Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.487
Поени од реакции
87.358
Scirea , глеј педерска работа, таман 30 титули направивте пак ве заебаваат :pos:
Зошто да не заебаваат, дека ќе играме ЛШ, дека освоивме серија а, за разлика од вас кои завршивте 6/7 место, ќе играте во ЛЕ и патем се надевате дека некако ќе ве вметнат во ЛШ :pos: , и да се ситите на Конте а не го гледате вашиот тим кој тоне во сопствената кал

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
и да се ситите на Конте
Секогаш сте актуелни на овие теми, тоа ми е зборот... :pos:

Ајмо тазе весницииииии:
Нов скандал: Маури уапсен, Конте и Кришито под истрага
--- надополнето: 28 мај 2012 во 15:25 ---
Гледам некоја утакмица на ТВ, Интер - Баерн (ветерани), само не знам дали е снимка или во живо... знае некој нешто?

0-0 полувреме, Толдоне сеуште е во форма, играат и Матераци, Фиго, Алтобели... :)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.934
Поени од реакции
16.226
Гледам некоја утакмица на ТВ, Интер - Баерн (ветерани), само не знам дали е снимка или во живо... знае некој нешто?

0-0 полувреме, Толдоне сеуште е во форма, играат и Матераци, Фиго, Алтобели... :)
1-1 заврши ми се чини :)
Снимка е, играа пред некој ден.
http://www.inter.it/aas/news/reader?N=40069&L=en&CAT=2

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Е таман сега ќе ги видам головите. Толдо ѕвер, се брани :)
--- надополнето: 28 мај 2012 во 15:36 ---
Баш ме интересира како дал гол Алтобели, едвај се тркала човекот :)

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.655
Поени од реакции
7.303
Мислам дека Фиго го даде голот. :)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Зошто да не заебаваат, дека ќе играме ЛШ, дека освоивме серија а, за разлика од вас кои завршивте 6/7 место, ќе играте во ЛЕ и патем се надевате дека некако ќе ве вметнат во ЛШ :pos: , и да се ситите на Конте а не го гледате вашиот тим кој тоне во сопствената кал
Среќа што не играте ЛЕ,ќе ви паднеше пак некоја екипа како Лех Познан во групи и ќе ве шамараше на сред Торино и на сред Полска,а некој нивни играч анонимус ќе го направите главна звезда,пет гола на две утакмици мислам дека беше :pos:

Седи не се брукај дете :icon_lol:

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Претседателот на федерацијата пред некој ден апелираше до Интер да ја освои ЛЕ. Вика дека поради односот на италијанските екипи во ЛЕ се изгуби и четвртото место за ЛШ. Пак Интер ќе го спасува денот изгледа...

Kajgana Shop

На врв Bottom