Фан Клуб: Интер

Среќа што не играте ЛЕ,ќе ви паднеше пак некоја екипа како Лех Познан во групи и ќе ве шамараше на сред Торино и на сред Полска,а некој нивни играч анонимус ќе го направите главна звезда,пет гола на две утакмици мислам дека беше :pos:

Седи не се брукај дете :icon_lol:

баш ќе видам вие што ќе направите со таквите екипи, да видиме дали тогаш ќе се смееш како сега :icon_lol:

Море мајтапот на страна молете се Интер да се падни со Металург/Шкендија/Ренова и да одиме на градски да го гледаме нашиот омилен клуб:D

Море мајтапот на страна молете се Интер да се падни со Металург/Шкендија/Ренова и да одиме на градски да го гледаме нашиот омилен клуб:D

Ako Inter Igra protiv Shkendija/Renova, ke slushame "Pavaroti e PEDER" :pos:

Ako Inter Igra protiv Shkendija/Renova, ke slushame "Pavaroti e PEDER" :pos:

не ќе смислат нешто паметно планинарите..нормално нешто вулгарно и нечоечно ќе измислат
--- надополнето: 28 мај 2012 во 22:12 ---
Се витка се крши,некој зад решетки ќе заврши!АКЦИЈАТА НАРЕЧЕНА ПОСЛЕДЕН ОБЛОГ ја треси Италија!На арно нека е!
колку ќе се смеам да ги џитнат Јувентус,Интер,Милан,Рома,Наполи и Удинезе во вторалига:pos::pos: и конечно ќе ја видиме Парма на старите патеки:pos:

не ќе смислат нешто паметно планинарите..нормално нешто вулгарно и нечоечно ќе измислат
--- надополнето: 28 мај 2012 во 22:12 ---

колку ќе се смеам да ги џитнат Јувентус,Интер,Милан,Рома,Наполи и Удинезе во вторалига:pos::pos: и конечно ќе ја видиме Парма на старите патеки:pos:

Da mi go jadesh ti mene planinarskiot :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom