam dali tuka na forumov prochitav ili na drug mesto, me mrzi sega da prebaruvam po postovite tuka, ama prochitav deka za melee klasite Infernal DIablo bil skoro nevozmozen da se ubie.
Тука беше, кога збореа зашто Barbarian не може да се игра...

Член од
26 октомври 2011
Мислења
795
Поени од реакции
375
Може да се игра и тоа како ќе ставиш се одбранбени магии и ќе го играш со штит и нема да има никаков проблем. :D

Член од
19 март 2012
Мислења
301
Поени од реакции
368
пробајте ДХ да видите како на инферно нема да имате проблем до аct 2 после тоа....шанса нема

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
You have been removed from the game. Error 3007
Три пати за еден саат. Нека иди у три. Толку од мене.
4рт пат. Сега прашањето е колку исфрлања од играта се потребни за rage-uninstall?

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Денес го средуваат серверот со пач 1.02.
Не е важно, тие нека го средуваат серверот на 1.02, јас ќе си играм на 1.01.

Значи ти Корун плати за играта и ти го имаш целото право играта да ја играш кога сакаш. Ама Близард ти го крати тоа право и ти ги браниш? о.0 o_O

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Не е важно, тие нека го средуваат серверот на 1.02, јас ќе си играм на 1.01.

Значи ти Корун плати за играта и ти го имаш целото право играта да ја играш кога сакаш. Ама Близард ти го крати тоа право и ти ги браниш? о.0 o_O
Како им го крати тоа право? Си играм без проблем :)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Сега можеби немаш проблем. А пред недела две? А што те хакнаа? Зарем плати 60 евра за да те хакнат во игра за еден играч.
Јбг, не се спремиле добро, што да им правам, затоа прават пачеви, како и се која друга игра.

B

BrunoFresh

Гостин
Сега можеби немаш проблем. А пред недела две? А што те хакнаа? Зарем плати 60 евра за да те хакнат во игра за еден играч.
Јас зошто не ја купувам првиот месец? Како и секоја друга игра. Пошо ќе има багој, пачеви и триста глупости. Нека помини 1 месец од кога излезе, а можеби и повеќе, па ќе ја купам. Не ми се брза за никаде :)

halfelfpaladin

The Black Paladin
Член од
23 август 2011
Мислења
236
Поени од реакции
100
Koga haknuvaat, go haknuvaat celiot Battle.net account, ne samo igrata, shto znachi haknuvanjeto nema vrska so samata igra, toa e prvo, vtoro koga ja sreduvaat samata igra togash normalno e da se pojavat takvi problemi, na primer na WoW toa e resheno so weekly maintenance, megutoa Diablo 3 so ogled na toa deka e nova igra mnogu cheso pravat hot fixes koi gi implementiraat bez da gi gasat serverite.

Koga stanuva zbor za online igri, a Diablo 3 i te kako e takva igra, togash mozesh da platish i 1000 evra za igrata ama koga treba da se sredi neshto togash ili e nevozmozno igranjeto ili ke izbacuvaat serverite, imash pravo da ja igrash koga sakash se dodeka ne reshat deka treba neshto da se popravi ili sredi, toa ti e kako da kupish kola i ja nosish na servis, nemozesh a ja vozish dodeka e na servis i pokraj toa shto si platil za nea, isto e so online igrite.

Edinstvenata, odnosno najgolemata greshka koja Blizzard ja napravi so ovaa igra e shto e celosno online i shto nema offline single player mod.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Koga haknuvaat, go haknuvaat celiot Battle.net account, ne samo igrata, shto znachi haknuvanjeto nema vrska so samata igra, toa e prvo, vtoro koga ja sreduvaat samata igra togash normalno e da se pojavat takvi problemi, na primer na WoW toa e resheno so weekly maintenance, megutoa Diablo 3 so ogled na toa deka e nova igra mnogu cheso pravat hot fixes koi gi implementiraat bez da gi gasat serverite.

Koga stanuva zbor za online igri, a Diablo 3 i te kako e takva igra, togash mozesh da platish i 1000 evra za igrata ama koga treba da se sredi neshto togash ili e nevozmozno igranjeto ili ke izbacuvaat serverite, imash pravo da ja igrash koga sakash se dodeka ne reshat deka treba neshto da se popravi ili sredi, toa ti e kako da kupish kola i ja nosish na servis, nemozesh a ja vozish dodeka e na servis i pokraj toa shto si platil za nea, isto e so online igrite.

Edinstvenata, odnosno najgolemata greshka koja Blizzard ja napravi so ovaa igra e shto e celosno online i shto nema offline single player mod.
Ќе може ли во иднина да пишуваш на кирилица? Исто и shutdown :)

Kajgana Shop

На врв Bottom